Det var fest!

Mer videoinspelningar får ni inte. It's to naked.. Ja, ni förstår men detta räcker långt!




En tråkig söndag

Söndag idag igen. Varför är söndagar den dagen man alltid mår dåligt? Är trött och ser verkligen inte fram emot att gå till skolan imorgon.. Men men, idag fick jag gå upp tidigt även fast det blev att kröka igår. Jag, Daniel och Sofia satt och spelade kort och jag var taggad och tvingade Daniel att dricka. Så vi drack, lyssnade på musik och hade det trevligt. Somnade någon gång runt halv 4. Och klockan 9 var jag uppe. Skulle till Fyrispark med mamma och pappa för att sälja kläder och lite annat. Lite plus gick vi, 700 kr. Men vi har mycket kvar, hela vinden ska bort!

Det är vad jag har gjort idag. Ska försöka sova tidigt, fick ju inte så mycket sömn inatt. Resten av kvällen blir lugn med andra ord!




17 dagar kvar nu! Yes, snart är det min tur att röja!


Här kommer fler bilder från i fredags, nej det tar aldrig slut! Det är mååånga bilder..































fortsättning av the party!

Här kommer fler bilder ifrån igår!

*Ska snart ner i lokalen, det blir some dancetiime!



























Dans och spel!





Gårkvällen i ord.

Har ännu inte kommit igång med att blogga riktigt ordentligt.. Har så mycket annat roligt för mig, har inte lust att spendera tid vid datan då. Men i alla fall, igår var vi hemma hos Sanaa. Vi spelade spel och krökade på! Hélin och Sofia blev riktigt packade, det var mycket underhållande.

Kan säga att det finns såå många bilder som inte kommer komma upp. Det är lite för naket kan man säga. Haha, så jag håller mig till dem som inte är för vågade. Det blir bäst så, för alla :)


Här kommer några bilder, fler kommer senare i ett annat inlägg!
























Shot time!




det blev ändå en lång dag i skolan

Slutade egentligen halv 3 idag, och kom hem halv 6. Fick vänta på bussen i 30 minuter, förs häcken av mig! Men tillslut kom jag hem, käkade lite och sen har jag gjort min företagsekonmi läxa.

Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, antingen gå på bio eller åka hem till Sanaa på lite myskväll. I den här bloggen skriver jag om vad jag gör, jag leker inte hemlig. Och dittan och dattan, en blogg är till för att man ska dela med sig om vad man gör. Inte för att hålla sitt liv hemligt för då har man missuppfattat hela bloggrejen.

Ska göra det sista på läxan nu!

nu är man mätt

Kom hem för ett tag sen, käkade en god middag på Amazing Thai. Sen blev vi upphämtade och åkte hem. Har varit hemma sen dess, legat och kollat på tv är det jag och Daniel har gjort.

Måste plugga lite spanska innan jag lägger mig, det var länge sen jag gjorde läxan. Det var länge sedan någon gjorde något överhuvudtaget i våran lilla spanska grupp på 10 personer. Haha, nej vi är inte någon special klass, vi har bara tur att få mucho hjälp. Alla har hoppat av eller bytt språk. Skulle aldrig göra det, våra lektioner är chill, vi har roligt och våran lärare är hur skön som helst. Så det tackar vi för!


Måste även tillägga att  jag hade uppsläppt hår idag. Haha, förra gången jag hade utsläppt var nog kanske ett halvår sen? Det har suttit i en knutt, toffs och mycket mer men aldrig varit utsläppt. Men idag var det fluffigt och hade volym så jag tog fillfället i akt och gjorde nada med håret! Fick mycket kommentarer, folk trodde jag var en ny tjej i klassen, folk kände knappt igen mig. Då kanske ni får ett litet hum om att det är stor skillnad.. Försökte ta en bra bild men den blev sådär. Svårt för folk som inte har sett det in real life liksoooom.




klassens dag

Idag har det inte varit några lektíoner, helt underbart. Har bakat tårta och sen haft drama med hela klasen och lärare :) Och det var bara våran klass som fick denna chans, haha! Vi är så spciella.
Stannade kvar lite i skolan med Sofia, vi satt och spelade in massa röstinspelningar igen, haha! Sen fick vi skjuts hem och nu sitter jag här och tittar på top model.

