we leave at 21.37

UPDATE:


Snart ska vi in till stan!

Har fixat mig och håller på att göra sår. Har inga riktiga sminksaker så det blir stearin och lim. Funkar helt okej, men jag är inte världens bästa på det..
Det är en halloween fest men vi ska inte klä ut oss, vi kan inte. Vi fick reda på det idag så det har med det att göra. Vi hittade i alla fall en scream mask åt Daniel, jag ska ha sår på handen och på överkroppen( typ nyckelben och liknande). Vi får låtsas att Daniel har försökt att döda mig. Aja, måste fortsätta ska ta bussen om ett tag!




Och min goda drink som jag nyss gjorde!


Tror ni att jag blir bra!?

Har hårfärgen i nu... Om ett tag ska jag tvätta ur håret. Har ju en till förpackning om det skulle bli dåligt, men jag hoppas vi slipper använda den!


♦ Om ni ska färga håret, borde ni inte använda er av Garnier nutrisse. Flaskan är liten och för att det ska täcka håret kan du inte ha långt hår. Jag som har axel långt hår kan inte ens använda mig av denna!



♦ Den hårfärg jag kan rekommendera är Vivas. Den täcker bra och innehållet räcker. Finns många olika färger och den är billig.





Har varit på en promenad till Gottsunda!

Har varit på en promenad med mamma. Vi handlade lite godis och även hårfärg! Det är verkligen på tiden nu. Har 3 olika färger om ni inte har sett det på kort. Även fast jag har det så ser jag ändå bra ut, men att se lite bättre ut skadar inte. Vill ha en färg nu, inte mer. Så det ska jag göra om ett tag.



Warm Bronze blev det, köpte 2 paket i fall hårbotten blir för ljus. Jag är jätteljus i hårbotten och mörkmörk i topparna. Så det gäller att jag har tillräckligt med mycket färg! Sen om det blir lyckat gäller det att lägga färgen och numret i minnet. Sen till nästa gång vet jag vilken färg jag ska ha :)


Det blir en hemmakväll

Har varit ute på en liten promenad och kom nyss hem. Sitter på rummet med stängd dörr, eftersom mamma och pappa sover i vardagsrummet. Ska ta och läsa min tidning, igen.. Och kolla på tv.

Hör grabbarna från det andra rummet, dem spelar såklart fifa. Fattar inte hur det kan vara så roligt? Dem tar det så seriöst, ni ska höra om någon förlorar.. Det är som om ett startskott går och kriget börjar. Dem spelar i all evighet och den som vinner skryter om det i flera dagar.

Nu ska jag sluta blogga för kvällen, nu kom Daniel in och han tycker inte om att jag sitter här. Och det förstår jag. Så vi hörs imorgon. Så nu får jag väl säga godnatt och hoppas att alla har haft en bra fredagskväll. Min började uruselt men den har ändå blivit bra..tillslut!






Film mys med M, P och J




NUUUUU

Har varit uppe på OK och handlat lite med Patrik och Jonas. Det blev en film, choklad och en tidning. Hur kunde man inte tro de?

 

Jag är besatt av skvallertidningar. Alla du kan tänka dig, NU, bild, hänt extra, se & hör och vad det nu finns för tidningar. Jag älskar att läsa om skvaller, sant eller inte -  det spelar ingen roll. Kan läsa samma tidning om och om igen, alltid lika roligt. Är dock okontaktbar när jag läser dessa tidningar, hela min familj kan intesämma när det gäller den saken.


Borde man inte..

Borde man inte någon gång lära sig efter sina misstag? Själv instämmer jag helt. Vissa är inte smarta nog till att inse det. Hur mycket man än försöker intala personen att det är way wrong så är personen ett stort frågetecken. Vad hände med förståelse och lite respons? Kan man aldrig få höra något som man verkligen vill? Om man ändå kunde höra någons tankar. Hade gjort allt för att få den personen att må bra. Jag skulle säkert tänka att andra personer skulle vilja samma sak om mig. Men i den stunden skulle jag göra fel, så jävla mycket fel.

Nej, det ska inte bli för mycket av sånt där. Just nu ligger jag och myser med mig själv i sängen och kollar på tv. Ska komma igång med att städa lite tänkte jag. Det blir inte någon haloweenfest idag, hade tänkt det men mina planer blev ju såklart förstörda. And Mathilda vet varför, så kan det gå. Tråkigt men sant. Får ta och dra ihop en egen liten fest här så jag kan få lite roligt.




Nu väntar jag på att få åka in till stan!


