Snart är det 2010!

Håller på och gör mig iordning. Lyssnar på musik och taggar till! Sista dagen av 2009 är det ju! Kvällen börjar hemma hos mig, sen ska vi till h-stam och sen ska jag nog träffa Daniel.

Hoppas att det här året kommer att avslutas på ett bra sätt!



Fixat naglarna!


Titta du också!

Klockan 20.00 på 3:an!









Dagen innan nyår!

Har inte haft tid och blogga dem senaste dagarna, har gjort så mycket annat. Men nu kommer det en liten sammanfattning!





Igår åkte jag och Sofia till en av Sanaas kompisar i Gränby. Det var många tjejer, dem satt och spelade sms roulette. Haha, det var ganska kul och höra på! Sen traskade jag, Sofia och Sanaa vidare. Vi gick och köpte godis och sen hamnade vi hemma hos henne. Där vi satt och pratade och tittade på tv.

Sen fick vi skjuts hem av Sanaas bror, vi åkte och köpte godis och åt på donken innan vi väl kom hem. Och jag kan säga att det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Vi fick inte all mat, för vi hann åka iväg. HAHAH! Det var nästan kvällens höjdpunkt.
Vi kom i alla fall hem, hela och vid liv. Sofia sov kvar hemma hos mig, så jag, hon och Daniel låg och trängdes i min säng. Gårkvällen var spårad, spårad som fan kan jag säga. Somnade runt halv 5 och vaknade 2 "imorse". Alla vi tre låg och degade framför tv'n ett bra tag innan vi gjorde något. Sofia åkte hem och jag och Daniel åkte med Jonas och Patrik för att handla lite dricka tills imorgon, och även raketer och bomber och allt vad dem nu köpte. Detta är vad som har hänt under gårdagen och idag. Har inte varit i närheten av en data och det är inte alltid jag orkar blogga ifrån min mobil. Så nu vet ni :)

Idag ska jag och Daniel kanske på bio, om vi orkar och om det finns några bra filmer. Annars kommer kvällen att spenderas här.


Här kommer bilder sen julen och lite av det jag fick i julklapp!















Några av julklapparna

Den senaste modellen av TRIWA


Några björn borg trosor


Några nagellack


Lite pengar!


Adidas klocka

Sen fick jag lite annat smått och gott, kläder, parfym m.m.



Nu ska jag åka upp till OK och handla lite godis och hyra film med mina pojkar.


Är hemma nu!

Har kommit hem ifrån Gävle idag! Åkte dit i lördags lite spontant sådär.. Det har varit roligt och avslappnande, kollat på film, shoppat och bara  myst. Kallt har det varit ocskå. Men det är väl inget ovanligt? Hörde på radion idag att det kunde bli upp till 25- nu i veckan..

Har bilder jag ska lägga upp bara jag har fått in dem på datan :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske hänga lite med tjejerna. Återstår att se!

Är i gävle nu!

Sitter och kollar på hockey, närmare sagt på läkerols arena. Frölunda mot Brynäs!

Nu ska vi spela spel!


Nu är julen förbi!

Nu har vi öppnat alla julklappar och ätit efterrätt. Det har varit en härlig dag, det var efterlängtat att få öppna sina julklappar. Har saker jag verkligen börjar behöva, fick nytt solpuder. Mitt var slut, så det är sååå skönt!

Lägger upp lite bilder på vad jag fick sen :)


Idag ska jag bara vara hemma, Daniel kommer väl runt 9, halv 10 ikväll. Så det är vad som kommer att ske ikväll, hoppas att alla har haft en bra dag!



B o r t a . .

Nu ska vi snart börja...

Nu har vi ätit, och ska snart börja öppna julklapparna. Jonas och Lena ska iväg ett tag och sen börjar vi. Efteråt blir det efterrätt. 






Topp: JC
Kjol: H&M
Leggings: Bikbok
Armband: från Öland
Örhängen: Glitter








Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och sminkar mig. Om en timme kommer farmor och Lena och jag ska hinna duka och duscha också. Lite och göra innan dem kommer..

Daniel kommer senare ikväll, så det blir "en dag" till utan honom. Men förhoppningsvis ses vi då :)



Filmtittande

Sitter och kollar på massa filmer, just nu tittar jag på John Tucker must die. En gammal goding, haha! Ska väl snart gå och lägga mig, ska först ringa och prata lite med Daniel. Han kommer ju hem imorgon, så det ska bli kul!



Ska även upp imorgon, halv 1 kommer farmor och Lena och då blir det lunch och sen ska vi öppna paket! Haha, längtar ganska mycket nu. Har plågat mig själv i några dagar, paketen har bara legat och degat där under. Och nu när julafton har varit har jag ännu inte fått öppna några, men IMORGON!

Ska sova snart så går tiden lite fortare!


För dig som inte har nyårsklänning!


Imorgon är det "julafton!"




Nu är mitt rum klart!

Nu har jag städat rummet, det blev otroligt fint. Kommer inte ens ihåg att mitt rum var så stort. Man kan faktiskt se mer än hälften av mitt golv. Tidigare fanns inget golv, mitt golv var mina kläder. Nu kan man gå i mitt rum utan att kliva på saker. Min pappa kommer bli överlycklig när han kommer hem imorgon.  Haha! Det är inte ofta att jag har ett välstädat rum, så tro mig, han kommer typ gråta av lycka.

Man kan även se att jag har ett skrivbord. Innan var det täckt av massa saker, tidningar, hårklämmor, papper.. Ja, allt du kan tänka dig.








Här kommer några bilder sen skolavslutningen!













Påväg till skolavslutningen. Vi hade spenderat morgonen hemma hos mig :)






 Nu ska jag sätta mig ute i vardagsrummet och kolla på tv och få lite massage. Vilken lyx va?

Ätit julmiddag!

Nu har vi ätit och titta på KALLE ANKA, inte Anna Anka. Vill jättegärna veta hur tittarsiffrorna såg ut. Hur många som egentligen kollade på kalle och vilka som kollade på anna.

Har kommit halvvägs med städningen , ska fortsätta nu!






Idag är det julafton!