Snart ska jag och Daniel ner på stan och äta, vi ska äta thai. Så snart hoppar vi på 7an och åker hela vägen till Vaksalatorg för att äta. Efteråt blir det väl att åka hem hit, i alla fall för min del.

Sen blir det även lite spanska som ska pluggas. Det kommer min dag bestå av!





Bilder från dagen kommer upp senare, håll utkik för det vill ni inte missa!

Överdrift

Sitter och kollar på PH och snackar med Sofia på msn. Både hon och jag är lika chockade av dagens program. I början av avsnittet var det "inga fler deltagare kommer att komma in". Nehe, Andreas då? Haha, det är ett galet program, verkligen!

Ska äta lite skorpor och fortsätta titta på PH och sen blir det sängen :)

Imorgon blir det middag hemma hos Fredrik och Anngela och Henning.


Sov gott!

22.00 paradise hotel sen sova..

Är nästan klar med läxan nu, några få rader kvar bara. Ensamt är det, haha. Daniel drog nyss så nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 1o, har inget och göra så sitter bara och degar framför datan..

Ska göra klart läxan nu, så gör man lite nytta...









Plugg, plugg, plugg..

Sitter och gör en läxa som ska vara klar imorgon. Det går bra, men blä så tråkigt..



Två till videoinspelningar från i lördags!









Lördagen var kanon!

Ja, som sagt var ju på fest hemma hos Sarah i lördags. Det blev först middag, som bestod av mig och tre andra tjejer. Vi hade det mycket trevligt, Sarah fick även mina presenter då. Hon fick ett sanning och konskvens spel och handklovar, med svart ludd på! Lite galet, men även roligt. Hon fick också kondomer, sprit och speltärningar.  Sen i går fick hon andra presenter av the family. Vi började att spela spelet innan alla andra kom och jag kan säga att vi drack, vi drack som galningar. Hur kan man ens gå med på att spela dessa spel?
Man blir full som en kastrull, tro mig...

Efter ett tag droppade det in mer och mer folk. Singstar sattes igång och festen börjde på riktigt. Jag kan nog inte förklara hur roligt jag hade det med bara ord, här.. Jag kan i alla fall berätta att jag fick äran att gå ut och fråga grannarna om dem hade kondomer.. Visste att det fanns två tjejer som bodde på samma våning, så jag vinglade in( full som fan ) och frågade lite snällt, men lade även till att "vi spelar sanning och konsekvens.. Ska fråga er om kondomer, men säg bara nej.." Haha, dem började garva och jag gick därifrån, STOLT! Haha!



Ja, ni kan ju bara tänka er hur resten av kvällen såg ut.
Jag fick skjuts hem med Mattias, som tur var.. Annars vet man aldrig vart jag hade hamnat. Skickade lite småkonstiga fyllesms, ramlade i hallen, slog Daniel, skrattade, deckade. OCH VAR INTE BAKIS! Gud ville vara snäll mot mig, så jag kan bara bocka och tacka :)

Lägger även in en liten puss till Daniel som var den hjälpande handen, haha!



DEL 1
























Sarah fyllde 19 år!










Har ångest..

Sant, jag orkar inte med skolan. Jag längtar tills den 1 juni 2011. Efter det är det slut på skolan!

Ska försöka komma i säng, det är dags. För jag kommer ändå ligga vaken ett bra tag, som vanligt.
Har även tandisen imorgon, så då slipper man skolan lite! Hihi.




Hatar den här dagen

Söndagar är hemska, usch. Idag har jag inte gjort mycket, legat och degat, bakat muffins.. Det är typ de.
Orkar inte blogga heller, blivit lite torrt på sistone. Men kommer väl igång om ett tag.

Ska även ta och lägga in alla bilder och sånt från igår! Hade så kul! Berättar mer när jag lägger in bilderna :)


Passar även på att säga GRATTIS SARAH!

det är lördag!

