Dagen innan lovet!

Har suttit och pluggat matte nu, kan bara hoppas att jag får ett G. Annars blir det väl omprov och G på det. Som tur är så har jag klarat alla mina prov hittills. Tacka gudarna för att jag inte har matte i 3:an! Det skulle jag inte klara, skulle spy varje gång jag skulle till matte C kursen.. Sofia och Sanah som har valt till det, säger bara önskar er all lycka till och att ni inte dör innan kursen börjat. Haha!

Önskar jag hade föräldrar som var smarta nog att fatta matten jag håller på med men nej, jag blir alltid tvungen att åka hem till Sofia och plugga. Dem hjälper mig med både matten och företagsekonomin! Skulle vilja pussa massor på dem för all hjälp jag fått. Fick vg på ett prov tack vare Fias mamma. Tur att det finns några som kan hjälpa mig i alla fall!


Jag har också packat klart inför imorgon.. Typ... Det enda jag har packat är kläder, sen ska ju datan med såklart. Smink, mobilladdare och sånt viktigt. Behöver ju inte ha med mig så mycket, ska bara vara där några dagar och det är inte många man träffar på där nere den här tiden på året.




Okej om jag hade nytta för det här.. Men nääär, när ska jag använda mig av detta?

Plugg och tilltugg

Har suttit och pluggat matte ett tag nu, det har gått in mer än vad jag trott. Men det är en sak jag inte vet hur man gör, men ska försöka få hjälp av mamma och pappa.  Nu sitter jag och äter lite vindruvor och ska ta och plugga lite spanska. Har lite att göra om man säger så.

Ska även hinna med och packa idag! Åker till öland imorgon! Ska först till skolan och göra det förbaskade matteprovet sen blir jag upphämtad och sen drar vi! :) Blir borta över helgen! Sen blir det krogen(för dem som vill) och även om NI inte vill med ska ni det. Pratar om mina tjejer! Haha!



BLOGGSVAR

Som ni ser finns det en extra liten ruta på min blogg. Jag var en dem 3 som fick en invite. Så om ni har frågor ni vill ställa till mig så är det bara att skriva i den lilla rutan! Hur enkelt som helst! :)



Gå in och rösta!

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


NÄR JAG VAR LITEN

Var nyss i gästrummet och planerade lite hur rummet ska se ut. Hittade lite saker som jag gjort och fått när jag var liten. Delar med mig av det.





Jag hittade ett litet arbete som jag gjort om mig själv. Har skrivit hur mycket jag vägde och hur lång jag var. Jag föddes bla på en måndag klockan 09.40. Och bland det första jag sa var såklart mamma och istället för att säga Jonas till min bror blev det dada. Sen har jag även fått höra att min bror var lite av en busunge. Han och jag gick alltid på toa tillsammans(så som tjejer gör idag) och han satt på toan och jag på pottan. Sen började det, ingen skulle väl egentligen höra men han lärde mig svordomar. Han sa och jag sa efter. Har även proppat i mig alla möjliga saker, så som ett batteri.. Hur kom det ner? Haha

Så här skrev jag: "När jag var liten åt jag ett litet batteri och pappa fick ringa barnsjukhuset. Det var inget farligt, utan batteriet tog den naturliga vägen ut. "

Sen har jag även skrivit: " Jag hade tjocka kinder när jag var liten."
Haha hur gulligt skrivit var inte det? Det har jag väl även idag, min bror som är 20 kan fortfarande komma och dra i mina kinder och säga" gositosi".


När jag och Sarah var grannar kunde vi göra mycket tillsammans. Man gjorde samma sak i flera månader och sen bytte vi. Vi hade en period då vi bara spelade rayman på ps. Varannan bana och dog man bytte vi kontroll. Hon var inte och leka med om hon dog, kontrollerna brukade fara runt i hela rummet. Hennes pappa blev inte glad! Haha, men ingen av oss klagade. Vi hade ju roligt..

Citerar igen: " När Jonas och mamma var ute och sprang kollade jag i Jonas brev till Shabnamn." Så om du läser detta, I know everything! Haha




♥ Jag, Erla, Rebecka och Samija gjorde även en låt tillsammans. Vi sjöng den för första gången på en vårshow.

 ♥ Brev från Sarah: Hej Caroline. Jag och Rebecka saknar dig jätte myket, vi skriver brev varenda dag till dig!