God jul allesammans! Antar att många kanske sittter och äter julmat och öppnar paket, men inte jag! Nej, idag ska jag städa och kolla på kalle anka. Inga paket för mig, har ju inte varit snäll iår sa tomten.. Buhu, nej jag får öppna mina julklappar imorgon. Men något jag är glad över är att vi firar jul nästa år på julafton. Andra året irad vi firar den 25:e... Dumma pappas jobb asså!

Aja, så nu ska jag ta o städa lite och lite annat :) Hopppas ni får en underbar dag !


nu ska jag sova

Ska upp imorgon klockan  8, dags att komma i säng nu.

Imorgon åker jag till Stockholm med mamma för att handla lite och äta. Ska även möta upp morfar som kommer enda från Öland. Så det är vad jag ska göra imorgon.


Nu har jag lov!

Hade julavslutning idag. Det började med alla tjejerna kom till mig runt 10 och då gick vi ner i lokalen och satt där ett tag, spelade kort och lyssnade på musik och lite annat. Haha, det var hur kul som helst. Och väldigt mysigt, man kan ju inte vara social på skolavslutingen under allt som händer. Och det var mycket, mycket bra som hände. Sången var lovely! Åh, rös hela tiden. Anna och Sofia satt och skrek Magnus nästan hela tiden, en lärare som stod i ena hörnet. Så fråga mig inte varför dem skrek, haha!



Sen efter det var jag tvungen o dra, skulle titta på julklappar till mig själv med Lena. Hittade ett par skor tillslut, ska kolla på dem imorgon igen så får vi se. Sen käkade jag även med Magnus och Daniel, gick o kolla lite. Efter det bar det av hemmåt. Sedan dess har jag legat i min säng med en fruktansvärd huvudvärk och varit lite små konstig. Det är här jag kommer spendera resten av kvällen.. Bra start på lovet!


Kommer upp lite bilder senare :)

Time to sleep

Ingen städning alls, dåligt men jag orkar inte. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska snart sova. Imorgon får jag sova en timme längre en vanligt, sen kommer brudarna hit och det blir lite avslut tillsammans innan vi gör det med klassen.


Nu ska jag städa

Ska försöka få med mig Daniel, kan muta honom med något om han hjälper mig.. Annars kommer det ta lång tid!
I alla fall, ska tvätta bort mitt smink och sen börja, kanske ska försöka komma i säng tidigt. Ska upp tidigare imorgon, det blir lite mys med tjejerna innan vi drar oss mot staden. Har smsat alla men inga svar, jag är inget comviq barn så det är därför, haha! Men vet att några av er läser så nu vet ni att det är betsämt klockan 10 imorgon. Bring some party tycker jag, jag kirrar musik som förra gången ;)


Vilken dag..

Dagen började med att jag åkte och handlade med mamma och pappa, vi hinner åka till kungsängsbron och sen börjar bilen fucka ur. Den bilen vi har fått alltså, så det börjar ryka(vattenånga), så det gick knappt och se. Vi stannade stod där ett tag, fortsatte åka. 5 minuter senare händer det igen, vi stannar på IKEA's par, parkering.  Kommer sen inte iväg, det gick inte..

Ringde alla möjliga för att låna bil, tillslut vår vi låna pappas firmabil och kommer iväg. Handlar och det var kaos på gränby, åkte sedan tillbaka för att hämta bilen. Jag satt med en liten värmeblåsare och en handduk för att man skulle se lite bättre. Vi hann hemma innan det krånglade lite för mycket.

Sen har jag varit på stan med Daniel och Jonas. Hittade julklapparna åt mamma och pappa, så nu är jag några hundralappar fattigare. Men det är det värt!



Och nu har jag precis kommit upp ur badet, ska smörja mig lite , är hur torr som helst. Och sen ska jag kolla på Anna Ankas jul. Den sjukaste människan ever, typ.





Ett meddelande til Kicki: Lokalen är bokad, det blir julavslutning hos mig först!

Jag kommer aldrig i säng

Nu ligger jag i sängen och white chicks har precis börjat på 3:an! Smsade precis Sofia för hon älskar den här filmen. Klockan är ju i och för sig halv 2 men man vet aldrig. Jag ska i alla fall njuta av filmen och ligga och mysa med mig själv :)




5 dagar kvar

Nu är det bara 5 dagar kvar, och nej jag räknar inte fel om ni tror det. Firar jul på juldagen, samma visa som förra året. Pappa fick oturen att jobba iår igen, och det är ingen som vill hoppa in om man säger så.. Men jag överlever!

Imorgon ska jag åka iväg och handla och även åka till IKEA och kolla på lite nya saker till hallen, efter det ska jag på stan med Daniel och Jonas för att handla dem sista julklapparna! Måste även göra Lenas julklapp, det är halvfabrikat om man säger så haha! Lägger upp bild på den senare så ni hajar.





Har inte hunnit bada än så det får jag göra imorgonbitti! Städa måste jag börja göra nu, annars kommer det se ut så här på julafton och då kommer ingen vara speciellt glad på mig..


Granen är klar!

Nu är granen färdig, bilder kommer upp lite senare. Ska kolla klart på filmen som går på 5:an sen ska jag ta ett litet bad! Klockan är redan 10 så det är väl det jag kommer att göra..
Har inte ens städat mitt rum, men kanske hinner göra lite nu medans jag tittar på filmen!



Imorgon är det en väldigt kort skoldag, bara någon lektion. Och en härlig sovmorgon! Och på tisdag har vi våran julavslutning. Sen är det lov! Så skönt det kommer bli, dock får jag inte fira jul med älskling, men nyår kommer spenderas med honom! :)
Har inga planer på vad som kommer att hända, någon som har det?...


Granen ska snart kläs







Har börjat lite med julpyntet..


Nu ropar pappa, dags att fixa granen!


Sista söndagen innan jul!

Har precis ätit klart nu, jag lagade maten och det blev makaroner och köttbullar. Som sofia sa, en avancerad maträtt, nej inte så men god! Nu tänkte jag börja städa lite för mitt rum ser ut som om en 3 åring har slängt ut precis allt på golvet och sedan gått. Och sen ska vi även klä granen idag.

Och om jag har tur kanske jag hinner åka och vara med Sanaa och Sofia om det blir något. 



