Sista dagen på lovet

Jag har verkligen inte gjort något alls idag. Mår piss, har svinont i halsen och är hur förkyld som helst. Men det är väl bara att acceptera...

Igår var jag och Daniel ute och åt. Vi åt på carl Philip och maten var hur bra som helst. Vi drack vin och pratade om hur han haft det. Och det var inte bara mysigt utan billigt också, haha! Det var halva priset på all dryck och mat. Sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi gick till ågatan och delade på en flaska vin och satt och pratade.. Sen kom Jonas och hans kompisar som hade varit på gillet och druckit..
Sen blev det pitchers, satt på stolen och höll på att somna.. Var inte så pigg igår heller.. Sen tog vi taxi hem och jag somnade direkt. Vaknade runt 3 idag.. Och mådde som ett as.. Får knapra irpen och alvedon så jag blir lite piggare..


DEL 3 -  jag fyllde 18

















Idag kommer baby hem!

Idag kommer Daniel hem från Italien! En vecka utan honom, men nu är det över. Vi ska ut och äta och ta igen all förlorad tid. Det kommer bli mysigt!

Men tills dess ska jag lägga in alla bilder. Det är från när jag fyllde 18, och sen festen som Sofia hade. Så det är många kanonbilder men.. alla kan inte läggas upp här. För allas bästa. Men ska försöka få med så många som möjligt den här gången!!





DEL 2-  jag fyllde 18
































M e r   b i l d e r   k o m m e r  s e n a r e !


Lite update






Länge sedan jag skrev här.
Men lovet har jag spenderat med mina kära vänner. Har lagt bloggen åt sidan. Men nu börjar jag blogga igen. Även fast uppdateringen har varit usel har ni kikat in, ni är allt härliga.

Jaja, idag har jag i alla fall varit med mina vänninor. Mys i lokalen hos Kicki, sen åkte vi ner till stan och åt. Det behövdes! Haha, sen skulle Kicki köpa nässpray(hon är beroende, ja) men där sa the mind no. Jag åkte hem och Sofia och Kicki traskade iväg. Och nu är jag äntligen hemma.

Ska ta och sätta på en bra film sen hoppa i säng.


Och imorgon kommer Daniel hem! Woho! Vi ska ut och äta och mysa till det lite. Har saknat honom! En vecka är en lång tid om man vanligtvis ses varje dag..


Har massa bilder att visa er, dem kommer upp imorgon :)




Mina skor kom häromdan, nu vill jag ha sommar så jag kan få använda dem.

Är med dem bästa!

Är hemma hos Sofia och jag behöver bara säga ett ord: KRÖK!


spelat kort och druckit och haft det trevligt. Sanah, vår lilla vän kunde inte komma.. Men hon får supa dubbelt nästa gång för att hon misssade idag, haha hoppas du ser detta Sanah!!!


Lyssnar på hög musik och vi har det feting nice! VA AVUNDSJUKA










@ Sofia place

Sitter och äter pizza och lyssnar på musik. Taggad som fan men det kanske vi får skjuta på, vet inte än. Har kirrat dricka och singstar så vi kommer ha de hur roligt som helst!

Sofia står och lagar lite carbonara nu, önskar henne all lycka till! Haha nejdå..



Är hemma hos Sofia!

Fick en god middag idag, Julia var duktig och lagade mat åt oss andra tjejer! Och nu sitter vi och spelar kort med hög volym och har det hur trevligt som helst.

Söndagar brukar suga, men jag tar tillbaka det!





Mina tjejer är allt


ska på krogen!

Ska ta taxi hem till Linnéa som har inflyttningsgfest sen vidare till BJ, HÖRS IMORGON!



Nu är det äntligen lov!

Idag är det en bra dag, vi har nu lov! Och det är så skönt! Fast Daniel kommer åka bort nästan hela veckan men jag hoppas han får roligt i alla fall. Enda till Italien åker han, åka skidor med familjen. Men som tur är stannar min andra PH halva hemma så där kommer jag spendera mycket tid.