Sitter och fixar mig och har musiken på högsta volym! Om en timme kommer dem och hämtar mig. Då ska vi handla lite och sen ska vi fixa maten och lite annat. Gick upp tidigit imorse så jag måste hålla mig vaken hela kvällen. Har fixat dricka så det är chill.



Imorgon blir Sarah 19 år!

Lite dålig på att blogga ja, men har inte haft lust.. Idag ska jag i alla fall till Sarah, hon fyller 19 imorgon och det firar vi idag! Ska försöka ta med mig kameran så det blir lite bilder. Fixade presenterna igår, och hon kommer garanterat bli glad! Annars... Haha, nej nu ska jag lyssna på lite musik.

Halv 4 blir jag upphämtad av Örjan och Sarah!





Jag och Daniel var på en liten promenad igår kväll, tog lite bilder :)










Jag har fått min dagliga dos av skratt

Kom hem från skolan runt 3, fick med mig Sofia hem. Vi låg och tittade på tv ganska länge, tog en promenad upp till OK och handlade lite sen satt vi och degade. Vi spelade in massa roliga röstklipp på min iphone. Spelade in lite på kameran medan vi höll på.

Sofia drog dock för ett tag sen så nu sitter jag ensam på rummet, ska väl ta och skriva på min lilla uppsats som ska in till Antonio. Ska skriva varför man blir hängig? Hahah, våran idrottslärare är, ja vad säger man.. blåst! :)








27 dagar kvar!


Dags att plugga

Har precis ätit klart nu och ska börja plugga.
Och jag kommer få sitta med dessa böcker hela kvällen.
 Inte roligt alls men jag har inget val.


Seg onsdag

Har precis noppat ögonbrynen lite och nu ska jag sätta mig o plugga lite. Jag måste, har prov imorgon. Kan verkligen inte uttala mig om hur det kommer att gå, för det vet jag inte ens själv.
Vad ska jag mer göra? Kanske städa mitt rum lite om jag har tid och ork. Det får vi se.


Lunch dags




Time to inta the bed

Nu har jag tvättat bort sminket och ska ta något litet att äta. Sen ska jag hoppa i säng. Har en kort skoldag framför mig, det ser vi fram emot. 3 lektioner, slutar kvart i 1. Raquel har dock bara två, den jävlen ska ta sovmorgon. Haha, inte jag. Så det är dags att man hoppar i säng innan man blir för trött.

Har även suttit och kikat på lite stuff på nätet, kan dock inte säga vad. Risken är att det blir ännu värre. Imorgon ska jag be mina vänner att tag tag i saken så kan jag säga. Riskerar inte att bli av med dessa 3 små sötingar..

Aja, nu ska jag stänga av datan.. GODNATT MINA ÄLSKADE LÄSARE, förutom några få :)TJING



29 DAGAR KVAR!


33 månader

För några dagar sedan firade jag och Daniel 33 månader tillsammans. 3 Månader kvar, sen är det hela 3 år tillsammans. Vad skulle man göra utan sin andra halva?






V i      ä r      s p  e c i e l l a  


Det här händer inte mig




Jag blir Kissies största fan! Jag vill vara som henne och
jag bestämmer mig för att blonderna håret och köpa dem 
"dyraste" hårförlängingarna som finns. Jag gör allt för att
se ut som henne. Startar även en grupp på facebook för
alla som älskar Kissie. Redigerar även alla bilder jag har,
för att göra mig så snygg som möjligt.
Jag vill ju också se ut som Barbie..


Jag blir den nya skavllerbloggerskan! Jag skriver om
alla som någonsin har pratat skit om mig och mina vänner.
Jag börjar skicka hatbrev och hänga ut dem på bloggen.
Börjar starta massa rykten och skapar även falska konton
på facebook, för att förstöra så mycket som möjligt.
Jag gör allt för att stå i centrum..


Jag får IG i alla ämnen. Jag går aldrig till skolan,
utan hänger på stan och gör inget av mitt liv. Försörjer
mig på att sälja olagliga saker. Jag vill att livet ska
vara mer spännande och antar varje utmaning jag kan hitta.