Äntligen hemma!

En lång skoldag har det varit! Slutade halv 5 idag och jag är helt slut. Ska väl ta och börja plugga lite matte, vi har prov på torsdag. Och det är ingenting jag jublar över!

Så det är vad jag ska göra idag. Hoppas att ni gör något roligare, om inte för eran skull gör det för mig.




 ge mig sommar

SE HIT!

Var nyss inne på en blogg, och tjejen som driver bloggen lottar ut 3 invites till bloggsvar. Det skulle absolut inte sitta fel med en sån liten extra sak här i min blogg!

Här har ni hennes blogg!




Glöm ej att rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Här har ni även Sanahs bikini som hon även har gjort! Rösta på hennes med!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=jubw6OSXfegIfEiQiewnD5fidnWnSQUzAvl4#bikiniGallery

Är i skolan

Sitter på lektion just nu. Är proppmätt efter dagens lunch. Det blev en trip till fugu med Sanahs bror och några mer. Mycket trevligt och mycket gott. Det behövdes, maten i skolan är ju inte toppen om jag säger så..

Dags att börja med ett projektarbete, regionsarbete.. Blä säger jag bara, men jag har två medhjälpare som även kommer att jobba mycket hårt. Sanah och Sofia. Vi är favoritgruppen!


Glöm inte bort och rösta på min bikini! :)


20 minuter till bara

Hittade lite roliga bilder i mitt arkiv. Haha! Kvällens bild dedikeras till Kicki!

Har pluggat lite och nu ligger jag i sängen. Ensam.. Funderar på att byta säng för natten. Innan ska jag spela lite kort och titta lite på tv.. Imorgon är det tisdag, veckans jobbigaste dag. Konstigt nog är det fler som känner som jag. Det var två stycken killar som satt och pratade på bussen, dock var dem typ 12. Och både började säga hur mycket dem hatade tisdagar och att dem gick länge.

Hur kommer det sig? Varför är tisdagar jobbigast? Längst dag, många lektioner, tråkiga lektioner.. Det skulle underlätta om tisdagar inte fanns. Jag har 5 lektioner imorgon, inte roligt alls.. Jag som inte ens är helt frisk än. Men men, därför ska jag försöka sova i tid ikväll. Innan 00.00 ska jag försöka sova. Det är nog dags att ni säger lycka till nu.. Haha!




Glöm inte o rösta på min bikini! Tack alla som röstar!

Snart påsklov!!!!


Åkte till skolan och gjorde mitt prov. Filmkunskap, det har jag valt till själv. Det gick nog bra.. Vad kunde gå fel? Tittade på en liten filmsnutt 4 gånger sen skulle vi återberätta. Hoppas på det bästa! Haha!

Nästa vecka är det påsklov! Så skönt! Om det blir som vi planerat åker vi till Öland i några dagar. Det blir över helgen tror jag. Sen blir det att vara hemma och ta det lugnt bara.

Har lite att göra innan påsklovet. Har matteprov och ev. ett annat prov som jag missat. Gjorde även klart ett inlämningsarbete som ska egentligen ska in på onsdsag. Så det var skönt!

 

 





Dags att rösta lite? Du kan rösta en gång per dag från samma dator! :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RÖSTA

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Helgen är slut, redan..

Fan vilken kväll igår!  Började med att åka hem till Sofia och Daniel, åt och drack gott. Sen blev det att åka in till stan, inget "förmys" med lite chill, utan direkt till VIP. Det blev goda drinkar och myckeeet dans! Inget sittande för oss inte, tror vi dansade mest av alla, haha! Vi fick även med oss några som sjöng för Sofia. Kan sammanfatta kvällen med att den var grym.

Fick dock vänta länge på taxi, Kicki missade bussen, vi åkte tillbaka och hämtade henne. Haha, sen blev jag och Kicki droppade på vägen. Hann äta innan jag gick och lade mig. Tur det, annars hade jag inte mått så bra som jag gör nu.  Nej, jag hade det väldigt roligt och det tror jag att alla hade.

Måste även dela ut ett pris, galnaste dansen...... och det går till.... Sofia! Haha!
Bilder lägger jag upp när jag har lyckats få dem av Sofia.



Sofia är nu 18!

