NATTSTAD.SE/CCARRO

Ser att många är här inne fortfarande men det är nattstad som gäller nu. Sarah påpekade att länken inte fungerade så om ni inte kommer in via länken, skriv det då manuellt i sökrutan. Nattstad.se/ccarro




GÅ IN DÄR OCH KOLLA SÖTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISAR :)

do it.

JAG HAR BYTT BLOGG ADRESS!

Jag orkade inte va kvar här längre, ville ha något nytt.. Numera kommer jag att  blogga på nattstad!
Ni hittar mig på nattstad.se/ccarro

Följ med mig dit och missa inte något!

Nu springer jag till OK!



Det blir en liten prommis upp till OK för att lämna tillbaka en film. Hörs sen!


Jo, va händer?

Åkte till skolan för att ha den där sista jobbiga lektionen, kommer dit och där sitter det en liten fin lapp om att hon inte är där. Jag är inte helt säker på vad våran lärare heter så ringde Mona för att få de bekräftat, och ja, det var sant. Så det var bara att åka hem igen, så nu ligger jag framför tvn igen.

Jag som var så inställd på lektion, hade ju väntat så länge. MEN NEEHEE..





Ny vecka!

Hejjjj!

Ligger i sängen och kollar på tv, funderar på om jag ska ta en liten powernap.. Har haft en lektion men har håltimme till 3 så jag passade på att åka hem. Så jag har hunnit äta två mackor och läst massa bloggar, haha kul liv. Slutar sen halv 5 så då ska jag hem o fixa lite. Måste få lite ordning på rummet och ska fixa all svamp vi plockade igår.

Sen är jag även ledig imorgon! Så otroligt skönt, då har jag en liten dejt med Sarah. Det blir först stan och luncha tillsammans sen ska vi mysa hemma hos henne. Minns inte ens när jag var där senast?! Så det är på tiden att jag åker dit. Anledningen till att jag är ledig är att vår lärare är i Kina, så jag är glaaad. Har en ganska skön vecka framför mig :)

Nej, nu ska jag faktiskt mysa ner mig undet täcket o fortsätta kolla på tv så får vi se om jag sover lite!



Innan så blir det lite bildregn sen den dagen jag och Daniel följde med Sofia till stallet.


















Har fixat naglarna idag!

Nej, har för korta naglar fortfarande. Nu är dom fina och långa! (dålig kvalité, jo tack jag ser det)





3 ½ år idag!

Den här dagen kommer jag bara att plugga, givetvis göra pauser för tv tittande. 4 program idag, ojoj.. Nej men jag ska försöka plugga så gott som jag kan. Håller på att göra en fin liten sammanfattning av alla texter som kommer komma på provet imorgon. Imorgon har vi första svenska provet med Micke. Det är andra året vi har honom och det är första provet vi har med honom...? Ganska sjukt! Hoppas bara att det är enkelt och inte äckligt svårt..

 

Idag firar jag och Daniel 3 ½ år! Han är ju inte hemma så vi får fira den här dagen när han kommer hem. Förslag på vad man kan köpa? Någon som vågar kommentera? Skulle uppskattas! Har försökt och klura själv men det är ju inte det lättaste, att köpa present överhuvudtaget är så galet svårt, speciellt till killar.

 


VECKANS KÄNDISKRAMARE





I senaste nummret av hänt extra finns vi med!


Fina naglar!




Smycka din blogg!

Som ni kanske har sett har jag ett rosa litet band uppe i högra hörnet och har även en liten annons längs vänstra spalten, som representerar rosa bandet. Gör som mig och stöd rosa bandet!


PAPARAZZI

Skickade in en idolbild till HäntExtra för några veckor sedan och idag fick jag post ifrån dom. Blev 250 kr rikare för att jag skickat in bilden. Man tackar och bugar för det!


måndag 11 oktober

Tjolahopp! Det har hänt lite saker idag, för en gångs skull! Haha nerjå, men började dagen med ett stort kickoff möte med alla uf företagare i UKK. Där satt vi och lyssnade på hur folk har skött sina uf företag och bland annat fick vi se en trollkarl gå på glas, någon avslutade med en fin liten fråga och frågade om han inte blödde, jo det gjorde han, litegrann.. Ganska roligt att se, galet med andra ord.


                  

Efter det gick jag vidare till min buss som kom precis, bra tajming där! Sen hände det, hoppade av bussen vid mig som vanligt. Och även en man och ett litet barn. Om ni har läst aftonbladet så har ju en pappa kidnappat båda sina barn, hans dotter och son. Och jag är nästan helt säker på att det var dom som jag såg. Det första jag gjorde när jag kom hem var att leta rätt på gårdagens tidning och kollade på bilderna för att se om det kunde ha varit dom, och de var skrämmande lika. Ringde då polisen och blev kopplad till stockholm och fick då berätta allt. Nu kan jag bara hoppas på att det var dom jag såg.  Hellre att ringa en gång för mycket än en gång för lite.

          

Rasmus Seebach - Natten falder på


Hur glad blir man inte?


Rasmus Seebach - Engel


Guldklimpen som får än att le.








10 oktober

Hej allihopa, va ett tag sen jag skrev nu. Har inte kännt att jag har haft något att skriva om men nu var det dags kände jag. Har inte gjort något speciellt egentligen, så jag sammanfattar bara helgen.

I fredags blev det att bara mysa med Daniel eftersom att han skulle åka till Holland dagen efter så vi köpte lite godis och chips sen låg vi hemma hos mig och bara tog det lugnt. Det behövdes eftersom han att han kommer vara borta tills på torsdag. Minns inte när vi var ifrån varandra så länge. Men det kan vara bra att vi får lite ensam tid till att göra andra saker! :)

Och igår var jag med Åsah och vi satt här och förfestade och sen blev det BJ. Där blev det dans och dricka och sen tog vi taxi hem. Det blev att äta innan vi gick och lade oss, vi satt på köksgolvet och åt mackor och pratade till säkert halv 4, det var mycket mysigt.
Båda vaknade sent men Åsah slog rekord och sov till kvart över 2, då hon kom in till mig och så satt vi och pratade och åt frukost.

Övningskörde sen och skjutsade hem Åsah och sen blev det att åka till farmor och äta. Så har inte gjort så mycket idag, har inte hunnit. Sen jag kom hem har jag bara legat och kollat på tv, det är ju tvkväll, det går ju så mycket bra! Har suttit klistrad framför tv'n sen klockan 6, känner att jag är ganska besatt av titta på tv, det tyckte Daniel också.. Men men, det är ju sant, haha!

Nej, nu har filmen på 4:an börjat så ska ta och kika på den :) Nu har ni i alla fall fått en liten uppdatering. Säger det igen, ska försöka skriva lite oftare, för eran skull. Jag hatar när de finns bloggar som aldrig uppdateras så ska själv inte vara en av dom. Ska försöka iaf ;)



Dani - grekland 2010

                                                       Du är så fin, mitt hjärta.


RSS 2.0