Bilder sen i fredags, fikastunden i skolan.


















Och här har vi bilderna sen i fredags då vi bokade min softa lokal och söp gärnet.







Godmorgon!

Vaknade för en timme sedan och nu ligger jag och Daniel och kollar på robinson. Snart ska vi äta frukost och sen göra något roligt. Det är ju 4:e advent!



En hemmakväll blev det!

Orkade inte göra något, känner att jag behöver bli frisk nu... Har legat och ätit chips, tagit in granen och verkligen krigat. Vi fick den av en kompis, så den är vildvuxen. Den är hur stor som helst och tjock, haha! Men den var sne också, vi fick kapa en rejäl bit, så nu är det en kort liten gran. Men den står i alla fall rakt. Det tog en sån tid med att få upp den så vi ska pynta den imorgon.

Har varit hemma hela dagen, det har varit skönt som fan. Tittat på robinson, paradise XL och sen börjar en film 00.15 som jag ska se också. Ska också dricka cooooola, har inte druckit de på ett tag. Det är min drog!

Nej, nu ska jag tvätta bort sminket! Bilder ifrån gårdagen kommer upp imorgon, håll utkik :)



Är hon blind?



Behöver inte säga så mycket, bilden visar allt. Brunkräm i mängder? Svar ja!

Let the music play säger jag

Japp, vi tjejer ska ses och mysa till det! Stereon följer med, spritflaskan och vinet! Ska supa så jag glömmer bort att jag är sjuk, vill inte vara sjuk längre. Så nu är det den enda utvägen, just do it liksom!

Hoppas ni kommer ha en trevlig fredag, det ska jag se till o ha! Mina tjejer är allt - tro mig.



blow my speakers up

Japp, har lust att supa mig redlös. Så man slipper må så dåligt som jag mår. Är hängig, förkyld och trött! Någonting måste hjälpa, sitter och lyssnar på musik och chillar gärnet. Har smsat tjejerna för att höra vad kvällen har att erbjuda.

Kan berätta lite om dagen, har inte så stor lust att blogga. Men lite kan ni få höra. Det var väldigt svårt att gå upp imorse, men kom upp i alla fall. Det var 15 minus grader ute, jobbigt. Kom till skolan och hade två lektioner sen var det fika och underhållning. Sen blev det att skynda till bussen och sen dess har jag bara varit hemma, ätit fixat lite julgodis och sånt som man gör nu..

Nu ska jag ta och ta något att dricka innan lilla jag svimmar.

Ska sova

Har gjort klart arbetet och ligger nu i sängen med Daniel! Håller på att ladda hem lite nya spel till min iphone. Hörde att Kicki hade spelat ett spel där man skulle runka av mobilen, om ni fattar och sen tävla som en spermie först till pussyn. Hahaha, roligt eller bara sjukt?


I alla fall, ska sova nu. Ni får mer bloggande imorn!



Bjuder på en gammal bild på mig och min älskling.

Snart 3 år sedan..

Så här kan det se ut..

Så här kan det se ut en vanlig skoldag..


My lovely girls
OBS -  Helins arm kom i alla fall med!










Mina naglar

Gjorde mina naglar igår! Och dem blev bra, ska tillbaka den 28 för att fixa dem lite inför nyår! Jag älskar långa och fina naglar!

Gjorde dem på sagokristallen här i Uppsala och jag gör hos samma tjej, Nettan som är jätteduktig. 700 kr går det på att göra en nagelförlängning, och det är värt pengarna!





Här har ni mig igen!

Har inte haft tid till att blogga, har pluggat dem senaste dagarna. Men nu är det inget mer plugg! Från i söndags har jag spenderat min tid med att vara hemma, ta det lugnt och plugga hit och dit.
Och idag då, va i skolan även fast man mår som man mår. Hade två prov, vet inte hur dem gick. Jag orkar faktiskt inte bry mig, nu måste jag få lov innan jag bryter ihop! Hade en ganska bra dag idag, vi gick till slottet och fick höra om gruppen som hade varit i Sydafrika! Åh, sugen man blir.
I alla fall, sen fick vi vänta på bussen som aldrig kom, den var mer än 10 minuter försenad och jag klagar, det är ju svinkallt ute! Kom till sist hem på en fullproppad buss..

Och nu ligger jag i sängen och äter lite julgodis! Idag kommer även min älskling hem!

Senare idag ska jag hem till Sofia, vi ska göra det sista på arbetet om SAAB.




Här kommer bilder som inte hunnit kommit upp ännu!






Vårat badrum som snart är klart! Bara sakerna och allt sånt som ska in! Näst på tur står mitt rum och sen är det de andra badrummet som ska göras om!







(Det är jag och min bror som har gjort dessa, inte någon annan, haah!)









NU:


Hemma idag - med ett enda sällskap

Blev hemma idag. Min hals mår inte bra och jag är förkyld. Konstigt nog ska jag alltid börja bli sjuk när det ska bli lov och liknande. Varför straffar gud mig? Inte roligt att vara hemma, speciellt inte själv.. Det enda sällskapet jag har är mina böcker, ska plugga internationell ekonomi och matte idag. Försökte sova så länge som möjligt så dagen inte skulle bli så lång, men det gick inte så bra. Vaknande av att dem ovanför borrade, som vanligt. Men när jag väl hoppade upp ur sängen såg jag SNÖ!
 Det snöar för fullt, jag skickade två snabba sms till några av tjejerna och skrev bara SNÖÖÖÖÖ! Jag har pratat om att jag vill ha snö länge, och nu får jag det. Åh, det är så mysigt. Och sen att vi får en gran idag gör bara saken bättre. Kan man göra något annat än att älska denna årstid, när det blir jul och nyår och allt som händer.




PUSS på det men bajs på att jag sjuk!

Fick även mitt handsmycke idag! Lägger upp bilder lite senare, efter att jag har läst igenom två kapitel i min bok. Så kika in om ett tag igen :)

Ska sova

Nej, mår fan inte bra. Så nu ska jag ta med mig lite häften och sen lägga mig inne hos mamma för att sova där. Pappa jobbar inatt så då blir det jag som sover där. Får se om man orkar gå upp imorgon, det återstår att se.