Skickade både sms och skrev grattis på facebook! Nu har äntligen en av mina vänner fyllt! Alla fyller ju sen sommar eller tidig höst..Men nu fyller dem sakta men säkert 18. Och det är väldigt roligt! Imorgon blir hon firad av hela släkten med buller och bong! Jag ska även dit och gratta henne. Hon ska få lite presenter innan hon blir för full och glömmer bort att hon faktiskt fyller år.

Det blir troligtvis utgång, saluhallen lutar det mot. Men vi får väl se vart vi hamnar! Det kommer i alla fall bli en lyckad dag/kväll!



Blir hemma idag

Blir hemma idag. Ganska ovanligt, har gått på krogen dem flesta fredagar. Men det blir att tagga till morgondagen istället!

Så idag ska jag försöka titta på tv, om det går några bra filmer och kanske plugga om jag får lust? HAHA, om jag har lust. Får man någonsin det??...



Den här filmen ska jag i alla fall ge en chans. Klockan 22.00 går den, kanal? Jadu, gå in på tv.nu och kolla!

Äntligen fredag!

Har i princip spenderat hela min dag på stan. Var i skolan ett tag, åkte sen hem och åt lite. Jag och Daniel tog bussen ner till stan för att handla present åt Sofia. Det var svårt måste jag säga, men tillslut fick vi med oss någonting hem. Sen vandrade vi hem till Fredrik för lite lunch. Henning var på strålande humör! Han är så underbar! Sen fick vi skjuts hem och nu ligger jag i sängen och gör... ingenting?






F e s t l i g h e t e r ?


RÖSTA

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ligger i sängen, som vanligt..

Har legat hemma många dagar nu. Men det börjar bli bättre, låter inte som en man längre. Nu låter jag mer som en ung kille, haha! Blir ingen skola imorgon heller, men det är sista dagen jag blir hemma. På fredag måste jag gå, höra vad jag missat och sen på stan. På lördag fyller Sofia 18 år! Så nu kommer hon också hänga på krogen! Hon får då gå lagligt på krogen, hon har ju i och för sig aldrig smitit in på krogen, och inte använt falsklegg! Och det är bra gjort och moget. Varför inte hålla sig tills man är 18? Haha, ja den frågan kan man ställa till många..





Har en present som jag vet, sen på fredag ska jag och Daniel på stan och kika runt lite och se vad vi hittar!

Nu ska jag gå och värma lite soppa, det har jag gjort både igår och idag, förhoppningsvis slipper jag ha ont i halsen imorgon..


GODNATT

H.E.M.S.K.A


Min älskling fyller år idag!





Min bebis fyller 20 år idag! Det känns nästan som om jag är gladare än va han är, men jag tycker födelsedagar är roliga. Haha!

Idag har det inte blivit någon skola för min del, är förkyld och har ont i halsen. Men ska nog iväg på middag för att fira Daniel, känner att jag måste( han fyller ju år ). Och jag måste även till skolan imorgon, har ett prov och ett tal som ska hållas. Så vad gör man?


Nu ska jag lägga ifrån mig datan och börja plugga. Det behövs, har inte ens tittat på något alls. Har några häften och sen två kapitel som ska läsas. INTE KUL.. Men man vill ju gå ut med så mycket poäng som möjligt, det kan inte vara roligt att ligga efter med flera 100 poäng.. Det måste kännas jobbigt.. AJAAAA



Söndag, sjukkkkling

Hela min helg har varit hur rolig som helst! Men jag borde dock inte ha gått ut alls. I fredags hade jag feber, men gick till skolan och senare blev det utgång. Hur kunde jag? Nu ligger jag och har hur ont i halsen som helst. Men jag får skylla mig själv!

I fredags var jag på krogen med Sara. Det blev kalas! Det blev även en drive in på donken och sen hem med Patrik. Och igår var jag också med Sara, vi var först på lite förkrök i Gränby och sen blev det terassen. Lite minnesluckor har man, men jag antar att det hör till!

Och idag har jag firat min pappa som fyller år. Har dock inte varit den socialaste, haha!

Nej, nu ska jag titta lite på film och sen försöka sova. Ska ta och proppa i mig lite tabletter också!


Om 20 minuter fyller min baby år!




Jag bjuder på den, haha!


Hemma hos sara!

nu sitter jag hemma hos sara och förkrökar! Det blir först kalas och sen VIP, det kommer bli en dunder kväll med andra ord. Ska kanske på fest sen med mina fina vänner, sofia och Kicki!