                                                           Dagens outfit


                                                  Tröja: H&M herr
                                                  Jeansleggins: Vero Moda


Väntar på att min pojkvän ska bli klar sen ska vi åka in till stan ett tag. Efter det blir det nog hem till mig. Men jag uppdaterar självklart när jag kommer hem!

Sen kväll, men tidig morgon!

Har varit uppe i över en timme nu och jag ska nu sminka mig. Om ett tag kommer kanske Linus och hans dotter för att kolla på kaninen. Efter det ska jag ner och träffa pojkvännen på stan. Vädret är ju ganska så bra idag så det kommer bli en mysig stanrunda.





NU: Dags att göra lite andra saker!


Nu: filmtittande med min pojkvän

Nu ska vi titta på film. Det blir min brors flickvän, en film vi har fått. Har sett den lite halvft så nu ska vi kika på den i alla fall. Hoppas Mr  D tycker den är bra, annars kommer han somna på direkten och jag kommer få kolla på filmen själv och somna själv. Och det vill vi inte, och inte ni heller för då kanske man blir grinig och det kan gå ut över bloggen. Poor you, så nej.




Nu ska vi fortsätta mysa och titta på filmen!


Linda Rosing och Lulu Carter - göm er

Jag har sett två riktigt läskiga spöken. Jag överdriver inte, det är dem som har gjort det. Dem ser helt likgiltiga ut i ansiktet. Dem ser inte friska ut.

Lulu Carter -Hon har gjort tuttar, botox, läppar och förbättrat sin hy pga av en hudsjukdom( Michael Jacksson hade en liknande). Hennes ansikte ser dött ut, hennes läppar är helt tillplattade och det ser inte bra ut. Och jag kan tycka att på vissa personer kan det se bra ut på, med en måttlig mängd om jag säger så. Hon kan inte le. Kvinnans barn har sagt att hon inte ser bra ut, att hon är töntig. Men ändå fortsätter hon, hur fåfäng är man inte då?

Linda Rosing -  Kvinnan har blivit avrådd att förstora brösten gång på gång. Men ändå fortsatte hon. Hon ska nu ta ut dem, inte allt men hon ska förminska dem. Hon vill inte bli sedd som ett sexobjekt och jag vet inte vad hon sa. Ett par tuttar gör dig inte till sexobjekt såvidare du inte gör något mer, klär dig på ett sätt som får dig att vara som ett smycke för killar som hon själv sa. Om hon har haft lite mer innanför pannbenet hade hon sett ut som en människa, men efter flera operationer ser hon ut som en bebisrumpa i ansiktet och hon är 35 år. Hennes läppar är som korvar, dem är äckliga. Bokstavligen talat så skulle jag dö om jag hade hennes läppar. Hitta en bild på henne innan alla operationer och nu så kommer ni bli chockade.


 


Mannen som ligger bakom dessa ankansikten heter Jan Jernbeck. Han kanske borde få ett pris, han har ju gjort att dessa kvinnor ser fantastiska ut!

Debatt på SVT 1

Har precis slagit om till 1:an. Det är en debatt om bl.a. skönhetsoperationer och mordet på Therese Rojo. Antar att hennes kompisar och hennes nära är där. Hennes morbror är med och pratar, han har också gått ut i tidningen om detta. Dem diskuterar om att om domen är för mild, om 1 år och 8 månader verkligen räcker?
Nej, klart det inte gör. Två unga personer mördade en tjej i samma ålder, och straffet blir så kort? Den som sätter ut detta straff borde få en rak höger! Vem tänker på dem som mördade Therese? Ingen, tänk istället på Thereses familj och nära. Det är dem det är synd om, ingen annan! Dem som mördade Therese valde att göra det.


Usch, vissa människor är hemska. Dem är inte ens människor. Dem är djur, att dem ens kan göra så här. Nej, hårdare straff. För sånt här ska inte accepteras, det spelar ingen roll om dem är unga. Det är väl ändå lika fel?


Golddigger


Nu ska vi snart dra!

Sitter och äter lite choklad kaka, med vit choklad och granatäpple. Konstig kombo, svar ja men den är skitgod! Det finns säkert andra som är lika galna i gott som jag är. Kanske kan lägga ut receptet om jag har tid och kommer ihåg det!



Älskar min hy! Ibland kan jag ha mina dåliga dagar men nu känner jag mig som en ängel.


Och med tanke på det, jag har blivit påkörd av en taxi, suttit bak på en moppe som har kört omkull. Och jag har klarat mig, kom endast undan med blåmärken och lite ömhet. Snacka om att ingen vill att jag ska dö. Tack gode gud!

Imorn får vi besök!

