En skön dag!






Slutade skolan tidigt och efter det blev jag och Sofia upphämtade av mamma. Sen dess har vi varit här. Pluggat har jag gjort, suttit och skrivit ner saker till geografin. Kollat på tv och chillat. En bra måndag, en mjukstart skulle jag vilja kalla det.

Min dag kommer bestå av plugg, plugg, plugg.
Inte speciellt roligt, MEN MEN.


Nybadad, insmord - kan de bli bättre?




Har tagit ett långt bad( för ett tag sen ) och smörjt in mig så nu är man fräsch och luktar gott. Har även flätat mitt hår, nu blir det lockigt. Ska försöka fixa en bra locktång som inte krånglar och bränner av halva håret.
Ska försöka fixa de någon dag. Då jag inte har mycket att göra, dvs plugga!

Nu i veckan försvinner 3 saker, och de är jag glad för. De roliga är att våra betyg sätts dagen innan vi slutar. Varför? Kan dom inte sättas nu så man kan ta det lite lugnt och inte stressa in i de sista. Nej, dagen innan vi slutar. Kul, väldigt kul.

Nej, nu ska jag läsa lite geografi och sen ska jag kolla på tv tills jag somnar, om jag somnar..

Plugg med stort P

Har suttit och skrivit ner massa anteckningar och sammanfattat en hel del som man ska kunna. Provet är på tisdag och de är sååå mycket man ska kunna. Men, snart är det inga fler prov! LÄNGTAR.





12 dagar kvar

Kom precis hem från farmor, vi har varit och ätit middag där.
 Eftersom jag inte har bloggat dom senaste dagarna så blir det en sammanfattning av allt.

I fredags åkte jag hem till Sarah och grillade. Sen blev det att att dunka musik och vid 12 slaget åkte jag hem. En mycket mysig kväll, första grilning iår!

Och i lördags var jag hemma och fixade mitt rum hela dagen. Målade mina hyllor som ska upp i min garderob. Sen blev det att åka hem till Åsah och kröka. Jag, Daniel och Jonas tog taxi till henne. Där satt vi och lyssnade på musik och spelade spel(med alkohol). Runt 1 drog vi ner på stan och gick in på pitchers och där satt vi ett tag. Sen blev det dags för mig och Daniel att åka hem, hans blodsocker ville inte samarbeta den kvällen. Blev lite fyllemat och sen somnade vi på några sekunder. Vaknade 12 "imorse" av att han ville upp. Så vi knatade upp efter att ha legat och småpratat i sängen ett tag.










Sen var jag snäll och skjutsde Sofia till Kicki och sen bar det av till Farmor.

En ganska lugn helg med andra ord.
Idag ska jag plugga, har geografi prov på tisdag och matte prov på onsdag. Så jag har lite att göra!

4 prov kvar och ett redovisningsarbete, det är allt jag har kvar i skolan. Och jag hoppas att lärarna inte kommer med fler uppgifter dom två sista veckorna. Då vet jag inte vart jag tar vägen!

Nytt i rummet


En ny rosa härlig matta. Gick loss på över 2000 kr, MEN JAG ÄR GLAD!


Halkbanan bokad!





Äntligen säger jag, ÄNTLIGEN! Har försökt ett x antal gånger idag också men det gick inte, så jag ringde till deras kontor och då kunde kärringen boka. Så nu har jag bokat åt mig och Sanah. Den 9 juni sitter vi där och halkar.. och överlever hoppas jag!

Nu ska jag börja plugga teori så jag kanske kan få körkortet någon gång i sommar. Det skulle verkligen sitta fint. Har ju lite planer inför sommaren och det hänger lite på mig och Sanah. Vi tjejer ska till mitt sommarställe, på Öland. Och hur skönt skulle de inte vara om någon av oss har körkort? Kicki kan vi utesluta(förlåt men sant) och Sofia också. Dom kommer ju ta någon gång dom också men jag ligger i, haha!

Har ganska mycket och göra nu, nästa vecka har jag ett prov och en inlämningsuppgift, veckan efter måste jag göra ett företags prov. Och börja plugga teori. Så jag har lite och stå i nu innan skolan slutar. Det är väl fler som har det som jag har, och jag kan bara säga att ligg i. SEN ÄR DET SOOOOMMARLOV!

Nekad, så mååånga gånger!

Har försökt och boka halkbana hela dagen, men det har inte gått. Det går inte att boka via telefonen och inte via internet, hur fan gör man då!? Sen att dom platserna vi skulle ha blev uppbokade gör inte saken bättre. Mailade Gillinge och får se vad jag får för svar. Annars blir det att ringa och skälla ut dom. Är inte på speciellt bra humör just nu. Har verkligen försökt hela dagen och sen att det inte gick och betala och att sidan inte funkade suger ju.