Ha en bra kväll allesammans!

Fredag!!

Äntligen fredag säger jag bara. Hade två lektioner idag, sen kände jag att jag behövde åka hem. Hade huvudvärk och frös. Hade feber när jag kom hem, men jag envisades tillbaka till skolan för att göra en presentation. Satt kvar i skolan till halv 5 med Sanah och Helin. Och nu är jag hemma, äntligen! Beställde nyss pizza till mig och grabbarna.

Och ikväll vet jag inte om det blir krogen eller en hemmakväll. Oavsett vad jag gör ska jag inte ligga och dega och tycka synd om mig. Ska tänka "skitsamma, det är helg" Haha!


Lite nytt som jag har köpt dem senaste dagarna är en klänning och en jacka. Allt gick på 450 kr, mycket värt!









(Bättre bild kommer)


Har även hunnit med att köpa present till Julia och Daniel. Snart ska det även inkasseras en present till Sofia och pappa som fyller år. Alla mina pengar går åt till presenter denna månad, haha!

Vecko revyn

Fick hem ett gratisexemplar av vecko revyn. Då kenzas plåtades gavs det ut via hennes blogg. Haha och den kom nu? Aja, bättre sent än aldrig :)




Mixin


Hatar tisdagar, klockan är halv 6 redan...

Hemma efter en jobbig dag i skolan! Hade världens längsta håltimme, men var kvar i alla fall, det behövdes. Hade spanska som sista lektion och vi har prov på torsdag. Om jag får G då, då ska de firas!
Aja, antar att ni inte vill höra om skolan så det skippar vi.

Sitter med Sofia i min säng och tittar på tv. Och senare idag kanske jag ska till Fredrik och Henning med Daniel. Får se om det hinns, har en debattartikel, argumenterande artikel, något i den stilen som ska vara klar imorgon. Men jag kan nog klämma in att åka in till stan och hänga lite.

Imorgon väntar en härlig sovmorgon, Karin är borta för första gången under 2 års tid! Helt otroligt och jävligt skönt!




jag just nu

Ska sova snart

Ska tvätta bort mitt smink och sen ska jag lägga mig. Kolla lite på tv och så, innan 12 ska jag ha släckt, haha!

Imorgon blir det skola, 3 lektioner och 2 håltimmar... Pain med sånt, slutar halv 5.. MEN MEN



En liten bild på 1 åringen sen igår. 


Vaknade nyss

Ligger fortfarande i sängen inne hos Daniel. Vi ställde klockan, annars hade vi vaknat runt halv 2 och sen hade vi inte hunnit göra något. Så idag blev det att gå upp tidigt.

Så skönt att vi är lediga idag, det behövdes en dag till. Men imorgon är det som vanligt igen. Men den här veckan kommer gå fort(hoppas jag).


Men idag ska jag vara med Daniel, får se vad vi hiiiiiiiittar på!

Sitter och sminkar mig..

h

Det var kalas på kalas!

Kom hem 2 igår efter en lyckad utgång. Var ute med Ellen och Sarah på kalas! Har haft roligt båda gångerna jag har varit där, men det är dock lite folk. Men om man vill ha roligt så är det inga problem!
Träffade på några stycken, Julia bland annat! Haha, blev en ganska tidig kväll för henne. Killar asså, haha ! Men vi hade det roligt. Hon hade tur och va där tidigt och fick billig sprit, lite avis va man.. men men!

Har precis ätit och nu ska jag sminka mig. Får se vart jag tar vägen ikväll!





T A G G A


MMMMMMMM, GODA DRINK - jag älskar dig


Kvällens outfit



Linne: Monki
Leggings: Lindex(ska dock byta, hah)
+ härliga ringar och armband!

Det blir krogen ikväll!

Japp, jag ska ut med Ellen och Sarah!

Har inte hört av mig till dig än Sofia, men ska det haha!



Så nu vet ni vart jag kommer befinna mig ikväll! Kalas typ? Ses i djungeln mina vänner!





Imorgon är det helg!


**** ***** *** !!

AAAAJ! Sitter och kör med en epilator(?) på mina ben. Har gjort på ena benet, och helvete vad det gjorde ont. ( Förstår inte hur du klarar av detta Sanah.. ) Haha, nu har jag ett ben kvar!
Om jag plågas? Som fan kan jag säga!! Men men, man blir verkligen len. Och jag kanske överdriver, det är trots allt första gången, haha!


