VALBORG

Ha en bra dag allihopa! Snart kommer Fia sen ska vi handla och sen ska vi möta upp dem andra :)

Hoppas vädret håller i sig nu!

Klockan är så myyyycket!

Har inte ätit mycket alls idag. En glass med Sanah blev det, sen inge mer.

Nu ska jag plugga och äta!



GRÖNALUND!

Jag hade fått brev när jag kom hem. Och i brevet låg två entré biljetter till Grönalund! Man tackar man tackar!



Jävla gubbjävel!

Hemma nu, efter en lång dag, även fast jag slutade 1. Efter skolan drog jag med mig Sanah på stan, lämnade tillbaka ett linne och satte oss på hennes café ett tag. Efter det strosade vi runt lite och sen tillbaka till skolan.  Satt där ett tag tills det var dags för mig att köra. Kom lite tidigt så fick vänta ett tag, pulsen hann pumpa 19032525 gånger innan jag fick komma iväg. Men sen kom han, den låånga manen. Samma människa som jag körde med förra gången. Kanske bara finns en? Aja, det gick faktiskt bra. Förra gången, dvs den första gången gick det bara blähä. Ny bil och allt, men det kommer gå galant så småningom.

Hälsade på Lena på dagiset en stund också, jag är tjejen med alla gosedjur. Nikolina tyckte jag skulle vara med på "rekordbyrån", hon menade nog guiness(?)rekorbok. Och varför hon tyckte det var att jag har gett dem säkert 60 gosedjur, i alla möjliga storlekar. Dem frågade även om jag var rik eftersom jag hade så många gosedjur. Haha, barn är så söta!




Sen blev det att åka hem. Och jag var inte glad kan jag säga. Går in i bussen(7:an) och utanför sitter en gammal dam i typ permobil och väntar. En annan äldre dam frågar om hon ska med och hon säger glatt ja. Bussen skulle nu åka och han stänger dörren i mitten så hon får åka fram. Och säger att hon ska med, men det enda svar hon får är, jag kan inte bära upp dig, maskinen är för tung. Och det är fler som hör det här, även personer som inte ens ska med bussen. Dem flippade och började småtjaffsa med busschaffisen. Tillslut plockade den gamla damen fram en skruvmejsel så dem kunde få upp rampen i fram. 3 killar hjälpte till och busskillen bara satt där. Och inte nog med det, hon skulle av i valstära och plingar. Han stänger dörren och hon får återigen åka fram och säga att hon ska av. Han börjar då säga att hon inte får åka med igen och att han inte har tid att hjälpa henne på och av. Han var jätteotrevlig under hela konverstationen. Och det var fler som sa högt hur otrevlig han var. Jag mådde dåligt av hans beteénde. Vem gör så? Åh, hatar såna personer.

Snart är det långhelg!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom företagsekonomin boken.. igen! Alltid lika roligt, men men det måste göras..

Imorgon blir det skola fram till halv 1, sen runt 4 ska jag köra lite.. med den obehagliga golfen.. Aja, får bara hoppas på att det går bra. Samma sak blir det på torsdag, sen är det lite uppehåll med det..

Så med andra ord blir det skola, stan, köra och plugga. BEAUTIFUL DAY kan man väl säga?

Godnatt!

Bilder kommer imorgon istället, haha! Om jag har tid då dvs..

Powernap i skolan, otroligt nice!



Natten spenderades ute på landet. Igår skulle jag och Fia plugga.. Men nej, haha! Kommer dit, äter och sen lägger jag mig bredvid Daniel i soffan för att vila lite. Sover i en timme och vaknar runt halv 11. Går sen upp till Sofia ett tag och sen var det dags för mig att sova. Kom i säng vid redan 11! Helt otroligt, men jag var helt slut. Men jag var inte alls pigg när jag vaknade.. Och det blev bara värre genom att tänka på att vi skulle gå till halv 5 idag.. Hade en lång håltimme, var sugen på att åka hem men stannade kvar. Jag, Sofia och Sanah tog en powernap. Alla somnade och vi sov i ungefär en halvtimme. Sen hade klockan äntligen blivit så mycket så vi började!