Spårad lektion

Hur kommer det sig att vi alltid spårar på spanska lektionerna på tisdagar? Haha, vi fikade och lyssnade på musik, en skön lektion.. Som vanligt! Det blev en skön skoldag, mådde inte så bra imorse så jag tänkte va hemma men åkte sen iväg till skolan i alla fall. Gick enda till halv 5, äckligt jobbigt.

Men nu har man kommit hem. Ska äta lite och sen plugga. Rolig dag? Nej, men vad gör man?




LITE FÖRSENADE BILDER IFRÅN NYÅR!!






Dags att stänga av denna maskin..

Den låter som bara den.. Den har inga virus, har sökt igenom datan flera gånger. Men den är svår att sätta på, hänger sig och låter som om den har svalt en nervös människa. Den "darrar" typ, haha! Bra gjort av mig att fucka båda mina datorer, men men på torsdag ska jag få hjälp av ett datageni, som drar in rusktigt mycket pengar på sitt jobb. Så jag hoppas att han kan hjälpa mig! Annars.. Ja, annars? BUHU



Nej, ska hoppa i säng med mina företagsböcker nu. Har precis tvättat bort mitt smink och ska släcka och sen gå och slå min bror. Som vanligt är det fullt ös med både musik och det ena.

Imorgon slutar jag halv 5, som idag.. Skolan dödar mig, men jag vill gå till skolan. Det är ovanligt, haha! Så jag ska försöka komma i säng så fort som möjligt. Ska ta mig igenom 5 lektioner, blä på det.


GODNATT!

Kicki 18 år!

Här kommer mina bilder ifrån festen! Och på första bilden är tavlan som Kicki fick av mig, Sofia, Sanah och Hélin. Sen kan jag bara säga att bilderna talar för sig själva! Och snart är det miin tur att bli firad! Om 30 dagar är det min tur! Och då ska det firas, STORT!





















Bland dem bästa kvällarna hittills, hade en dunder kväll. Och det hoppas jag att Kicki också hade :)


Längtar till vecka 8

Dagen har gått fort, och det har varit skönt. Det var dock jobbigt att gp upp i morse.. Men men, har varit hemma ett tag nu och ska börja kika lite i mina föratgsböcker.. Ett stort och jobbigt prov ska göras på torsdag. Det ser jag inte fram emot, hatar företagsekonomi. Det är riktigt svårt, men det är bara att plugga!




Mer ska jag inte göra idag, jo ska kolla på paradise hotel såklart! Klockan 10 börjar det, det får ni inte missa! ( Jag älskar programmet, ja! ) Sen ska jag lova mig själv att komma i säng 11. INTE SENARE, det funkar inte att vara uppe till 2 och tro att man ska vara pigg på morgonen. Det ska bli en ändring, annars är det jag som kommer sova på varje lektion till sommarlovet..

5 snabba


Gårkvällen var helt crazy!

Vi firade Kicki igår! Vi blev först bjudna på middag hemma hos henne, sen efter middagen och present öppningen, gick vi vidare till en lokal. Där vi började kvällen med, jag har aldrig och sanning och konsekvens. Haha, det var ritktigt roligt. Vi var ungefär 15 tjejer som satt och blev fulla. Det var länge sen jag hade så här roligt. Innan jag åkte hem hann jag lägga mig i snön med Rafif ovanpå.
Jag ville åka hem men fick inte för Sofia så jag lade mig ner, Sofia satte också sig ner. Där låg vi och jag skrattade som aldrig förr! Kan säga att gårkvällen var så jävla nice!

Våran tavla med bilder på var lätt den bästa presenten hon fick, det var fler som tyckte det. Och den blev väldigt lyckad! Prsiet som fullast tog Sofia hem, som vanligt kanske, haha. Jag var väl också full men Sofia lyckades ändå bli mer alkoliserad än mig. Och sen ska vi inte ens prata om vad jag gjorde med Sofia, hon vet och varför jag gjorde det, det vet jag inte. Ibland gör man saker utan att veta om vad man håller på med.



Kom hem ganska tidigt, klockan var nog runt 1. Och möttes av en sjuk pojkvän.. Höll mig vaken till ungefär 4, sen slocknade jag och lade mig bredvid Daniel. Blev inte så mycket sömn, men vad gör man inte för sjuklingen?