Nej, ska tvätta bort mitt smink och sen krypa ner i sängen!



Jag håller på o blir sjuk!

Fan, fan, fan!! Har börjat fått ont i halsen och är förkyld. Det är värre än vanligt, det var länge sen jag mådde så här dåligt. Får väl se hur morgon dagen blir. Just nu ska jag sätta mig med en kopp varm choklad och kolla på paradise hotel. Mer än så tänker jag inte göra nu. Har pluggat och nu orkar jag inte mer.






Mat och plugg, haha japp!





Så här ser det ut just nu! Matte prov på torsdag, ett stort BLÄ!


Är riktigt trött idag. Det var jobbigt att kliva upp ur sängen när det är kallt på golvet och man vill helst ligga kvar under det varma duntäcket. Men men, tog mig upp och åkte iväg till skolan. Dagen gick snabbt, hade 4 lektioner som inte var ansträngande alls. Sista lektionen var ashärlig. Vi kollade på en film, den hette när mörktret faller. Det var en svensk film som handlar om kvinnomisshandel. Då tänker ni säkert men åh va kul, men den var så spännande! Rekommenderar den!!


SKA PLUGGA

Haha oj vilken bra bild! Det är mitt geografi häfte som jag nu ska läsa lite ur. Pluggdags!




Nu ska jag sova

Pratade nyss med Daniel i telefon, han hade kommit fram precis. Och det var mycket ståhej i bakgrunden, dem är 10 grabbar så det kan man väl fatta. Ska smsa honom snart och säga godnatt :)


Ska upp 7 imorgon och har en lång dag att jobba mig igenom. Går till halv 5, jobbigt jobbigt jobbigt..


MITT HÅR

Blev inte så bra bilder men så här mörkt är det nu, det är ej svart!






Nu blir det..

Ja vad blir det? Sitter i puffkudden ute i vardagsrummet och kollar på parlamentet med mamma, har även hämtat min internationella ekonomi bok och ska plugga. Haha, nej men jag ska faktiskt plugga. Det gäller bara att läsa lite i boken och i några häften. Ska få bra på det här provet! ( ska försöka )





Håret blev bra! Lite ljust fortfarande men bättre än innan, mitt hår vill inte bli mörkt haha! Ska klippa luggen lite innan jag lägger upp en bild! Och kamma till det lite, så man inte ser ut som ett troll i skallen. Inte vacker det inte!

Har färgat håret nu

Har fägat håret nu och nu ska det bara torka, sen får vi se resultatet. Jag hoppas jag har en färg nu, har ju haft svårt att fräga min hårbotten, den är ljusare och jag vill inte ta en för mörk färg.. Och då blir det oftast att hårbotten aldrig blir i samma färg som längderna.


Men nu hoppas jag på ett bra resultat! Lägger upp en bild sen när det är torrt!


Utan D i 4 dagar!

Nu har Daniel åkt. Han har åkt i väg för att åka bräda med sina killkompisar. Han kommer hem på torsdag, så tills dess får jag klara mig utan honom. Lite jobbigt, men kan vara behövligt!

Resten av dagen ska jag spendera med mina böcker, mamma. Mamma ska färga håret på mig efter middagen och sen ska jag plugga. Vet inte vart jag ska börja dock. Bokanalysen som ska in på fredag kommer bli jobbig, jag har inte ens läst boken. Jag hatar att läsa och så kommer det att förbli. Om skolan någon gång skulle kunna säga " nu ska vi läsa, välj vilken bok du vill!" DÅ, skulle man i alla fall kunna öppna boken. Istället brukar det vara "läs denna", eller " välja av dem här tre böckerna". Konstigt nog är det alltid skit. Till och med vårnan lärare sa det till oss. Ja, lärarna tror att dem är så bra och har så mycket makt, men ska man inte vilja lära ut bra och vilja bli "älskad", ja ni förstår vad jag menar hoppas jag. Nej, slut pratat om detta, haha!

Ska kolla vidare på reprisen av DH nu!





Fick även dessa av mamma! Kanske någonting man kan ha på nyår? Eller ska man ha svarta strumpisar?

Lucia och tredje advent!

Godmorgon på er! Vaknade för en timme sedan, sen dess har jag lagt i sängen och kollat på IDOL. Såg inte i fredags så nu passar jag på. Tycker rätt person vann, eller vad säger ni? Det har varit mycket snack om Eriks flickvän, han tog upp henne på scenen och sen stod hon kvar. Alla har i princip sagt att hon borde ha gått ner och att det var pinsamt av henne. Vet inte vad jag ska tycka. Han ville väl antagligen ha kvar henne eftersom han stod med henne hela tiden.

I alla fall, idag ska jag färga håret. Köpte hårfärg igår, så nu ska det bli lite mörkare. Och sen ska jag väl plugga lite, eller vad säger jag, MYCKET!



Tv på gång

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och kolla på robinson!




Slår in ännu mer paket!






12/12 is love

Idag firar jag och baby 32 månader, alltså 2 år och 7 månader!





Bilder ifrån middagen igår

Nu har jag lagt in bilderna från igår, här kommer några stycken. Bilderna är inte så bra, pga det dåliga ljuset!



Förövrigt så ligger jag proppmätt i sängen och kollar på run's house!












Varmrätten missade jag att ta kort på, haha!

Har fått lite mer julkänsla

Har bakat knäck nu, ännu lite mer julkänsla. Men granen fattades fortfarande, får inte med mig mina föräldrar ut på en promenad i skogen heller, eftersom dem är rädda för aina. Men det kommer väl en gran hit med posten någon dag kanske, man kan väl hoppas..

Jag fick nyss höra en nyhet, en bra nyhet! Blev glad, men kan dock inte säga den. Vet inte hur kontakterna ser ut så det får vi vänta med, och det blir inga ledtrådar heller! Mohaha! Lite nyfinka tror jag att ni är, eller nej jag vet att ni är det.
Men, ska inte plåga er för mycket nu.






Ligger och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik och väntar på att maten ska bli klar. Daniel kommer väl också hit snart, hoppas jag. Han åker bort imorgon och kommer hem på torsdag. Han ska iväg och åka skidor. Så honom ska jag träffa innan han åker!