Men som sagt, får se vad dom svarar.

Ska i alla fall gå och lägga mig, blir att trycka i mig lite alvedon och försöka sova. Hostar som en galning, och jag orkar verkligen inte mer. Har gått och varit hängig i över en vecka. Typiskt mig, är alltid sjuk.

Så innan jag flippar på allting ska jag gå in till mig och lägga mig i sängen.


Firar dags!

Det blev som jag sa, hoppade över en lektion. Tog en promenad till bussen med Fia, sen tog jag bussen hem. Sen jag kom hem har jag städat och åkt och handlat blommor och lite nya saker till rummet.

Nu ska jag ta och göra lite förrätt, det blir fin middag idag. Vi ska fira Jonas som fyllde 21 år i fredags.




p u s s


GODNATT

 


seriöstjej.nu

Nu ligger jag i sängen och pratar lite med Sanah. Lyssnar även på lite musik, en låt som har fastnat i mitt huvud är Jason Durelo med låten in my head. Sjukt bra, om ni ville veta liksoom.

Imorgon blir det en kortade dag en vanligt, har ingen spanska. Och jag hoppar även internationella ekonomin i think. Får se hur taggad man är på det imorgon helt enkelt.
Nu ska jag ta och försöka stänga av datan och sen slå min älskling en liten pling. Han får inte inviga första natten i nyra rummet, men jag får! Okej, ensam men men.
Puss på er och godnatt!

 

 


Inflyttningsdags!

Nu har vi flyttat in sängen i mitt nya rum. Nu är det alla småsaker som ska in, dock inte än. Det ska rensas, och då menar jag verkligen rensas.


Gardinerna hänger där just for the moment, nya ska in!






Ännu en ny vecka!

Nu är det inte många dagar kvar till sommarlovet! Jag längtar såå! Så nu är det bara att hålla ut och göra det bäst av allt, plugga så hårt det bara går. Sen får man ändå vila!

Idag har jag haft 2 lektioner av 4 möjliga, jappjapp! Hade muntliga nationella i engelska vilket gick bra, och sen en redovisning på filmkunskapen. Nu är två saker avklarade, jippi!
Efter skolan åkte jag och Sanah ner på stan och mötte upp Isabella! Vi gick och köpte med oss mat och satte oss vid ån i några timmar. Hur mysigt som helst, men dock var det inte så varmt som det varit dom tidigare dagarna. Men vi hade de trevligt i alla fall. Sen splittrades vi, jag skulle hem, likaså Isabella och Sanah skulle springa! Haha det är något lopp här i Uppsala, 5 km om jag inte minns fel. Haha, hoppas det går bra för dig Sanah!

                               

Nu sitter jag i min säng och viker kläder, ska byta rum idag! Äntligen! Golvet är klart och väggarna, bara valvet kvar. Och garderoben, men den kan vi hålla på med även fast jag bytt rum.

Så nu ska jag fortsätta så vi hinner flytta in lite saker i rummet. Tv'n och sängen ska in, ( i alla fall tv'n, annars dör jag). Så time to go :)

Dags att sova

Dags för ett litet godnattinlägg. Imorgon ska jag upp tidigt, ska ta bussen redan 07.35 INTE ROLIGT. Men men..
Ska snart upp och tvätta bort sminket och sen hoppa i säng och vänta på att Daniel ska komma hem.

Just nu sitter jag och Sofia i köket och nördar oss med våra datorer. Ett bra avslut på en tråkig söndagkväll.
GODNATTTTT




                                                                                            Soooooo Kissie style

Bilder sen den 21 maj

Nu ska vi se om det funkar bättre. Här kommer bilderna sen den dagen min bror fyllde år!



























REGN!?

Hej alla bakfulla människor! Jag klarade mig rätt bra om man säger så. Igår drog vi tjejer till framfickan och hängde där, som vanligt var det smockat med folk. Men man fick klämma sig fram! Goda drinkar och sköna människor, en sjukt bra kväll med andra ord. Berättar mer sen när jag får bilderna av Sofia, she is to busy to send them to me now, hon pluggar liksom. Vilket jag också gör men nu har det blivit en liten paus.

Idag har jag två arbeten att göra. Som MÅSTE in imorgon, så jag måste fortsätta nu. Idag kommer även mamsi hem. Hon har varit och sprungit i Götebooooorg. Hon försöker få mig att springa, men lyckas inte. Kanske ska hänga med när hon springer maran den 5? 4 mil är ju ingenting... ELLER?