Grattis ännu en gång Kicki!













(mer bilder kommer..)


Kommentar







SVAR

Jag köpte mina på Gina Tricot. Jag skulle nog kunna säga ganska säkert att dem är slut, men Kappahl har haft. Där kan dem finnas kvar, men jag är inte säker.



VET NI, det är...




Idag ska det firas!

Igår kväll var jag hemma hos Sanah, med Sofia. Vi tittade på film och körde truth or dare på min iphone. Haha, det var mycket roligt. Haha, Sanahs bröder var även med. Samad fick att han skulle lukta på allas fötter, och självklart körde Sofia upp hela foten i ansiktet på honom. Sån är hon, haha! :)
Kom hem runt 2 och gick och lade mig, Daniel var också här men han sov när jag kom hem.

Vaknade runt 1 idag, inte bra men det var skönt att sova ut. Och sedan dess har jag fixat med en sak.. Hihi, secret! Men ni får se det senare!





Nu ska jag äta något och fixa håret!

Det är omöjligt Sofia



Någong gång ska jag få det på film, haha trust me!

Dagens




Kofta: Veromoda
Tröja: H&m herr
Jeans: VILA


Gav allt - för nada

Sitter och myser och tittar på film på 6:an, kom hem för en timme sedan. Har spenderat dagen hos Sanaa. Gick i skolan till halv 3, hade knappt några lektioner, och efter skolan åkte jag ner på stan med Sanaa och Kadir för att K skulle till försäkringskassan, vi hittade inte så vi frågade på två ställen, tillslut kom vi fram.. Då var det stängt, vi var 5 minuter försenade. Så det var bara att traska tillbaka hela vägen, mot stationen där vi tog bussen till Willys för att handla lite. Promenad från bussen och sen från willys till Sanaa. Det blev lite pizza och soppa. Och 5 paket hårfärg.



När vi kom hem till Sanaa stod det två små flickor och väntade på att få komma in, Rafif och Helin. Vi käkade och spelade sms roulette, haha det var helt galet. Sen blev det jag och Sanaa tillslut, och då färgade jag hennes hår. Det blev hur bra som helst. Inga slingor, nu är det mörkt. Färgade även hennes mammas hår, haha :) Så jag har lite ont i ryggen, haha. Men man överlever. Middag och efterrätt på det blev det också. MUMMA!
Fick även världens gulligaste komplimang av hennes lillebror, han tyckte jag var fin i min lugg. Inte den första kommentaren jag har fått om min lugg, hihi.


En ganska lång sammanfattning, det förklarade i alla fall min dag.


Nu ska jag stänga av datan

Daniel kom nyss och jag ska försöka komma i säng nu. Ska måla naglarna och sen ska sminket även bort. Vi hörs imorgon. Kanske kan slänga in ett morgoninlägg och om är tillräckligt pigg, har ju lovat att blogga mer nu när jag har en sån fin design. Lite mer kommentarer skadar inte heller, det är bara att skriva på, dåligt som bra - alltid kul med andras åsikter :)





Den 17 februari, då smäller det med andra ord. Inte långt kvar!

Lite nostalgi..


Skolan hängde med hem idag




Ska plugga lite matte, när det går bra vill jag plugga. Annars har jag lust att riva sönder böckerna..
Som tur är har vi ju en ny matte lärare, tack och lov säger jag bara. Annars hade jag varit så körd. Fick g på matteprovet som jag gjorde innan lovet, PUSS PÅ DET. Blev riktigt glad kan jag säga! Och många andra med, haha!



Film!

Film på 6:an! KOLLA DU MED!



Har tröttnat på smurfhits..

Vilken skön dag! Hade 3 lektioner idag, dem gick fort och vi hade lite överdrivet roligt. Det har vi ganska ofta men idag spårade det lite, och även jag. Ingen vill lyssna på smurfhits, you know what I mean, haha! Slutade dagen vid 1 och då var jag kvar i skolan tills 2, pappa och Daniel hämtade då upp mig för att skjutsa ut oss till landet. Där lagade jag och Daniel lunch och tittade även på bloopers på youtube(blev inspirerad av Arpine och Sofia). Vi pratade om det häromdan, och vi hann se några stycken!
Låg även och spelade spel och mös i hans säng innan det var dags att gå ut i mökret. Läskigt är det, i alla fall ute på landet, det var som natt..