Hej OCH godmorgon!

Kan ju bara ana att flera av er just har vaknat eftersom det är lördag, själv gick jag upp 9 imorse för att åka iväg och handla och även handlia lite julklappar med mamma. Det blev en trip till Gränby där vi var ett tag, åt lite också.

Hittade julklappar till Daniel och morfar, nu är det bara mamma, pappa och Jonas kvar att handla till. Skitsvårt tycker jag, men någonting ska man väl hitta. Har snart gjort av med 1000 kr på julklappar, känns lite hårt måste jag säga, haha! Men men, så är det vid jul.

Just nu sitter jag och slår in julklappar, till Daniel och Jonas. Har pappas kvar men har så ont i ryggen så dem får vänta lite.





Hemma och ska sova!

Min kväll har varit bra. Började med att jag och Daniel gick ut och åt, på el forno. En tre rätters middag blev det, sen efter det åkte jag vidare till Sanaa för trevligheter, mina tjejer ringde och föreslog att man skulle komma. Fick skjuts dit och där satt 4 tjejer och goffade chips och godis i mängder! Vi kollade på en helgalen film, som typ handlade om.. sex och nakna tjejer? Haha, den var i alla fall rolig. '
Sen var mamma snäll och hämtade upp mig i Gränby!





Träffade även Jonas och Linus och hans bror som var ganskaaa packade. Linus berättade om hur det gick med hans kanin. Den hade tydligen fått världens päls, ååh. Min lilla bebis, ska ta och berätta för Thomas hur lilla " H.H" numerade kallad Putte mår.

Nej, nu ska jag faktiskt sova. Ska upp 8 imorgon, en LÖRDAG! Haha, ska åka iväg och handla och även kolla på lite julklappar med mamma. Och köpa hårfärg! Så börjar jag in lördag!



Är hemma och tar det lugnt!

Efter skolan drog jag ner på stan ett tag, ensam. Haha, men det gick fort så det var inte så tråkigt. Skulle ju gå och kolla om man kunde byta färg på min jacka, men alla var slut så det var bara att glömma det. Kollade även efter pälskragar men inga hade, så jag måste gå till en speciell butik och kolla.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer. Just nu sitter jag ensam hemma i soffan och kollar på tv. Funderar på att kröka, själv. Så slipper man allt som är jobbigt.
Det är mina planer just nu, ska även ta och sätta på lite musik.


Tog sovmorgon och försov mig

Skulle ta en sovmorgon och hoppa över första lektionen, men sen försover jag mig också. Så jag blev hemma ett tag till, ska snart åka till skolan. Då jag ska övningsköra dit med pappa. Haha, mamma var och besiktade bilen imorse och den gick igenom. HELT OTROLIGT. Ni ska veta vad som är för fel på den, eller kanske vad som inte är fel med bilen. Lampor blinkar, blinkersen funkar inte, det ryker i bilen, backspegeln har varit borta och ja.. Men som tur är gick den igenom så jag kan fortsätta övningsköra med den bilen..

Idag ska jag kanske på stan efter skolan för att kolla om det finns en päls till min jacka, sen ska hem och ta det lugnt för jag är ensam hemma till 10, så det är skönt :)





Tröja: H&M
Spetsklänning: H&M
Leggings: H&M
Klocka: Thailand


Dags att sova

Nej nu ska jag stänga av tv'n och sen försöka sova.



Snart sängdags då

Har tvättat bort sminket och är redo för att sova. Funderar på att läsa igenom geografi häftet innan jag somnar, kanske till och med somnar till att jag läser häftet.


Så här ser min dag ut imorgon

Etik och livsfrågor
Företagsekonomi
Internationell politik
Svenska


Imorgon har jag en helt okej dag, hoppas den inte blir jobbig. Första lektionen kommer dock bli det, det är etik och livsfrågor och den är alltid seg så jag brukar somna till lite.. Haha! Därför kanske det är bra om jag lägger mig nu så slipper jag göra så imorgon.

Nej, nu ska jag byta om och sen mysa ner mig i sängen med faktahäftet!


Ni missar väl inte?

Nu börjar:




Har beställt handsmycket nu!

Nu har jag beställt handsmycke, designen är klar och nu ska jag bara överföra pengar till hon som säljer. Hoppas det kommer på posten om några dagar, längtar lite. Om det kommer i tid kan man ha det till jul och nyår!

Lägger självklart upp en bild på smycket när de har hittat hem till mig!

Lite smakprov på hur mitt smycke kanske kommer att se ut!










129 kronor kommer jag att betala för handsmycket, billigt och bra!


Nu ska jag plugga lite!

Har tagit fram allt som jag har att göra med, det är alltså geografin, matten och min internationelle ekonomi. Läxförhör på geografin om redovisningar vi har hållt i klassen, matteprov, och sedan prov på internnatinell ekonomi.  Läste precis igenom faktahäftet, och ser att ett faktablad som två stycken av killarna har gjort har lämnat in redovisningspappret, det står alltså inte fakta utan hur dem tänkte redovisa. Och om jag inte minns fel har vi förhöret på tisdag...









Så var tvungen och maila henne nu och lärarna är inte bra på att svara men jag hoppas Märtha gör det, annars blir det lite problem. Satsar på VG i geografi, har fått det på mina uppgifter och vill då inte faila på ett läxförhör.


Har även smsat hon som brukar göra mina naglar, nästa vecka hoppas jag på att få en tid!


Hemma

Kul att allting raderades. Därför skiter jag i detta nu.

Har haft en bra dag, och jag är ganska trött. Är även vrålhungrig.




Ska ta och äta något innan jag svälter ihjäl!



Måste sova nu!

Har fortfarande lite ont i huvudet men ska i alla fall gå imorgon! Slutar halv 3 så det ska nog gå bra.
Har legat vaken ett bra tag nu, borde egentligen ha sovit för länge sedan, men är inte trött. Som vanligt, men ska bara blogga lite sen ska jag släcka och försöka somna.

Tänkte lägga upp lite bilder från igår och idag, då jag och mamma bakade! Bakformen har mamma fått av mig, haha! Finns på lustgården om någon annan är sugen!