När jag kom hem blev det en sväng till Gränby med mami. Lämnade tillbaka en klänning som jag köpte igår och köpte en liten tröja på VILA. Bilder kommer senare!

Och sedan jag kom hem har jag läst lite i min företagsekonomi bok, och det ska jag sysselsätta mig med hela kvällen. Har prov på torsdag, det är bara att hoppas på ett G. Imorgon ska jag hem till Sofia och ta hjälp av Anna-Lena.  Så det blir mycket plugg. Vem älskar inte det?
Imorgon och på torsdag ska jag även ta körlektioner. Nu är jag igång, på riktigt. Ge mig körkort nuuuuu!

Sofia & jag


Payback is a bitch..

Rubriken? Ja, den säger nog allt.
Ligger framför tv'n med Daneiel. Båda har såklart sina datorer, haha! Datanördar båda två. Önskar det vore varmare ute så man kunde ta långa kvällspromenader utan att frysa. Men inom en snar framtid kommer det. Och jag hoppas vädret blir bra nu i veckan. På fredag är det valborg och om det inte är bra väder då vet jag inte vart jag tar vägen. Har dock inga planer än, men det ska diskuteras mer om det senare med tjejerna. Daniel ska jag träffa efter han har varit och ätit frukost med bror med flera..

Sen får vi se vart kvällen tar oss. Och vem jag är med, haha! Det blir i alla fall något med tjejerna, dem flesta i alla fall. Flera jobbar, vilket är pisstråkigt! Är glad att jag inte har jobb, men ändå inte..

Nej, ska ta och lägga ifrån mig datan nu, skola imorgon.. Går till halv 5 så det ska bli skönt att få sova lite :)



Hittade lite gamla bilder sen 1:an










Shoppat

Var på Gränby med Jonas och Daniel och handlade lite..
2 klänningar, en skjorta och ett halsband fick jag med mig hem!












Hey, i am what i am


Ännu en till söndag har kommit

Sov hon Daniel inatt och kom hem för ett tag sen. Igår blev det som sagt ingen utgång. Åkte hem till Daniel istället, och trodde att vi skulle mysa. Så vi kom dit satt och pratade lite med the family, och efter bara några minuter slocknade jag. Var så trött. Hade gått upp halv 5 och stått och sålt saker i 9 timmar. Satt i ungefär 15 min av dom 9 timmarna... Så jag var ganska så trött. Så vi gick upp och la oss. Och ställde klockan på 10. Men Daniel har blivit som mig, man stänger av klockan utan att knappt veta om det. Så halv 12 gick vi upp idag, skönt var det men halva dagen är borta nu.



En bild från i sommras.

Men vi hade tänkt att antingen åka ner till stan och sätta oss på en uteservering eller att ta med oss en filt och handla lite gott och sätta oss någonstans. Får se vad vi gör :)




- Behandla andra så som du vill bli behandlad.. Det är inte många som förstår det budskapet

Lugn helg

Berättar mer imorgon. Då jag har mer lust att blogga.

Blev ingen utgång. Daniels föräldrar är på väg hit för att hämta upp oss. Daniel har inget nattinsulin, så därför beger vi oss ut på landet..


Är så glad att jag har dig Daniel. Du finns alltid där, det gör mig lycklig.



Vilken dag!

Kan nog inte beskriva hur trött jag var imorse, var också tvungen att gå upp innan byggkillarna kom in. Nu kan man inte se upp till grannarna längre, vilket är skönt. Men det är mer som ska fixas, dem snodde även min nyckel! Haha, får dela lite på nycklarna tills jag får tillbaka den..

Hade en skön dag med 3 lektioner, sen drog jag iväg och tog en körlektion, tillbaka till skolan, körde hem och sen dess har vi legat i min säng och skrivit på vårat arbete. Jag, Sanah och Sofia.. Nu ska vi till OK och handla lite, sen ska vi göra klart det sista!




Ska snart hoppa i säng!

Äntligen! Arbetet ska nu bara sammanställas!

Innan jag lägger mig för kvällen ska ta kika lite på tv och sen ta och ringa min fina pojkvän.

Morgondagens planer är att gå i skolan, plugga och sen övningsköra!





Godnatt!

Sommartider


Har precis ätit middag!