Nej, nu ska jag fortsätta.... Buhu...







Sen ska jag smörja in mig med en alovera kräm. Det behövs nog.. Kommer säkert inte känna av mina ben sen...


Ligger redan i sängen

Japp, det är sant! Haha, trodde klockan va 11 så jag hoppade ner. Men nu ligger jag här och klockan är bara 10. Men det är skönt. Äter lite yoghurt och ska titta på film.



Sakta men säkert börjar jag få filmer. Allting försvann ju när jag var tvungen och ominstallera datan, JOBBIGT.

Innan jag sover ska jag prata lite med D i telefon också. Sen ska jag sova!

Skola imorgon, från 08.30-14.25, helt okej dag!



Nu fungerar det igen!

Nu fungerar det att ladda upp. Tog ett helt dygnt.. Helt otroligt! Men nu är allt som de ska! Se och njut!

(orkar inte blogga just nu)








Ännu mer fest från sportlovsveckan


Söndag, sista dagen

Nu ska jag och Daniel vara nyttiga tills den dagen han fyller år. Den 22 fyller han år, klart det ska firas. Därför kör vi på lite nyttigheter och massor av vita dagar.  Och det här ska verkligen inte brytas, har blivit mycket alkohol dem senaste veckorna.. Dags att vända på steken nu!






Nu blir det att lägga upp bilder från den sista partydagen på lovet! @ Sofias place

DEL 1



























Godmorgon?!

Haha, vaknade för inte så länge sen. Både jag och Daniel gick upp klockan 2, det är illa.. Men men, gårkvällen var hur rolig som helst! Sarah kom till mig, vi krökade lite och sen tog vi bussen in till stan. Och vi hamnade på kalas, det var inte mycket folk alls, men de kom mer efter några timmar.. haha! Åkte sen hem med sista bussen. Hinner komma innan för dörren, går in i Jonas rum och ska titta till Daniel, men såg honom inte? Haha, såg honom gjorde jag men jag kände inte igen honom. Någon som kan gissa vad han har gjort?



Haha, min älskling har snaggat sig! Men.. det blev skitbra! Känns lite konstigt bara, men jag vänjer mig! Ska försöka få det på bild.






Ett litet smakprov från min 18 års fest!

Här har vi en liten video från min födelsedagsfest. Vi tjejer kan asså!

 


Haha, vilken kväll!

Hej allihopa, någon som är hemma än? Kanske inte, men det är ju uppenbarligen jag.
Åkte ner till stan runt 10 och mötte upp Kicki, Sofia och Siham. Fest va planerat men festen va inte rolig nog att åka till så vi blev kvar inne i stan. Vi gick till donken och åt lite, senare kom Arpine med sin vän. Satt där ett bra tag och sen var det dags att ta bussen hem. Och det var en rolig bussresa, haha! Det satt två aspackade killar bakom mig, och dem var runt 20-23 ungefär.. Dem satt och pratade och pratade hela vägen från stora torget tills  sommarro... Här kommer deras dialog.. HAHA!

Tänk dig hur full man kan vara på en skala 1-10, båda grabbarna fick en stark 9..


fyllo 1 - Nej men du, du lyssnar ju inte på mig...
fyllo 2 - Mmm..
fyllo 1 - Du, jag måste kissa..
fyllo 2 - Jaha??
fyllo 1 - Nuuu, jag kan för fan inte hålla miiig!
fyllo 2 - Jo, men sluta.
fyllo 1 - Nej, det går inte. Jag måste plinga, jag håller på att kissa på mig!
fyllo 2 -
*SUUUUUCK*

Fyllo nummer 1 springer ut ur bussen medans hans komisar hatar honom för stunden. Det är en halvtimmes väntan på nästa buss.. Men ändå skulle han av, för att kissa! Haha, jag dog av garv, bokstavligen talat. Jag var tvungen att bita ihop för att inte brista ut i skratt.. Och för att texten ska bli rolig så måste ni tänka er in med en riktigt jävla slöddrig röst.


Nog om det, sitter nu i min säng och ska snart lägga mig, eller kanske gå och umgås lite med Jonas och Daniel. Detta var min fredag, ganska lyckad med andra ord, haha!





Det blev dans hela kvällen

Här kommer en video från torsdagen innan lovet började! Dunderkväll!!



