En helt vanlig måndag

Har inte gjort mycket idag inte, inget häng med Sofia blev det heller. "Another day", haha! Så jag har hängt hemma och fixat lite i garderoben, men den är långt ifrån klar kan jag säga. Mycket kläder som ska vikas och skor som ska ställas upp snyggt!

Kvällens planer blev istället att gå på bio. Grabbarna är och hämtar ut biljetterna och sen ska dom hämta upp mig. Får väl se vilken bio dom tar..

Hörs senare :)


                       


Första lediga dagen på 4 dagar!

Har nu jobbat 4 dagar i sträck och idag är det den första dagen jag är ledig. 4 dagar kanske inte låter mycket, men det har varit slitsamma dagar och jag har varit helt slut, varit på krogen tills 4 och va uppe och jobbade nästa dag, så jag är ganska slut.
Så idag sov jag till halv 12 vilket var helt underbart! Sen övningskörde jag lite med pappa och handlade även lite. Nu sitter jag i sängen och har precis ställt in mat i micron och ska äta frukost, en sen frukost med andra ord. Sen ska jag ta och fixa min garderob. Det finns bilder på hur den såg ut tidigare så ni får en bild sen på hur det ser ut nu!

Nu är maten klar!



Some haaaaang






Sitter och lyssnar på musik ensam i mitt fina rum. Snart kommer Åsah och då ska vi sitta här och dricka lite, har även förvarnat mina föräldrar om att det kommer låta mycket. Singstar står på schemat.


                    


Den första videon endast på mig om jag inte misstar mig. Shit va jag har kul just nu...

(ser nu att ljudet inte har hängt med riktigt, MEN VA FAN -  skiteri :))


En riktig jälva bloggtorka!

Minns inte ens när jag skrev sist. Men har verkligen inte haft tid och inte viljat. Det jag har gjort under dessa veckor är...

Jag och Daniel var till Grekland i en vecka och hade det hur bra som helst. Bodde hur bra som helst, nära till vattnet och en helt underbar pool! God mat på hotellet? Nej, inte direkt så det blev att äta ute även fast vi hade maten inkluderad.

Var till Riga med Lena! Bodde fint på både silja festival och romantica. Sen i Riga hade vi lyxrum, med andra or det finaste rummet på hotellet. Och då var det ett vardadsrum, sovrum och en fet garderob och två toaletter. En riktig lyxresa! Skönt och behövligt var det!

Har även börjat jobba! Åsah som nu har blivit chef tog tag i allt och fixade jobbet åt mig. Så nu jobbar jag med henne, vilket är skitroligt!

Sen har jag bara varit, varit med mina underbara vänner, solat och badat!


Ikväll blir det nog krogen om jag orkar. Föra lite hemma hos Åsah med pojken och bror. Sen ut om vi har lust. Imorgon blir det jobb från 12-19 och lika så på söndag. Har jobbat 4 dagar i sträck då, stolt är jag! För det är fan inget jobb man sitter och latar sig på. Har inte tid till att blogga på jobbet, haha!!
Kan säga att jag hade skapligt ont i fötterna igår kväll, somnade när jag kom hem och vaknade tidigt. Så det kommer bli ganska tröttsamt att festa ikväll men men! På söndag kväll ska jag sova tidigt och gå upp sent! LÄNGTAR!

Nu ska jag ta och fixa till lite i rummet och sen ta en dusch!

Bilder kommer att komma då jag har ork till att sitta och ladda upp några 100 bilder...





Två smakprov, från Riga och Grekland!


                   

                    


Dags att packa!

Var nyss uppe på vinden för att ta ner en väska, fick med mig en som är helt okej. Så nu ska jag börja packa lite, måste ju åka tidigt ikväll. Vi måste vara på Arlanda senast 05.45... Så, allting ska vara klart innan jag drar till Daniel och äter ikväll. Måste även skriva ut våra biljetter. VARFÖR!? Varför ska jag alltid göra allt sista dagen? Ååååh..


                        
             
                        

Är hemma hos familjen PH.

Har nu kommit hem till Sofia och Daniel. Daniel hämtade upp mig hemma hos mig och sen åkte vi hit. Han är ute med sin papi i båten och jag sitter här i Sofias säng och hjälper henne och packa lite. Hon åker ju till Grekland i natt. Så idag är det sista dagen jag får se henne på en vecka!

På lördag eller söndag ska jag och Daniel åka, vart vet vi inte än. Men vi ska kolla på resa nu ikväll :)

                        


Mary Kay plugg..

Har kollat igenom en cd med hur man sminkar. Bra grund, hur man lägger ögonskugga bra osv.. Det är ju inte bara för kundernas skull, utan även för min. Kommer sminka som en gud sen!

Har läst igenom 3 små böcker hur man ska bygga upp sin karriär, boka möten osv. Det är mycket och lära sig men jag har intalat mig själv att det är ska gå bra. Bara jag kommer igång, lär mig produkterna så ska det gå fint.

Jag kommer även att lotta ut provprodukter här, när jag har kommit igång.







Godmorgon torsdag!

Har sovit så bra inatt, dock vet jag inte huuur många drömmar jag drömde. Haha, sen blev jag väckt av först Sofia som ringde sen Daniel. Efter det insåg jag att det var dags att gå upp,klockan var halv 2. Men dom senaste dagarna har jag gått upp relativt tidigt så idag tog jag en lång sovmorgon, och det var hur skönt som helst.

Jag lider lite med er som jobbar faktiskt, tidiga mornar, sena kvällar, missar solen... Men det finns ju lite positivt med det ändå, pengarna..

I alla fall, idag ska jag träffa Sofia, eftersom hon åker till Grekland inatt med sin pojkvän och hans buddies. Dom kommer hem om en vecka så vi ska hänga lite innan hon åker iväg. Ska även hem till Daniel senare idag för att boka våran resa, nästa vecka är det vi som åker utomlands. Vart? Det vet vi inte än, det blir en sista minuten någonstans, där det är bra väder och mysigt.

Innan allt ska jag färga håret, om jag hinner. Om jag har tur gör jag det. Mamma slutar om 40 minuter så vi får hålla tummarna. Lite ironiskt nog har jag sovit hela hennes jobbdag. Haha, men så ääääre ibland.


Bilder från igår. Vi var först och åt på skeppet sen gick vi mot stadsparken. Hela eventet sändes i radio, och jag och Sarah fick sjunga. Har dock inte lyssnat på det så vet inte om man hör oss eller inte.  Efter att det var slut gick vi vidare mot framfickan och satt där i några timmar sen fick vi skjuts hem av Daniel. En mycket bra kväll blev det!




















RSS 2.0