Sent som det är! Känns som om jag kom hem från skolan för bara några minuter sedan. Men men, ska i alla fall fortsätta med mitt arbete. Imorgon ska vi sammanställa allt! Så allting som jag ska göra ska vara klart imorgon... Ska bli skönt att bli klar med det här arbetet, slippa all press!



Kommer vi kunna åka?

Som alla vet har ju Island haft ett vulkanutbrott och askan och allt sånt skiter flyger omkring. Häromdan kom jag på att jag ska ju resa? Den 6:e maj drar jag till London. OM det går. Jag hoppas verkligen att dem öppnar upp flygplatserna tills dess. Arlanda har haft öppet men till bara vissa ställen. Idag har dem stängt tills imorgon.

Lena kommer dö om vi inte åker. Hon är helt galen i London och hon har tjatat om de här i över en månad. Så för både hennes och min skull hoppas jag att det går att resa då.

Jag vill inte bli en av dem 10 000 personer som inte kommer hem..



Bad hairday???



Rubriken säger väl allt? Haha, bilden togs när jag och Sofia var på väg till Sanah i fredags. Ett råd, klipp inte er så här...

DAGENS







Klocka: Thailand
Linne: H&M
Kofta: H&M
Leggings: H&M
Sjal: Lindex
Skor: Converse


Jag svarar





Okej om du ens visste något. Men du kanske vet bättre än mig, så berätta för mig! Vilka är mina vänner? Go on, berätta.. Nej, men du... Du och din blogg kan gå och dööööö :)






Let's skip these days..

Äntligen hemma! Åh, tisdagar är så sjukt jobbiga. Men som vanligt spårar man alltid då. Spanska lektionerna brukar vi inte kunna häjda oss på, då blir vi galna. Men ingen klagar, haha!

Dagen gick ändå ganska fort, imorse ville jag helst bara ligga kvar i sängen och sova lite till. Men nej, det fick man inte! Och imorgon måste jag gå upp lite tidigare. Man har ju snälla grannar som gör livet så enkelt...


Fick ett samtal från Daniel och han sa att han hade varit hemma hos mig med Jonas.. Det första dem möttes av var lite damm, bitar från vårt tak? Haha, klart man tror att det är ett skämt.. När jag sen kom hem möttes jag av detta.











Några timmar kvar..




Har fått lite hjälp med sista frågan av Karin. Ska bli skönt att lämna in det här arbetet, det har seriöst dödat mig. Spanska provet ska även göras idag, så då är två saker ur världen. Sen är det bara svenska talet kvar. Men nästa vecka kommer det säkert mer, som vanligt!

Men det är mindre än 2 månader kvar till sommarlovet! Gud, så jag längtar! Om jag fixar körkortet tills dess så kommer sommaren bli komplett!


Sitter i skolan

Sitter nu i skolan och vad jobbar man med? Jo projekt arbetet, slutar snart som tur är.

En lång dag blir det idag, slutar så sent som halv 5. Ska hem och plugga, och idag blir det att läsa i övningskörningsboken. Har ju som sagt första körlektionen imorgon! Haha, om det första han/hon säger är att jag ska fickparkera eller något liknande skjuter jag personen. Det har man inte övat på ännu... men det kommer!


Så, nu fick ni veta lite mer om mitt projekt arbete. Hope you like it :)

Hittade en liten rolig sak!


Om man har en iphone, kan man så lätt fördriva tiden.. Hur tråkigt man än har det!


And here we go again




Ne men titta, tillslut vågade du kommentera med ditt namn.  Haha, var det här det bästa du kunde komma med? I guess so. Det enda du kommenterar är om Daniel. Det säger allt..












Nej, dags att sova. Har lagt ner alldeles för mycket tid på denna tjej! OVER AND OUT.

Nyfikna i guess..

Var nyss inne och kollade på statistiken på mina videos som jag har lagt upp. Tog kort på några av dem jag har lagt ut. Uppenbart var det, alla verkar vara nyfikna på mitt förhållande med Daniel. Så vi kan väl ta en liten frågestund om just det. Daniel, oss, hur vi blev tillsammans, varför, när.. Fråga på! Jag vet att ni vill..