Lördagens bravader

Här är några bilder från i lördags.  Det blev en mysig middag på carl philip med älsklingen, sen gick vi till å gatan 11 och beställde in det dyraste vita vinet, haha. Sen kom bror och några, sen blev det en liten promenad till pitchers.












Snart klar

Har ätit lite mackor och nu ska jag fortsätta med mina naglar, har bara två kvar. Men jag kollar på filmen på 3an medans så det går inte så fort. Men klockan är bara 10 så jag har ingen brådska. Har bara min presenation imorgon, så jag börjar 13.40. Sen är det hem och ta det lugnt. Planer finns inga än. KROGEN?! haha!


Långa naglar - love it





Använder mig av tippar. Som jag sätter längst ut på min egen nagel, filar sen ner kanten som blir och lägger sen på gelé. Sen lite aktiveringsspray så det torkar. Sen blir det nagellack på det! Och man tjänar mycket pengar på att göra själv, det kostar inte lika mycket, DET blir bra om man gör det på rätt sätt. Och paketet med 100 naglar kostar 100 lappen. Spring och köp om du vill vara lite ekonomisk och inte slösa 700 kr på nagelförlängning..


heeeeelt vilt!


Ska fixa naglarna

Nu har jag tagit av mig alla naglar och det är dags att sätta på nya! Det kommer ta sin lill tid, men det är det värt!!





Bra avslut på lovet!!


Innan alla kom..


Herregud, vi festade håååårt!



Haha, en video på mig, Daniel och Sofia. Vi var i lokalen och jag ville verkligen supa, så jag gjorde det.. ensam! Och full blev jag! Haha!


Ge mig sommar!


Blev hemma idag också




Hade feber igår, så blev hemma idag. Ringde Sofia nyss, hon hade ringt när jag sov. Vi har tydligen ingen skola imorgon. Och jag som måste dit, ska ju ha min muntliga presentation. Aja det går säkert fort(hoppas jag). Och sen hoppas jag at det går bra, tog tid nyss och det blev 7 minuter och 40 sekunder. Hoppas det blir lika långt imorgon. Har en tendens att hoppa över saker. Så vi får hoppas på de bästa!

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, kanske börja på ett annant arbete som ska vara inne på tisdag? Ta en promenad kanske? Har inte varit ute på ett tag nu..



Sup för mig också

Har ätit två mackor och ett druckit ett glas oboy. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och prata lite med killen. Eller fortsätta rättare sagt. Vi ska bli nyttiga efter denna veckas slut. Tills han fyller 20 och de är om typ 3 veckor. Så det ska vi klara. Jag ska bli mer fitt och han ska få mer muskler, ingen bodybilder(?) ! Haha!

Imorgon blir det skola, hoppas det inte är tooo jobbigt. Nej, vi hörs mer imorgon! GODNATT



Jag skrev : Hemma än eller är du pruttfull dansandes på krogen?! :D
Som svar fick jag: pruul


Party all night long


Halv 8 hos mig

Ligger i sängen och kollar på halv 8 hos mig! När det är slut ska jag ta och ett varmt bad och bara ta de lugnt. Det behövs, har legat hela dagen och tänkt över mitt arbete.. Usch och fy och blää.. En presentation på 5-10 minuter om något som är skittråkigt.. MEN MEN. 




Lite inspiration



Ljusa färger, muuums! Och nu får vi byta ut den lilla svarta mot den lilla beiga!

Några timmar senare.




Har legat och sovit ett tag nu, och åt nyss lite. Jag vill att min hals ska bli bra och att jag slipper vara förkyld. Dags att bli frisk! Tills dess ska jag göra lite läxor, får se om min lärare har skickat det via min mail, annars  vet jag inte vad jag gör..

För er som kommenterat om bilderna från min födelsedagsfest, dem är uppe på facebook nu!

Jag är vid liv, men seg

Ligger i sängen och gör lite läxa. Har börjat på mitt internationella politik arbete.. Ska försöka bli klar med det idag, så slipper jag det sen!

Funderar på att laga lite mat, är lite hungrig men orkar inte. Haha! Men jag blir väl tvungen... om inte Daniel kan laga lite..



Nu ska jag försöka sova

Har legat i sängen ett bra tag nu, ska försöka sova. Dock får vi se hur det går, är riktigt förkyld.. Får väl sitta upp och sova om jag ska kunna sova något alls.