 

Kom ju på, har ju namnsdag idag! Grattis till mig :) I present fick jag att jag ska fixa naglarna, bad om det. Så imorgon ska jag försöka ringa och boka tid!




Har varit hemma idag

Blev ingen skola idag, min huvudvärk har hållit i sig men det har blivit lite bättre. Har knaprat lite alvedon så det ska nog bli bra snart. Dagen har jag spenderat i sängen, sen passade jag på att övningsköra lite för pappa skulle iväg och bakat peppisar. Åh, älskar det. Det är en sak som får en att fatta att det är jul. Nu är det bara granen kvar!



Om inte ens två veckor slutar vi skolan, och jag kan inte längta mer!
Lite saker jag ska fixa innan jul är, skolarbeten, mina naglar, julklappar och mitt ostädade rum. Innan jul så ska allt detta vara fixat!

Lägger upp lite bilder senare ikväll!

Men nu ska jag titta vidare på paradise hotel!

Ligger nu i sängen

Ligger i sängen och ska sova om 20 minuter. Har flätor i håret så lite oskönt får man väl sova, men bara jag slockar och vaknar imorgonbitti. Måste få lite mer sömn känner jag, mitt huvud bultar och jag mår inte bra. Ska vila lite och kolla på tv, därför blir det inget mer bloggande ikväll.



Kan det bli bättre?

Nu har jag tittat klart på tv, åh jag längtar tills i vår tills det börjar igen. Hatar när det blir sånna här slut, man kommer ju vara hur sugen på att få se de nya avsnitten! Det kommer bli svårt, riktigt svårt..

Men nu tänkte jag lägga mig i badet, fryser lite så det ska nog bli skönt.

Det ser ut att det blir en tidig kväll idag, inget plugg och inget som ska göras. Det är riktigt skönt!



Glöm inte att..

det är desperate housewifes nu!


Var iväg ett tag!

Var och kollade på gardiner med mamma, lite spontant så där.. Vi hittade gardiner och lite blommor, och nu sitter jag och äter! Och dricker som en galning, har något stört ont i huvudet..

Ska också läsa dessa två godingar!


Skön dag och blir bara bättre

Hade ingen spanska idag, det var skönt! Åkte hem och nu har jag och mamma bakat lite. Vi ska göra lussebullar och mjukpepparkaka! Blir dock inga bilder då kameran dog.. Men det blir mer bak!

Idag ska jag inte göra något speciellt, orkar inte blogga just nu. Har annat för mig men så snart jag har en fin design kommer jag uppdatera mycket mer. Ska bara ha lusten och orken.

Hörs helt enkelt senare idag!



Dags för lite spanska glosor

Nu ska jag plugga lite, och även ta något att äta. Sen ska jag hoppa i säng, dagen har ju varit som den har varit. Vill bara sova och vakna upp glad imorgon, har mitt geografi arbete som ska redovisas. Kommer också ha värsta packningen med mig. Min data, gympasaker, och fika. Åh, varför ska allting vara så jobbigt?

Nej, nu blir det inget mer bloggande idag. Hörs imorgon då jag förhoppningsvis är på bättre humör.



Ny kategori!

Nu har det tillkommit en ny kategori. Det har blivit recept! Det som jag lagar till ska jag försöka få med under denna kategori!


Första receptet som kommer att läggas in är: Choklad muffins
Denna sats räcker till 12 personer( står 15 i receptet, men stämmer inte riktigt )



De du behöver är:
100 g smör
2 ägg
1krm salt
2½ dl socker
2 dl mjöl
1½ tsk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
4 msk kakao


Ställ upp formar på en plåt




Smält smöret, och låt det svalna




Häll i äggen i en bunke



likaså med sockret




vispa tills det blir pösigt




Häll sedan i kakao, salt, mjöl, vaniljsocker, bakoulver i bunken



Blanda samman allt




Lägg sedan upp det i formar, och grädda i 10 minuter, om du vill ha klet i mitten så ta någon minut mindre



Låt svalna, sen är det bara att äta!

Kort skoldag idag!

Gud va skönt, slutade 12.45 idag och jag kan inte begära något mer! Åkte hem och åkte direkt iväg igen och åt lunch med Magnus och Daniel. Och sen blev det att åka hem igen, har suttit på rummet sen dess. Slagit in lite paket och försökt skriva ut lite bilder, men då ska ju självklart skrivaren krångla.


Istället ska jag baka muffins!  Sen ska jag plugga lite spanska också!



4 julklappar ska den här unga mannen få..

Nu ska jag sova!

Nu ligger vi båda i sängen, med en varsin dator. Jag ska i alla fall lägga mig nu, men jag antar att min pojkvän kommer att ligga uppe ett tag till.

Imorgon kan det hända att det uppdateras under skoldagen, har datan med mig!


puss på alla läsaaaaare




Dags att sova snart då

Ska snart lägga mig, har precis kommit upp till Daniels rum och ska äta några kex. Sen ska jag försöka sova om det går, Danie lyckas alltid hålla mig uppe..

Så vi får väl se när jag somnar idag!


Tänkte lägga upp en bild på hur mitt hår blev, det hann inte bli så lockigt, hade bara flätorna i någon timma, men man har dem i längre för mer resultat. Jag brukar inte ha någon volym på mitt hår och detta hjälper mig. Nästa gång ska jag försöka lägga upp en före och efter bild så ni kan se skillnaden!




Nu är det dock inte stylat men volym, det har jag!


Arbetet är klart och vi har kollat klart på PH

Kom nyss ner från övervåningen, satt och kollade på paradise hotel. Haha, jag dör! Det är ett patetiskt program, men jag älskar det. Det är alltid någon som skämmer ut sig, varje gång. Men men, det är ju kul att se på, som jag har sagt tidigare.


Och om ni har missat programmet så klickar ni bara er in på tv6's hemsida där ni kan se alla avsnitt!

Nu har jag ingenting för mig, sitter nere i soffan med Daniel. Har inget skolarbete att göra så jag är fri för kvällen. Kanske komma i säng "tidigt"? Nej, jag vet att det inte kommer att hända, men ska försöka få med mig Daniel så vi kan lägga oss i hans säng för att bli lite trötta :)

Imorgon slutar jag halv 5, inte roligt alls. Men får hoppas att dagen går fort!