Idag har jag inga planer, får se om jag åker ut på landet och spenderar kvällen där eller inte, det återstår att se.





Här kommer bilder från min födelsedag då jag blev firad av familjen.





















Galen kväll igår

Utång blev det igår, och kul hade jag! Träffade upp Siham och Kicki och sen vandrade vi mot VIP. Och där va vi hela kvällen. Det blev många shotar, (tack kroon) och mycket dans. Träffade på lite folk där inne och sen vid 1 tiden drog jag hem. En lyckad kväll blev det!! Ska försöka få Kicki att skicka några bilder, min kamera kunde man inte ta med.. Suck.. Att det inte finns någon blixt, dåååligt.

Nu är jag hemma, blev en kort skoldag. Hade som tur var ingen matte. Blev lite filmtittande i skolan, och det var skönt! Var inte bakis heller, tur det! Idag ska jag nog inte göra någonting, har inget att göra tills imorgon, så idag ska jag bara ta det lugnt.

 Har bara en sak och säga, mina vänner betyder allt för mig


 
Del 1




























Utgång idag!

Nu är jag äntligen 18 år! Och det känns bra, nu är det bara körkortet som fattas. Men det ska jag ha innan sommaren, och det fixar jag.

Idag firade dem mig i skoan, sjöng för mig på varje lektion. Haha, älskar min klass! Sen åkte jag ner på stan och inhandlade lite nytt, bland annat ett linne med djup rygg, en stor t-shirt och ett par skor. Skorna fick jag i present. Har länge letat efter ett par högklackade och äntligen hittade jag ett par!

Fick pengar, underkläder och smink och.... av min bror fick jag den värsta presenten. Jag och han ska hoppa fallskärm.. Hur kommer jag våga? Jag kommer dö, jag kan inte ens åka fritt fall. Och att det sen ska filmas gör ju inte saken bättre. Men det kommer komma mer information om det senare, när vi väl ska göra det.. Lite kallt nu va..

Sen ska jag firas på lördag också :) Jag ska lägga upp bilder från min fest också, kan säga vad jag fick, av vem får ni veta när jag berättar om festen.

♦ Present kort på H&m, Weekday och Monki 1500 kr
♦ Present kort på Åhlens 300 kr
♦ Choklad och blommor
♦ Ett linne
♦ Ett guldarmband
♦ Sminkrådgivning
♦ Kortlek med nakna killar
♦ Badbomber - tuttar
♦ Halsband och ring
♦ Hansband och armband
Fest spel



FYller år idag!


En timme kvar,haha

Nu är det inte långt kvar, om en timme. Då är jag inte 17 längre. Och imorgon får jag gå på krogen, lagligt. Utan att använda falsklegg, haha! Mycket proud.

Imorgon blir det skola till klockan 12.30 sen hem, fira lite. Senare på kvällen ska vi ju såklart ut! Inte fullt ös medvetslös men en bra bit in på vägen.

Haha, nej nu ska jag göra något roligare än o sitta vid datan.

Godnatt!
Imorgon när jag vaknar är jag 18, ååh!




Bilderna från min 18 års fest kommer!


3 dagar kvar





3 dagar kvar, sen är jag 18 år. Utgång på onsdag och sen firas jag på lördag! Sen är det lov och det behövs. Har ångest varje söndag, skolan börjar igen, helgen har gått för fort. Ge mig lite mer lov, jag kommer hinna dö inann jag tagit studenten, haha!

Nej, ska ta och hoppa ner i sängen och kolla på en bra film. Sommaren med göran lockar lite.

Godnatt mina vänner.


Söndag - dagen efter

Vaknde tidigt idag för att ha krökat som jag gjorde igår! Firades igår med dem bästa. Körde spel, dansade och ja vad gjorde vi inte, haha! Kvällen började 8 och vi slutade halv 2. Jag deckade så hårt när jag kom hem, otroligt så fick jag av mig kläderna innan( kommer ej i håg att jag klädde av mig ) Haha! Hade det så bra igår, den bästa födelsedagsfesten på länge. Tack alla som kom, love you :)

Bilder kommer då jag har laddat kameran, och fått vissa bilder av Sofia. Min kamera dog rätt så fort in på kvällen.