Blir i alla fall ingen skola imorgon. Vila är det som behövs nu!


Jag har världens bästa pojkvän!

Har inte lagt in bilder från min iphone på ett tag nu. Men den här blomman fick jag av Daniel på alla hjärtans dag! Den 12:e mars firar vi 35 månader tillsammans. Vi är bäst.





Melodifestivalen - repris!

Jag som ändå inte kommer kunna sova, får väl buffra upp med många kuddar och mysa ner mig. Daniel ska hem och sova och det är väl lika bra så jag inte smittar honom! Så det är vad jag kommer göra nu, ska ta och göra lite varm oboy och sitta här i sängen.

Har ju mublerat om som jag sa i ett tidigare inlägg så det är lite kaos i mitt rum, men det är ändå mysigt. Kan sitta i sängen från min andra data och tv'n är precis bredvid. ( Bokhyllorna är inte mina, haha! Den dagen jag läser en bok frivilligt, då mår jag inte bra..)





Ny inköpt




Kvällsfika

Sitter och äter lite limpa och dricker lite vatten. Och och fortfarande lika förkyld. Får ligga hemma imorgon och hoppas på att det blir bättre. Måste göra lite läxa imorgon också, engelska och internationell politik. Det står högst upp på listan, sen har jag geografi och svenska tills nästa vecka. Och spanska prov. Det blir bara mer och mer för varje dag som går.

Vet inte ens om lärarna vet om att dem ger oss läxor, i alla fall inte Jens..

Nej, ska fortsätta äta mina mackor och kolla på Bond.. Finns inte mycket annat att göra!

Dessa plagg kan få bo i min garderob



GODDIVA



TOPSHOP


desireclothing




GODDIVA


TOPSHOP



minns ej




Ligger i sängen

Har legat i sängen ett bra tag nu. Det enda jag orkar göra, haha! Blir inte bättre heller.. Kommer säkert få dras med detta ett tag känns det som! Mitt rum börjar även bli ett gästrum. Flytten är igång!









Igår kväll snurrade mina tankar runt hela tiden.. Tänkte verkligen på allt och en sak jag verkligen inte kunde sluta tänka på var mina vänner. Vänner som alltid finns där för mig, vänner som sviker och vänner som är bortglömda.
Jag nämner inga namn, alla vet vart dem finns för mig.

Har blivit blortglömd flera gånger, i vissa fall kanske det inte är något stort men jag tar illa upp. Har blivit mobbad i mina tidigare år, av gamla vänner. Vissa är förlåtna vissa har jag inte kontakt med längre. Alla gör misstag men ibland går det för långt.
Även jag har glömt bort mina vänner ibland.

Vänner som sviker och bedrar, det kan nog vara bland det värsta som finns. Klart att det finns en viss saknad, man var vänner en gång i tiden för en viss anledning. Och att folk inte har hjärta att be om ursäkt, det får mig att spy. Att man ljuger om saker, kommer med dåliga bortförklarningar. Ja, you name it. Jag hatar oärliga personer. Gör mig ledsen och va ärlig istället för att göra mig glad på ett falskt sätt. Kom igen, alla förstår mig.

Jag ångrar ingenting idag, men jag skulle önska att vissa personer kunde göra det. Att dem kunde inse sina fel, och att ta åt sig någon gång. Alla gör fel och det är inget ont att erkänna det.

Om ni visste hur folk ser på falska, dumma och oärliga såkallade "vänner", skulle ni inte vilja känna er själva.
Jag tänker inte hänga ut någon för alla vet om dem har gjort fel eller inte. Men jag hoppas fortfarande att folk någon jävla gång kunde ta tag i sig själva och vara en människa för en gångs skull. Ingen är perfekt, alla är sårbara. Alla är likadana. Om man kan ta någon annan i första hand innan sig själv, då gör man stora framsteg i livet.


Åkte till skolan, åkte hem från skolan

Åkte till skolan imorse, plågade mig upp för att försöka. Men jag drog hem lika fort. Har ont i halsen och är förkyld. Skitroligt nu när skolan börjar igen. Fast hellre de än att ligga sjuk hela lovet, som förra gången.

I alla fall, nu har jag ätit lite och ska börja göra lite läxor. Ska även försöka sova lite, så man kanske blir lite piggare. Så det är mina planer för dagen, inte speciellt roligt men men.







RSS 2.0