Lockar på G

Nu ligger jag i sängen och är helt utslagen, och om ett tag ska vi åka till Daniel. Som sagt, arbetet måste göras. Senare ikväll ska ska jag också kolla på paradise hotel, och om arbetet inte är klart får det bli att kolla på webben.

Ska ta och fixa mitt hår nu, ligger med flätor( vill ha lockigt hår ), så ska torka det och sen släppa ut håret!




En seg söndag har det varit

Har spenderat hela min dag i mitt rum, med Daniel. Vi har legat och kollat på tv, busat bara. Vi sov till 2 så man hinner ju inte göra så mycket, dagen är ju typ slut när man vaknar. Men men, nu har i alla fall mamma och pappa kommit hem, snart blir det nog käk. Är hur hungrig som helst, har inte ätit något idag så det är dags för lite mat.

Senare kanske vi åker hem till Daniel, jag vet inte ännu. Jag och Sofia måste i alla fall på något sätt göra klart vårat arbete som ska vara klart imorgon.  Så jag har lite att göra idag!




Dem där frågorna är det meningen att vi ska analysera vårat arbete med..

BUSTED?

Har suttit och kollat på sms roulette på internet. Och för er som läser Kissies blogg vet nog att hon säger väldigt ofta att hon är oskuld och att hon sparar sig till äktenskapet. Men om ni ser denna video så stämmer inte allt.

Tjejen ljuger säkert om mycket, men varför vill man ljuga om att man är oskuld? Vilken status får man då?





Man ska alltså skicka " varför är du världens tråkigaste" till en av sina kontakter, Kissie sade då att hennes kontakt inte ville ha sex. Kan någon förklara, trodde hon sparade sig till äktenskapet, eller hur var det...


Blev hemma idag också

Ligger i sängen och kollar på tv, det jag har gjort hela dagen idag.. Haha, har varit skönt på ett sätt. Men det var ändå länge sedan man festa till nu.. Men men, har även fått massage ikväll. Daniel fick också den här gången, han sa " du kan sluta om du vill", för att vara snäll. Jag säger aldrig det, jag ligger och njuter tills han inte orkar mer, haha! Det är ju så sköönt!


Jag är trött, även fast jag sov till 2 idag. Men ska hålla mig uppe ett tag till.. Imorgon ska jag vara utvilad, jag och Sofia ska göra klart vårat arbete. Ska redovisas på måndag så imorgon gäller det.





Utvilad är man nu!

Vaknade för typ två timmar sedan, har legat och degat sen dess bara. Men nu ska jag börja sminka mig, har satt på lite musik också. På hög volym, mamma och pappa är bortresta över dagen så det är lite skönt!

Ikväll vet jag inte vad som händer, det får vi se :)



Jag har mina tankar...


Idag blir det TV4 PLAY

Ska precis börja titta på mammas pojkar, det avsnittet jag missade i onsdags!


That crazy chick don't know who she's messin' with

Har ju inte använt min vanliga dator på ett tag, det är den jag använder nu. Så jag har ju glömt bort att lägga upp vissa bilder. Här kommer i alla fall några från en halloween fest från i höstas!
























BILDBOMB

Har lagt in nya bilder från min iphone nu. Så jag tänkte dela med mig lite av mitt liv som har blivit till bilder.

1. Fest hos Nisse
2. Skolan
3. Målning
4. Lunch med pojkvännen


1











2

















3




4





Nu har Jonas och Daniel kommit hem

Daniel och Jonas kom nyss hem, dem har varit i stockholm under dagen.  Sofia har även dragit, hjälpte henne med hennes läxa. Nu ska jag sminka mig lite, har suttit och dragit bort mascara, så är lite tvungen. Haha :)


Sitter även och lyssnar på musik, Britney Spears. Älskar alla hennes låtar, japp jag kanske är en nörd men jag säger i alla fall sanningen.



Äntligen fredag!

Nu har jag kommit hem ifrån skolan, hade knappt dem sista två lektionerna. Sofia är också här, hon ska göra ett arbete och sen dra sig hemmåt. Och jag ska städa. Vet itne vad jag ska göra ikväll, kanske sova? Haha, är så trött. Men jag får se vad som kvällen har att erbjuda!



Det är ren fakta, det är sant, sant som fan

Ligger i sängen nu, har läst lite bloggar. Men nu ska jag kika lite på tv innan jag tänkte sova. Daniel är inne hos Jonas och spelar fifa och jag orkar inte ens ropa hit honom. Vill bara sova, tänker nog ta en liten sovmorgon och hoppa första lektionen. Är galet skoltrött nu..



Det enda jag ser fram emot just nu är jullovet. Jag vill ha lov nu! Som tur är, så är det ju fredag imorgon.

Nej, nu håller jag på att somna.



Missade ju paradise hotel!




Hann ju varken se mammas pojkar eller paradise hotel. A big no, men ska ta och klicka in mig på deras hemsida för att kolla på paradise hotel. Mammas pojkar får jag väl glömma.. Men men, ska också läsa klart mina tidningar, har två kvar.. Haha, sen ska jag tvätta bort mitt smink och sen sova!

Längtar tills jag får lägga mig i sängen och släcka lampan, är dödstrött. Händer aldrig men nu är det jag det, och då är det väl bra att lägga sig när man väl är trött..

Klockan är redan mycket

Kom hem för ett tag sen, har ätit och nu sitter jag på mitt rum. Har varit och handlat och sen kollat lite på kläder. Hittade inget, men jag sörjer inte.

Skolan var skön idag, matteprovet gick bra(hoppas jag) slapp de två sista lektionerna och åkte ner på stan med älskling och kollade på julklappar och åt lunch. Skaffade mitt älskade skal som jag har gått och suktat efter.  Hittade i alla fall lite julklappar till, min farmor, faster och bror. Men det ska bli mer :)


Skalet är mörkare än vad det ser ut att vara, färgen är gaaaalet snygg!

Innan jag ska göra mitt arbete ska jag läsa lite skvaller tidningar, äntligen! Haha, det var länge sen sist nu..