Ha en fortsatt bra dag :) ska själv mysa med killen nu!

Den här dagen ska vi minnas som galen och bäst!


(Nej, jag är inte naken, haha! Har bikini på mig, men det var lite lite..)



Har precis käkat klart och nu håller jag på och fixar mig. Har försökt o fixa mig extra idag, brukar annars inte göra något annorlunda. Men idag har det blivit ögonskugga. Haha, och det blev ett bra resultat!

Ska fortsätta och sminka mig, om en timme kommer Sarah! Sen kör vi!


UPDATE

Har bestämt vad jag ska ha på mig nu, och alla smycken är klara. Ska börja sminka mig om ett tag och sen byta om, sen kommer Sarah och hjälper mig lite innan alla andra kommer. Tur att man har henne, och tur att hon HADE mig, haha!

Ska fortsätta och lyssna på musik och tagga.

Här kommer kvällen att spenderas!








En liten sneakpeak..







IDaaaag!

Godmorgon! Vaknade för 45 minuter sedan och har börjat fixa lite inför kvällen. Ska ta och titta igenom så att allt finns, måste vara på den säkra sidan. Vi kommer bli 17 helgalna tjejer! Och det kommer bli en helgalen kväll!





Lite smakprov på hur det kommer låta ikväll:


Enur Feat Bennie man - Whine
Livvi Franc Feat Pitbull - Now Im that bitch
Pitbull Feat Nicole Scherzinger - hotel room service
Alexandra Burke Feat Flo-Rida - Bad boys
Black eyed pease - Meet me halfway
Darren stylez and Manian - Outta my head
Million Stylez - supastar



Nu ska jag försöka fixa lite annat!


Har varit och solat!

Var uppe i Gottsunda och solade 20 minuter med Jonas. Kanske fick lite färg, solar ju aldrig.. Men fräknar, det fick jag! Haha! Sen blev det en liten åktur och sen vidare hem. Har nu bränt ut 2 cd skivor. Har en sen tidigare så det kommer bli bra!




Åh, jag längtar! Imorgon kommer jag kanske inte hinna blogga alls. Får se, men ska försöka vara flitig med kameran under kvällen. Får ge den till bror eller Daniel så även jag kommer med på bild, haha!


Imorgon smäller det!

Två lektioner idag, skönt. Åkte sen med mamma och handlade allt för imorgon. Så nu är det klart, har även fixat nyckeln till lokalen. Allt e kirrat! Och just nu sitter jag och bränner cd skivor och det tar ju ett bra tag.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Tare lugnt och tagga inför morgondagen blir det nog, om inget annat händer dvs..





Ligger i sängen

Nu är filmen slut, och den var riktigt bra! Den borde ni se.. lite reklam jappjapp!

Nu ligger jag i alla fall i sängen, ska titta på en film med Daniel innan vi lägger oss. Måste sova ganska tidigt idag. Har tydligen lektion imorgon. Men har bara två stycken så jag slutar tidigt!


NU ska jag...

Nu ska jag titta på film! Det blir en ny Beck!


En kväll i lokalen med syskonen PH!

Jag, Sofia och Daniel var i lokalen för ett tag sen. Jag ville kröka och så blev det. Jag och Daniel krökade och Sofia gjorde oss sällskap, haha! Det blir alltid lyckade kvällar när vi sitter i våran mysiga lilla lokal. Tur det, där har vi spenderat många helger. Och vi kör igen på lördag!



















Lite nytt

Har inhandlat lite nytt. Bland annat ett sånt där hippieband, fast med kedjor. Och sen ringar! Har gått och förälskat mig i ringar nu på sistone!





Vet ni vad!?

Min bärbara lilla älskling fungerar igen! Igår var Jonas här och fixade så att alla bilder sprades och sen idag gick jag till Pavle för att installera om datan. Och nu, nu funkar den! Nu kommer jag kunna blogga mer! Och lägga in mer bilder, HURRAA!




Onsdag, var ledig idag!