Klänningen

Har fått en fråga om vart min kompis köpte sin fina klänning. Klänningen är köpt på Åhlens. Märket kommer jag dock inte ihåg, men dyr va den! Så kolla in på åhlens, den borde finnas kvar :)





Snart dags att sova!

Har slutat plugga för kvällen nu. Spanskan blev i alla fall klar, har lite att säga imorgon på provet. Sofia lyckades skrapa ihop väldigt mycket hon också, haha! Men men, som jag sa.. Det är inte vårat fel att ingen av oss i vår lilla spanska grupp inte kan något. Hon lär inte ut tillräckligt bra. Eller vänta, vad lär hon ens ut? Haha, aja ibland är det som det är. Ingen orkar heller ta tag i det..




På tal om något helt annat, på onsdag tar jag min första körlektion. Den första utav 10 st. Efter det ska allting sitta som ett smäck. Efter 10 körlektioner och halkbanan så ska jag ha mitt körkort. Innan sommaren ska jag ha det i min hand. Vi har ju planerat så mycket, och jag antar att det bara jag som kommer ha det innan sommaren. Men man kan ju alltid hoppas på att någon annan är lika sugen som mig!

Och nästa vecka har jag två till körlektioner! Och nu i veckan ska Daniel köra upp! Får se hur det går. Han bokade fort och har inte hunnit plugga så mycket. Men jag hoppas han klarar det. Om han kör som han gör annars så kommer det gå galant. Även provet, han testade och göra det häromdagen och han klarade det. Så bäst för honom att han gör lika bra ifrån sig då som nu! Han får bli min nya taxi :)

Kommenterat

 

Kanske ska börja med en ny kategori? Kommentarer som jag svarar på. Den här människan kan säkert fylla den kateogrin på några minuter :)





"Det är så tråkigt att du fortfarande är tillsammans med Daniel." Snälla, jag ber dig. Sånna som dig borde man sätta i förskolan och lära sig vad respekt är.  Man kan vara sjukt avundsjuk på mig, för jag har en kille som du skulle göra allt för att få.  Det enda killar ser i dig är - ligga. Eller ska jag bara säga lättfotad? Jaja, du förstår. 
Du är skämmig nog som ens vågar öppna din käft.



Plugg - bara plugg !

Har suttit och pluggat hela dagen. Har skrivit mitt spanska tal och sen har jag skrivit på projketarbetet.  Den här veckan blir det, spanska prov, projekt arbetet ska in, svenska tal. Inte den roligaste veckan, men men!



En seg och tråkig måndag..

Vad har jag gjort idag? Inget, blev ingen skola men imorgon ska jag dit i alla fall. Har lyckats behålla allting jag ätit under dagen.

Dagen i sig har inte varit rolig, bara pluggat. Men något positivt som har hänt idag är att rummet är i rullning. Valvet, dörren in till min WALK IN CLOSET! Japp, jag kommer äntligen kunna gå in i min garderob. Det är jag glad över. Nu får inte ens alla mina kläder plats i min garderob, och den är relativt stor ändå. Men, jag har mycket kläder och det ska bli skönt att få en stor garderob så allting får plats! Bilder kommer upp så får ni se hur det går :)



Ska fortsätta skriva på arbetet nu, har 6 små frågor kvar. Sen är det dags att träffa Sanah och Sofia så vi kan sammanställa alltihop. Allting ska vara klart på torsdag, så det är dags att lägga på ett kol nu..



                                                             Lite av framsidan..


Söndagar, då man alltid pluggar..

VAD JAG GÖR NU




Började med mitt arbete för ett tag sen. Det största arbetet vi har haft. Det är 3 ämnen inräknade i projektet. Geografi, internationell ekonomi och internationell politik. Ni kan ju tänka er hur komplicerat detta är. Men, har man valt att gå i skolan så är man tvungen att göra allting.

Så istället för att sitta här ska jag fortsätta. Har mycket kvar att göra!

En lyckad lördag!