Sen var det dags att ta lantisbussen, japp.. lantisbussen! Haha, nejrå men man kan ju hem i alla fall, och med det sagt så fortsättter bloggen att uppdateras.
Sedan jag kom hem har jag legat och degat, Daniel åkte hem för att hämta lite kläder. Han ska troligtvis spela innebandy och jag ska med och titta, om det blir av :)


Fixade även naglarna igår, det blev äkta vara nu..



FÖRE


EFTER


Så här långa har jag nog aldrig haft! Ett råd om man vill få längre naglar, ha lösnaglar - du kommer inte åt att riva, bita eller vad folk nu gör! Sen när du plockar av dem, så tadaaa! Nu ska dem få vila lite och sen ska jag fixa till dem.

Äntligen- han åkte!

Jag älskar paradise hotel, jag sitter som ett klister på tv'n när det börjar. Och jag är så glad! Rami åkte ut, äntligen säger jag bara. Han var den falskaste och den som snackade mest skit för att få alla på sin sida, han gjorde helt enkelt allt för att vinna ett spel. Men tack och lov är han ute ur spelet, för gott hoppas jag..




Nu väntar jag på att Daniel ska komma hit, sen ska jag försöka komma i säng. Imorgon blir det en kort skoldag, slutar redan vid klockan 1. Så skönt!





Godnatt allihopa, hörs imorgon!

SKA BADA NU!


Ska fixa naglarna!

Sitter och fixar mina naglar just nu, jobbigt är det. Det tar sin lilla tid att fila.. Men jag tittar även på halv 8 hos mig! Det underhåller bra medans jag sysselsätter mig med filen..





Jag skrattar fortfarande!


Kommentar





Man blir alltid lika glad och varm av snälla kommentarer, som denna:


Hemma från skolan

Första skoladagen är nu avklarad, gick helt okej.  Vaknade 8 imorse och var ganska pigg, somnade runt 4 inatt..Men antar att det inte bara var jag som hade svårt att sova. Det får man leva med helt enkelt.



Idag ska jag inte göra något alls, paradise hotel och jag längtar, haha! Det är en kort skoldag imorgon, så det ser man fram emot!



Nu ska jag hoppa i säng

Har tvättat bort sminket och nu ska jag lägga mig i sängen o kolla lite på tv. Ringa till Daniel och prata lite ska man väl också hinna med.

Vi hörs imorgon, om jag går som vanligt slutar jag halv 5, jippi!



Första skoladagen börjar imorgon

Har ångest, verkligen. Usch, kan inte se något positivt, jo att få träffa alla igen. Men det räcker inte just nu, vill att skolan ska vara slut. Vill bara kunna sova i veckorna och tänka - ingen skola- men det dröjer,  1 ½ år kvar.

Ska väl fixa sånt som ska med imorgon och allt sånt tråkigt. Har ju inget val, måste också försöka komma i säng tidigt, har inte vänt tillbaka på dygnet. Så det kan nog bli svårt. Har i alla fall en liten sovmorgon imorgon, TACK OCH LOV!


Nej, snart börjar paradise hotel! Det är ju en timme idag och varje dag framöver också, woho! Ska försöka få i mig något att äta först.





Har ni någon favorit?


TADAAA! NY DESIGN

Har nu fixat en design, efter att ha bloggat i över ett år,  har bytt blogg därefter arkivet på denna blogg. Men nu är det klart. Fick hjälp, haha! Sånt här har jag inte lärt mig än, hatar dessa koder och sidor. Förstår mig inte på sånt. Men det finns som sagt snälla människor som kan ge en hjälpande hand.

Fick hjälp av Evelina! Här kan ni läsa hennes blogg!



Ny design på gång!




Bloggen fixas och av vem får ni se när allt är klart!