Hade utvecklingssamtal klockan 1 imorse, pratade i ca 2 minuter. Satt sen och väntade med Sanah på att Kicki skulle bli klar. Vi åkte sen ner till stan och efter ett tag skiljdes vi åt. Träffade sen Amanda och Amanda! Det var länge sen. Vi satte oss på Waynes och fikade, gick runt lite på stan också. Köpte ringarna från gina, kunde inte hålla mig. Det fanns bara ett par i S kvar. Så dem fick följa med mig hem och även ett nagellack. Träffade sen tejerna igen inne på Donken. Och vi hade ett fint samtal om vad jag önskade mig i present. Sanah envisas fortfarande om att köpa en jävla dildo, haha! Jag vet att du läser, om du köper en sån till mig får du en motsatt sexleksak av mig, när du fyller år :)

Sen blev det dags att åka hem, och jag har försökt göra klart min hemtenta. Har två frågor kvar sen är jag klar! Då är i alla fall en sak ur världen. Sen ska jag plugga matte, har matteprov imorgon. Hur tråkigt som helst men det måste göras.





Dessa skor ska jag beställa senare ikväll, dem kommer jag få i födelsedagspresent av mamma o pappa! GE MIG SOMMMAR NU...


8 dagar kvar

Har gjort en grov version av jag har aldrig/sanning och konsekvens. Sen har jag tagit ut andra spelregler när det gäller drickspel.  Och nu håller jag på att ladda hem lite ny musik. Någon som har bra musik tips att dela med sig av skulle det uppskattas! Vi pratar festmusik :)


home today

Hade ont i huvudet igår, och det har jag fortfarnade. Får knapra ipren och dricka mycket så överlever jag nog. Vaknade tidigt, jag som var trött och ville sova. Men nej, det fick man inte. 9 var jag uppe, sedan dess har jag suttit och pluggat. Snart klar med hemtentan och nu ska jag börja på min svenska uppgift. Detta är det enda positiva att vara hemma, göra läxor. Annars är det så boring så man vill dö.

Som du är så är det ingen skola imorgon, det är bara utvecklingssamtal. Jag har klockan 10, sen är man ledig! Så skönt! Fast man ska ju plugga imorgon med..



plugg

Sitter och skriver på min hemtenta nu. Och det kommer garanterat bli några sidor. Det här kommer ta tid, och man blir inte gladare av att man har 5 saker till att lämna in. Inget att hurra för.

Nej, ska försöka att bli klar någon gång!




SKolan

Sitter i skolan och ska arbeta med en ny uppgift. Japp, ännu en till. Våra lärare dödar oss med hemuppgifter. Har mycket att göra nu. Ska egentligen sitta och läsa på någon hemsida, men det var så mycket text så det hoppar vi nog, haha! Kan inte ens jobba med såna saker här i skolan, konstigt nog. Det får jag göra hemma istället.

Slutar som sagt halv 1 idag, då ska jag på stan ett tag för att vänta på mamma och pappa, sen ska vi åka och kolla på saker till mitt nya rum -  äntligen!!

Söndag är en tråkig dag

Dags att skriva lite igen. Måste försöka komma igång, sa ju att jag skulle blogga som fan när jag hade fixat designen. Men min bärbara data fungerar inte än, kan bero lite på det. Men när den är klar, då ni!

Idag har jag gjort.. Vad har jag gjort? Varit hemma, postat massor av brev och varit ute och ätit med Daniels familj. Blev på något mysigt ställe som jag inte minns namnet på. Efterrätten va det bästa! Halonsorbet med lakrispulver. MUMMA! Sen fick vi skjuts hem och nu sitter jag här, framför min tv och data. Ska börja lite på min hemtenta och sen ska jag hoppa i säng.

Imorgon är det en skön dag, skola från 08.30-12.30! Så skönt det ska bli. Kommer sluta halv 1 varje måndag fram till sportlovet. Det är inte illa :)



Och sen vill jag meddela er att det är 10 dagar kvar nu. Den som inte vet vad som händer om 10 dagar är lite slow minded!