Godmorgon! Haha lite sent och säga, men det är ju dagens första inlägg. I gårkväll var vi hos Arpine, vi firade henne eftersom hon fyllde 18 år i onsdags! Först blev det tjejmiddag och sen började 3 tjejer dansa utav typ 15? Haha, trodde tjejer gillade och dansa? Framåt 10 kom i alla fall some guys. Tjejerna blev då lite mer taggade. Då jag, Sofia och Arpine redan hade förlorat 11551154 kalorier. Runt halv 1 dog musiken, eller basen fuckade ur. Arpines brorsa la då in stereon i kylen, hahah! Skön grej, men den gick fortfarande inte i gång. Jag bestämde mig då för att ta bussen in till stan och försöka komma in på BJ. Mötte upp Daniel vid ingången och kom in, lite smått glad blev jag. 23 års gräns och där kom lilla jag! Träffade på Jonas, Patrik och Erika bland annat.

Var kvar där ett tag och sen blev det att ta taxi hem. Fyllekäk blev det också, jag ställde mig och stekte ägg till mig och Daniel. Herregud, va gott det var! Sen slocknade vi på 3 sekunder.
Kan sammanfatta kvällen i ett ord -  dunder.



Fler bilder finns även på facebook! Alla bilder är ifrån Julia!


























MSN konversation

Tvungen och lägga upp denna bild. Vi driver.. eller gör vi? Jag vet inte, eller?





Gårdagens


(igår onsdag)


Tunika: Lindex
Leggings: H&M
Skor: Din sko


Gårkvällens outfit



Topp: H&M
Kavaj: Mini market
Klocka: Thailand
Kjol: Gina
Leggings: H&M
Skor: Holland


Vilken show!

Hej allihopa! Även fast vädret inte är det bästa så hoppas jag att de är bra med er!

Igårkväll var vi på regina teatern på konsert. Det var ett helt gäng som spelade gitarr, eller en mindre modell(kommer ej ihåg va de hette). Våran faster tog med oss på det. I början tittade jag och min bror på varandra och undrade va fan vi höll på med.. Men sen när det började, jag säger bara hallelujah! Gud va dem va bra! Helt otroliga och självklart var det lite skämt och sånt. Kom hem halv 10, ingen utång blev det. Vi kör fullt ös i helgen i stället! Då det ska firas! Arpine fyllde 18 år igår(onsdags). Så grattis till henne! ♥

Efter det tog jag och Jonas bussen hem, träffade på Chrille också. Båda, trötta som vi va kom vi hem som två potatissäckar. Daniel kom efter ett tag och gav mig sällskap i sängen. Klagar inte! Vissa har ju inte den turen. *HOST*. 


Och sen lite uppdatering vad som har hänt idag.. Tog bussen till skolan och hade en skön dag. Hade även ett prov som jag inte gjort, så det gjorde jag. Kan inte påstå att det gick bra, men jag är inte bitter! Och nu sitter jag här. Även idag måste jag plugga, geografi och sen projekt arbetet! GLÖM INTE DET ( Fia och Sanah! )




från idag och igår










Dags o hoppa i säng?

Daniel drog för ett tag sen och sen dess har jag suttit här och inte gjort något alls. Ska ta något litet och äta och sen lägga mig och kolla på tv!

Imorgon är det en kort dag, efter det ska jag kolla på tapeter till mitt nya rum. Och efter det ska jag hem och fixa mig. Middag ute, sen på en konsert och kanske utgång på det. Om det hinns och om jag orkar!





Men bloggar mer imorgon! :) PUSS och godnatt allihopa!


Kan man hata vädret just nu?

Nej, det är så sköönt! I skolan satte vi oss på en bänk solade lite. Det måste ha varit 20 grader eller mer, helt underbart! Längtar tills man kan sitta ute och grilla och vara ute ännu mer! Snart kommer det!
Även fast vädret har varit hur bra som helst idag så har dagen varit jobbig, slutade halv 5 och sen fick jag lov att cykla hem. Det var jobbigt, men skönt. Trodde jag aldrig skulle säga det! En ny vana till sommaren? Japp, Fia ska jag få med mig också!




Har inte lagt in bilder på ett tag, så här får ni avnjuta lite bilder som har tagits den senaste tiden! Bilderna på mig och älskling är sen igår, då vi var ute och åt tillsammans! Mycket prat och skratt. Innan vi gick därifrån fick jag flipp och det blev massa flams. MEN så är jag!


