Nu ska jag sova

Ska bara vänta på att Daniel ska ringa mig så ska vi prata lite, sen är det dags för mig att sova. Har läst igenom matten ännu en gång. Vet inte vad jag ska tro, men nu är det slut med det i alla fall, det går som det går. Hoppas på det bästa!

Imorgon ska jag på stan med älskling. Kolla på lite julklappar. Och självklart har jag ju skolan innan det!


Nu ska jag börja plugga igen



Hatar att alla program ska var så korta. En halvtimme liksom? Aja, jag ska i alla fall börja plugga matte igen nu. Efter det ska jag försöka locka mitt hår lite och sen sova. Hoppas på att komma i säng vid 11. Har matte provet imorgon och vill helst inte somna, som jag har en tendens att göra på etik lektionerna..

Ska även ringa min bebis snart!


NI MISSAR VÄL INTE






En färgklick kanske


JAG MÅSTE, men vill inte



Nu har Sofia, och Daniel dragit hem. Tråkigt nog, men jag behöver ändå plugga så jag ska inte klaga över det. Arbetet är nästan klart nu, finally säger jag bara! Men nu måste jag plugga matte, har prov imorgon. Och jag hoppas att det kommer gå bra nu. Annars kommer jag döda dem som är nära mig när jag får veta vad jag får. Det vill man helst slippa, så man får hoppas på det bästa.


Daniel var även uppe på OK och handlade hem godis och chips, godiset åt dem dock upp..


PLUGG

Ligger i sängen och pluggar med Sofia, vi skriver på vårat arbete. Jag är snart klar, men sen ska vi skriva analysen imorgon. Den kommer ta lite mer tid!

Nu börjar vi snart!

Sofia är på väg och vi ska sätta igång med vårat arbete! HÖRS OM NÅGRA TIMMAR DÅ VI ÄR KLARA, HAHA!



Nu är det bara att börja plugga

Kommer vara lite svårt, jobbargubbarna är här och arbetar. Det bullrar och håller på, och jag ska plugga.. Haha, men men får försöka så gott det går, innan mitt huvud sprängs!



Ska både plugga matte och skriva klart ett arbete. Kul dag? NEJ





HAR SLUTAT!

Sitter och umgås med några vänner. Vissa av oss ska göra arbeten, bla jag. Men har inte börjat ännu. Ska göra lite på internationella politiken, sen sätta mig på en buss och åka hem.

Men innan ska jag hjälpa Sanaa att få ihop sitt företag.


Bilden talar för sig själv


Nu är jag inte ensam

Daniel har kommit hit nu. Han har ju varit i Torsåker hela dagen, hos sin farmor och farfar. Han har legat och gosat med Henning, ja Daniel är ju farbror! Och Henning ska få julklappar av mig, gosedjur. Vissa är större än honom, men det går nog bra.

Ska äta upp mina riskakor nu, sen plugga matte och sen sova. Och självklart pussa på min älskling!


Ska beställa handsmycket imorgon!


Ligger och pluggar matte men..

har nu fått reda på att det kanske är prov på torsdag och inte imorgon. PANIK? Men men, har ju i alla fall pluggat, men en dat extra skulle man ju inte dö av! Aja, det spelar ingen roll faktiskt, vill bara ha det gjort så man kan bocka av en sak i schemat. Har riktigt mycket att göra nu, 3 inlämningsuppgifter, och ett prov. Kommer säkert tillkomma något innan jul. 2:an är inte rolig asså!



Är galet sugen på detta smycke, vad tycker ni? Ska man slå till?

Inte hittat din nyårsklänning än?


Har precis ätit klart nu

Sitter i soffan nu, har precis ätit klart. Nu ska jag börja plugga matte igen, sen får jag väl försöka ta lite hjälp av mamma och pappa, dem förstår inte mycket men något kanske dem fattar. Tänk er, min mamma hade inte ens matte när hon gick i gymnasiet. Varför gud, AHHH!
Jag ska inte välja matte c i 3:an, om det var obligatoriskt skulle jag ha dödat mig själv. Japp.

Kan sitta och dregla till dessa istället!


Har pluggat länge nu!

Nu är det dags för en paus. Orkar inte mer, kan fortfarande inte allt, har försökt om och om igen men vem ska förklara för mig? Aja, nog om det orkar inte prata  mer skola.

Har suttit och klurat lite på vad jag önskar mig i julklapp. Har redan varit med och köpt en del saker, så min önskelista har redan blivit kortare. Täntke dock lägga upp en bild på lite av det som finns kvar att önska sig!


Lunch/frukost paus

Har precis gjort lite äggröra. Ligger nu i soffan och ska äta, har pluggat matte och hittills har det gått bra men det blir svårare ju längre jag kommer i boken. Och det ser man ju fram emot, verkligen. Nej men jag ska försöka! Orkar inte gå imorgon, men jag måste. Har ju det där jävla matteprovet! Och det måste göras, så jag har inget val, får dock se om jag är kvar hela dagen.



Haha, ser ju inte så gott ut men det är det. Cowslow(?) och äggröra är det i alla fall.

Ännu en till tisdag

Vilken natt, har inte kunnat sova så mycket. Har frysit fram och tillbaka, och imorse mådde jag inte bra. Så jag åkte hem tidigt och har legat på soffan sedan dess. Mamma åkte för ungefär en timme sedan så nu är jag ensam, inte lika roligt. Men min dag kommer bestå av att plugga matte och ev. göra lite på ett annat arbete.

Borde också äta något, men min aptit försvann med sommaren. Men men, får vänta ett tag tilll och se.

Snart kommer nog också jobbargubbarna, och Patrik. Dem ska ju göra om badrummet, men det går inte fort. Dem kom inte förra veckan och dem skulle ha kommit för ett tag sen, klockan är ju 2 nu. Aja, bara dem blir klara till jul!






Nybadade och fräscha!

Nu har vi kommit upp ur badet och ska ner och ta något att äta. Sen blir det väl att sova. Klockan är redan halv 1. Tiden går fort men sakta. Önskar att jag kunde lägga mig sent och vara pigg imorgon, men det är försent.

Nej, vi hörs imorgon!


RSS 2.0