Nu är det nästan klart att vi har hittat ett nytt hem åt vår lilla kille. Dem kommer och kollar på honom imorgon! Hans dotter som är runt 8-9 år hade tjatat hela dagen efter att han hade berättat. Så nu hoppas jag att dem tar honom. Så slipper man avliva honom, känns lite tråkigt.


Jag ska göra mig iordning och byta om lite sen ska jag och min pappa åka ut och övningsköra. När han kom innan för dörren stod jag med ett stort leende på läpparna och sa ivrigt att vi skulle åka. Han är ju tvungen han lovade mig igår. Haha, så han får skylla sig själv. Men ni behöver inte oroa er, jag kör bra så det gör inget om ni är ute och vandrar. Jag är så jävla duktig i trafiken så det inte är sant.






Här har ni dagens!



Dagens outfit


Tröja: JC
Jeansleggings: Vero Moda



Måste skynda mig, måste bli klar snart!

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och sminkar mig, Daniel har redan dragit till stan för att fixa lite. Jag ska göra mig iordning och lite sånt sen ska jag också åka ner. Om jag har tur får jag skjuts annars får jag sätta mig på bussen. Jag och Daniel har lite att göra idag sen ska jag även hjälpa till här hemma så det är fullt upp!

Nej nu måste jag fortsätta om jag ska hinna ner i tid. Innan Daniel blir arg. Vi hörs när jag kommer hem och då får ni se om jag fick med mig skorna eller inte. Kanske blir något annat?



Får man aldrig låta?

Nu har jag tvättat bort sminket och har bytt om. Ligger i sängen och väntar på att Daniel ska komma in hit. Men som vanligt är han med Jonas, jag hoppas jag får tillbaka honom snart. Ska kanske sätta på en film? Får se, får inte väcka mamma, haha! Som tur är så är hon ledig imorgon..

Imorn ska vi fortsätta på rummet. Aja, innan min data dör ska jag väl få iväg detta inlägg!


Kul att tv'n slocknar mitt uppe i ett bra program..



Jag trodde jag såg i syne

Hittade bilden på första sidan och jag var tvungen, jag var tvungen att klicka på bilden. Jag blev chockad när bilden kom upp. Vad har hänt med alla unga tjejer? Lägger ut sitt nummer och visar mer än vad man egentligen ska visa. Jag trodde alla hade insett att det inte är inne med att vara lättfotad?



 

 

 


Sex and the city - det är vad jag ska kolla på

Kom nyss hem, var ute ett tag med killarna. Och Patrik drog hem efter att ha drygat sig som fan. Det är ganska vanligt. Han är sån, man får helt enkelt acceptera det! Haha! Nej men han är en skön typ om man gillar dryga personer dvs.
I alla fall, nu måste jag flytta på mig, för mamma ska inta sin sovplats. Hon sover ute i vardagsrummet eftersom vi renoverar deras rum. Och jag befinner mig i hennes.. sovrum? Men ett tag till ska jag sitta, det är satc på tv och det var ett tag sen jag såg det. Får plåga mamma att sitta uppe ett tag till med mig.




The hills

Har precis tittat klart på det sista avsnittet på the hills. Längtar tills nästa kommer! Om ni inte orkar vänta tills dem visas här i Sverige, gör som mig och klicka in er på mtv.com och leta upp The hills avsnitten! Ni kommer att älska det lika mycket som jag!



Nu när jag har tittat klart på det sista avsnittet är det bara att vänta. Och jag ska inte tråka ut mig själv nu så jag ska röra lite på mig och vandra in till rummet här intill. Ska umgås med pojkarna!

Mys-outfiten är på


                                           Kvällens outfit

                            Tröja: Gina tricot    Leggins: Lindex

Festligheter tycker väl alla om?

Tycker man väl och jag är en av dem. Det händer ganska ofta att jag festar med mina tjejkompisar. Vi kan göra en tråkig hemmakväll till världens galnaste natt. Och tro mig, jag överdriver inte. När vi är med varandra kan vad som helst hända.

Här blev det förkrök på en bänk i Gränby. Trots att jag frös häcken av mig hade vi det trevligt. Men jag vill helst inte göra om det. Såvidare det inte är inplanerat med filtar och en hel mängd sprit.




















Nu har jag börjat blogga här

Första inlägget. Känns bra än så länge!

Har precis ätit middag med mamma och Maria. Nu blir det att sätta sig och mysa lite i soffan och jag ska väl bosätta mig i min stora kudde och uppdatera er om vad jag gör. Precis som ni vill ha det. 



Var på stan idag och då hittade jag dessa snyggingar! Imorn blir det att åka ner och köpa dem!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0