                                                                             ♥


Älsklingsförrätten !


Tisdag - låååång dag




Ja, det är inte första gången man får liknande kommentarer. Men det enda jag att säga är: du får vara avundsjuk. Jag förstår dig.





TACK älskling för en mysig middag igår! ♥


Grattis till oss!

Idag firar jag och Daniel 3 år tillsammans! Det firar vi med resturang!
Älskar dig D.

2007-04-12




Julen 2007 spenderades i Thailand! ( bilden är tagen då )


Sista dagen på lovet! jobbigt..

Ligger i Fias säng och kollar lite på tv. Har även haft lite modevisning. Tjejen har varit i stockholm och handlat. Snart blir det shopping för mig också. I maj åker jag till London!


Men innan dess börjar skolan, redan imorgon... Blä! Men men, inte långt kvar till sommarlovet nu! Det sista sommarlovet jag har! Så det ska jag avnjuta på bästa sätt! Mina planer är fortfarande lite oklara, men två saker som ska hinnas göra är att åka utomlands och att åka till Öland.

Hoppas ni har haft ett bra lov, det har jag! :)





Någon som är avundsjuk på adidasdressen som hon inkasserat idag?? JAAA, det vet jag att ni är.


Hemma nu!

Ska lägga mig och somna in i världens bästa famn!


Nästa: krogen!

Nu sitter jag och förkrökar med Sarah! Ska snart ner på stan snart, det ´rbir

Fredag idag!

Länge sedan jag skrev här nu.. Men har haft fullt upp med att ha roligt! I tisdags kom jag ju hem från Öland. Och i onsdags blev det utgång. Det blev debut för Arpine somvi tog med ut! Först drog vi till VIP och förkrökade där, sprit för 25 kr! Det är grejer det! Sen gick vi, eller vi sprang till kalas för att hinna dit innan listan gick ut. Vi kom dit, någon minut över 11. Vi trodde att vi skulle få betala, men som tur är finns det snälla människor! Vi 4 tjejer gick in gratis, det tackar vi Patrik för! Där dansades det för fulla muggar! Kicki och Arpine tog sista bussen hem, jag och Sofia blev kvar till stängningsdags! Innan vi åkte hem blev det en pratstund med Peter. Haha, mycket komplimanger kom. Sofia vet vad jag pratar om.. Sen blev det taxi hem! Somnade på någon minut! En bra utgång! En mycket bra onsdag! Nästa gång räknar jag med dig Sanah!


Bilder kommer senare, mitt internet är inte helt okej nuuuu...


Hemma igen!

Kom hem runt halv 6 tror jag.. Vi stannade och ett x antal gånger och tankade! Bilen slukade ju bensin som bara den! Vi stannade även och åt en gång. Och två pisspauser! Haha, och fort gick det. Visade häcken för halva Sverige kan jag ju säga. Men vad gör man? Jag var tvungen..

Lite bilder och så kommer upp när jag har lagt in dem :)



  



Nu ska jag ta och titta på film! Har inget annat o göra. Men det är skönt att va hemma och bara ta det lugnt. Imorgon blir det fullt ös! Utgång med Sofia, Kicki och Arpine! ( Grattis igen säger vi till Arpine som fyllde 18 år häromdan!) Imorgon blir det att röja för fulla muggar!

Har varit taggad hela dagen så vi får hoppas på att jag inte blir för taggad imorgon, haha! Äsch, man spårar alltid när man är med oss tjejer! MEN VI GILLAR DET!


Vilket underbart väder!

Gick upp vid 11 imorse. Åt frukost och sen gick vi ut och solade. Satt i bara underkläderna, gick barfota också! Nu är det verkligen vår! Längtar till sommaren!

Men nu ska jag klä på mig och sen ska vi åka till byxelkrok och sen till löttorp och handla!

Nu har ni chans att vara med och bestämma!





Det är andra gången jag ska byta bloggnamn.. Jag kan verkligen inte bestämma mig för ett bra.. Så därför får ni jättegärna komma med förslag! Alla förslag uppskattas! Om jag bestämmer mig för att välja någon av era förslag, belönas den personen! Som tack för hjälpen!


Hemma igen!