12 dagar kvar ! Woho



Lite snabb uppdate vad som har hänt idag.. Gått i skolan, trodde jag skulle få en skön sovmorgon. Men blev väckt av att Jonas står och skriker.. Så det var åt helvete med den. Kom sen försent till skolan, men skynda på rätt bra. Gick sen och väntade på att klockan skulle bli 3.. Ska berätta varför.. Igår hade dem en tävling i skolan som löd" Uthålligaste på skrapan", man skulle cykla på en cykel med lågenergilampor och vanliga, man skulle alltså få alla att lysa så länge som möjligt. Fick 1 minut och 13 sekunder, hade rekordet igår. Och dem skulle tilbaka idag. Så när jag kom till skolan kollade jag om någon hade tagit mitt rekord men det stod kvar.. Senare på dagen ropade dem ut i högtalaren att det snart var prisutdelning..

Gick och kollade vart prisutdelningen skulle vara... Träffade på dem vid receptionen för att kolla vilka som hade vunnit. Det var killar försig och tjejer försig. Och det var som jag trodde... JAG HADE VUNNIT! Jag och en annan kille i 2:an vann. Vi fick en varsin handduk, ett USBminne och en biobiljett. Så nu har man titeln - uthålligast på skrapan, känn på den ni!  Haha!
Så det var min skoldag, väldigt rolig med andra ord. Åkte sen ner på stan och käkade med Helin och Sofia. Sanah var även med ett tag, men hon var torr och åkte hem, mahah!





Och nu sitter jag i min leopardfärgade puffkudde. Och tänker, IDAG ÄR DET FREDAG!

Bilderna tar aldrig slut, haha! Men här kommer flera från den dagen vi var hos Sanah :)













Haha, denna bild får avsluta allt! Har massor kvar, men dem kommer inte komma upp här. Dem är för privata. Ni har fått se en hel del av våran kväll, men det finns mycket ni inte vet om! Det stannar hos oss tjejer, haha!





Ni är nog allt lite avundsjuka

Heeeej allihopa! Kom hem från skolan för ett tag sen, mamma var snäll och hämtade mig. Sedan dess har jag bara suttit vid datan och framför min tv. Ska snart iväg för att klippa mig och sen ska jag nog åka direkt till Anngela och Fredrik, vi ska äta middag där! Sen ska jag bara hem, har inget o plugga till så det är skönt.




Fick även VG på mitt test/prov på företagsekonomin! Det är helt otroligt, jag är sååå här glad! Jag tycker företagsekonomin är hur svår som helst, men ibland lyckas man helt enkelt. Fick näst bäst iklassen, så lite cred till mig idag.

Kan även säga att det bara är 13 dagar kvar tills lilla jag fyller 18! Känn på den ni! Är glad att jag fyller tidigt, och inte på sommaren eller såå.. Alla som känner mig och fyller sent, ta åt er, haha!
Nej men det är skönt att fylla tidigt, nu är det körkortet som fattas. Får allt sånt tråkigt i present, lektioner och hela fadderuttan. Men det är skönt att slippa betala, det blir ju en hel del.

Nej, nu ska jag ta något att äta innan jag drar! Kort och tråkigt inlägg, men det var dags att något skrevs!

ska sova

japp, har inte bloggat på ett tag. Men orkar inte :)

ska i alla fall sova nu. Imorgon ska jag klippa mig och äta middag hos F och A förhoppningsvis.

GODNATT

minst sagt chockad är man..



Här har vi en bild på hur Kissie egentligen ser ut. Lite skillnad va? Bilden är ifrån nyheter24, för att se mer bilder så kika in där!

Är i skolan

Sitter i skolan på dagens nästsista lektion. Nu vill jag bara hem. Har en lång lektion efter den här, slutar halv 5. Jobbigt och sen ska man hem och sen vidare till Sofia för att plugga företagsekonomi. Spenderar kvällen där. Som tur är blir det en kort skoldag imorgon. Vill ha helg redan nu!!

Nej, nu ska jag fortsätta jobba med Sanaa.

RSS 2.0