Har legat hemma sen i tisdags

Nu har jag ätit middag, två hårdmackor.. Det är allt jag lyckas få i mig. Min mage är som ett russin, mamma beskrev det som ett stort öppet står, det var inte specielt lockande att säga, haha! Men men, har i alla fall fått behålla gårdagens och dagens mat. Så jag håller på o blir bra, men det kommer nog ta ett tag innan min lilla mage gör det. Har fått höra av min bror att han har haft sina misstankar med Daniel att jag är gravid, men nej. Haha, vet dock inte varför jag har varit sjuk. Har inte smittat någon, det är bara jag som har legat och varit sjuk. Det är det som är det konstiga, och jag har p-stav så inga barn nu inte. Och jag tänker inte bli med barn heller för att få igång bloggen, HAHA!




Aja, idag kommer även Daniel hem. Han har varit i Sundsvall och kollat på innebandy. Och det är även den nästsista dagen på lovet. På tisdag börjar allt igen. Och jag ser inte fram emot det, helt ärligt så gör jag inte det alls..

modekungen.se

Några saker som är totallllly underbara!





Bloggtorka? Ja

Har inte orkat göra något dem senaste dagarna, sen i tisdags hasr jag legat hemma och varit sjuk. Feber och sen det jag har fobi för, spytt. Usch, har inte ätit mycket alls. Men jag antar att aptiten kommer tillbaka..
Så jag har inte gjort så mycket dem senaste dagarna kan jag tala om för er.


Ska försöka fixa min design, eller att någon gör den åt mig snarare. Då kommer jag börja blogga mer, och det har jag sagt förut. Så nu är det väl dags!

Nej, nu ska jag titta på tv som jag har gjort i flera dagar.. Roligt och tråkigt på samma gång. Missar även Jennyfers middag/fest idag. Men jag kan nog räkna ut att ingen vill ha mig där i de stadiet jag är i just nu. Så det blri ett litet grattis här i bloggen :)


Tisdag

Har inte orkat blogga, lite trött och vill njuta av lovet. Snart tillbaka :)

Vaken tidigt idag










Idag var jag uppe halv 11. Jobbigt var det, men jag ska på stan ett tag. Det stänger ju 4 så det blir en kortis. Ska bl.a. fixa min klocka som ska förminskat och sen kolla lite på rean om det finns något man kan fynda. Senare idag ska jag äta middag hemma hos pojkvännen. Och vad som händer mot kvällen vet man aldrig.


Jag var i Torsåker-

Åkte ju som sagt upp till gävle i några dagar under julen. Vi kollade på hockey, åkte till Gävle och mycket mer. Hade det hur bra som helst med andra ord. Mycket av det kom med på bilder!




























Detta är några av bilderna, fler kommer senare! :) Kika in då!



NYÅR 2009















Gårdagen var helt underbar! Det började med att jag och Sofia krökade lite hemma hos mig med min bror och Daniel. Efter ett tagtog vi bussen till Sanaa och träffade henne, köpte lite saker innan vi skulle vidare. Vandrade en bra bit, Sofia ramlade och sen fick vi skjuts till H-stam och träffade på Kicki, Lalesh och hela bunten. Jag och Sofia fick träffade en hund som juckade på oss. Ja, det var väl lite annorlunda kan jag säga!

Sen tog jag en taxi till Sunnersta för att pussa på min älskling vid 12 slaget, får en taxi runt 23.20 och kommer fram i rättan tid, kvart i så det var precis. Sen var det dags att gå ut och kolla på fyverkerier! Det var inte många jag kände, alla var kompisar till min bror. Men jag hade det så roligt! Pussade Daniel på 12 slaget som vi inte gjorde förra året, så det var lite efterlängtat!

Vi var kvar hemma hos Albin ett tag, sen tog vi bussen in till stan runt halv 2 för att åka till en annan fest. Var där till halv 4.. Sen ville jag hem. Hade 4 aspackade killar att dras med. Traskade ner mot stan för att fixa en taxi och jag får tag på en. Vinkade som en galning men det var väl bara bra. Somnade halv 6 imorse bredvid pojken.

Allting kan sammanfattas i att det var ett jävligt bra avslut på 2009!



MIN NYÅRS OUTFIT


              









RSS 2.0