Vad hände med mitt ögonbryn på den här bilden? Haha, de är buskigare än så just nu...


Nu har vi varit ute ett tag och åkt.. Åkte till raukarna och tittade lite. På vägen såg vi 3 harar och 3 rådjur. Dem verkar trivas här. Imorgon ska vi åka ut lite tidigare och åka runt lite. Kanske få se en solnedgång också. Solen har skinit hela dagen idag!

Det är så skönt att var här. Även fast det inte är något partyställe den här tiden på året.. Det är skönt bara att få komma iväg!

Nu ska vi spela lite kort, och äta efterätt så småningom!

En händelserik dag!

Gick upp halv 2 "imorse" och då åkte vi och handlade lite. Efter det blev det en lång åktur, tittade på gamla saker, vägen hem blir alltid längre då vi åker och tittar på saker.

Åkte sen ner till Lyckesand och gick till vattnet. Det blåste som f*n! På vägen hem såg vi både rådjur och älg. Innan hade jag sagt att jag ville se lite djur när vi ändå var i skogen. Sen, plötsligt så stod älgen där. Ca 20 meter ifrån bilen. Den började traska iväg och vi fortsatte köra. Efter ett tag får vi syn på den igen och vi följer efter den. Kör in på en annan väg för att hinna ikapp den. Plötsligt ligger vi jämsidens med älgen. Några sekunder efter springer den framför bilen, bara någon meter ifrån oss. Fick allt på film! Haha, det låter hel galet! Men roligt var det. Morfar blev taggad så ikväll blir det vi och en kikare. 

Efter det blir det efterrätt och lite gott att dricka! Drack lite hjortron glögg. Det var gott, jag brukar inte tycka om vanligt glögg.. Så det passade perfekt!




Nu ska vi åka!




(kan ej lägga in bilder nu, har ingen USB sladd med mig) Ni får se alla bilder och videosar när jag kommer hem! Ni får något att längta till!!)

Det var 1:a april igår, glömde ni bort det?


Makeover

Detta kan man lätt fördriva tiden med!















Vi fick igång tv'n!

Haha, eller snarare jag! Så nu kan vi i alla fall kolla på film! ( vi vågar dock inte byta nu när allt funkar så det får bli filmen nedan.. ) Åh, tack gode gud! Jag klarar mig verkligen inte utan tv. Dem som känner mig vet att jag alltid kollar på tv. Även fast det är något hur tråkigt som helst så är min tv på. Den gör mig trygg, haha! Det är typ sant...




Är på Öland nu

Kom fram för ett tag sen, vi har hunnit äta kroppkakor och prata lite. Nu försöker vi få igång tv'n som inte funkar. Vi har även försökt sätta på en film men det vill sig inte. Så vi får leka tekniker för en stund..

Annars blir det att titta på tv från min data, spela lite kort och lite yatzy. Det är mysigt det också!!




Glada nyheter!!



Makeover

Gjorde om en bild. Tänkte visa er resultatet.
Försökte inte göra om bilden helt, blev bara lite små saker.




















Inte framme än inte..







Nu har vi i alla fall stannat och ätit, det blev max. Vi hittade inte donken och ville inte virra bort oss. Vi har tagit en annan väg till Öland, åker längs med vänern/vättern(?).. Det är skitfint! Soligt är det också! Får hoppas att det är lika bra väder när vi kommer fram.

Sitter nu i bilen!

Har nu gjort mitt prov och jag har blivit hämtad av Daniel och Jonas. Och nu sitter vi i bilen påväg mot Öland! Fick igång internet som tur är, det tog ett tag innan datan och min iphone ville samarbeta. Men det gick tillslut!

Vi har massor med packning med oss. Öl, filmer, nya högtalare till morfar och massor av godis! Och självklart typ kläder och sånt viktigt.

Har även med mig en kudde, kände att det behövdes nu när vi ska sitta i en bil i 6 timmar ungefär. Lite sömn kan jag nog behöva. Var uppe sent igår och gick upp tidigt idag. Och när vi kommer fram ska vi äta kroppkakor! Åh, som jag längtat! Jag vet, det låter hel konstigt. Men det är det godaste jag vet.







RSS 2.0