Alfred Hitchcock NYWTS.jpg
Alfred Hitchcock, ett av mina arbeten handlar om just honom. JÄTTEKUUUL


What a feeeeeling, gårdagen var dunder!

Fartfylld kväll/natt kan man säga! Blev upphämtad hos Daniel med båten, sen åkte vi runt lite och efter ett tag började vi åka in i fyrisån, påväg mot stan. Det var en resa som jag sent kommer glömma. Alla stod upp i båten och vickade så hela båten gungade, det blev ett x antal kisspauser, folk dansade och sjöng. Nej, de va en helt galen tripp! När vi börjar närma oss tan, hittar vi Jakob som sitter och dricker för sig själv vid bryggan så vi plockade upp honom. Sen blev det att parkera inne i stadsparken och vidare mot salt. Där blev det vin och shots! Tack Thor, du är generös när du är full, precis som du sa, haha!
Träffade på några jag kände, blev lite snack med dom. Sen som jag sa på facebook, jag hatar stroppiga/otrevliga personer. Och sen när man träffar en kille som har mer smink än tjejer, då är det något som inte står rätt till.. Men men! :) Träffade bland annat på systrarna Holm och massor av annat folk. Kvällen var mycket lyckad!

Efter ett tag blev det att promenera till båten och åka hem. Och det tog ett bra tag, det är ju så mörkt inne i fyrisån, och det är ju inte upplyst för fem öre. Så det tog sin lilla tid. Vi sov hemma hos Daniel och Jonas klämde vi även in i Daniels rum. Ojoj, han va full men han hade haft en bra dag! Som tur va! Alla som var med igår och gjorde Jonas dag, thaaaank you!





Bilder kommer senare, blogg.se vill inte att ni ska få se dom än.



TÄVLING mellan Sofia och Sanah!


21 maj - Jonas 21 år

Hej mina vänner! Jag vaknade för ett bra tag sen.. Jag tog sovmorgon för jag hade inget viktigt i skolan, eftersom jag dödat mig den här veckan behövde jag få en liten sovmorgon. Men, Daniels mobil vibrerade heeela tiden och sen skulle han till jobbet och en kort stund efter det gick jag upp. Kunde inte somna om efter att ha vaknat typ 13 gånger.. Satte mig i alla fall på balkongen och åt frukost och nu sitter jag här.

Ska åka iväg till skolan om ett tag och ha två lektioner.  Innan ska jag hämta Sofia som också ska till skooolan. Sen måste jag ner på stan och köpa present åt min bror som fyller 21 år idag!! Grattis Jonas!



                                            När vi va små, när vi va på öland. Älskade bror.

-Show me what you got


Äntligen hemma!

Efter lite plugg så drog jag, Sanah och Sofia ner till Granberg och satte oss vid bryggan. Vädret har hållt i sig hela dagen, ett tag såg det lite halvtaskigt ut men vi har haft tur! Vi tog även med oss lite mat och där satt vi, ensamma på bryggan. Tills efter någon timma, då kom det fler och fler, och alla skulle tydligen fiska idag.
Det kom två gubbar som stod och drog upp fisk efter fisk, och då snackar vi inga fina fiskar. Nej, de va små mörtar som va typ 8 cm långa. Och han blev så glad så, de va väl kul. Men vad hade han tänkt och göra med dom? ÄTA? Mört smakar ju inte bra och de är ingen direkt matfisk, men men kanske för honom. Alla har ju olika smaker..

Sen kom även Daniel förbi med båten och hälsade. Efter en liten stund blev jag och Sanah hemskjutsade, av Tarek som precis har fixat körkort! - " Tarek, kör inte så fort..." Haha, vem kan de va som sa det? Jo, en tjej vid namnet Kristina, aka Kicki.

Och så slänger jag även idag ett litet dagens citat av Kicki - Har du färgat håret? Va söt du är, du ser ut som pippi. Och hon förklarade att de va en bra komplimang.. Men nej, haha!

Nu ska jag ta och fortsätta med min engelska debattartikel. Det är det jag ska göra resten av kvällen! Ska försöka sova tidigt idag, det behöver jag. Har verkligen krigat för att ta mig igenom den här veckan. Har haft ont i halsen, varit förkyld och nu har jag börjat hosta. Riktigt kul, nu när det är bra väder då man bara vill vara ute. Så den här veckan har varit riktigt jobbig. Men som tur är så är det fredag imorgon, TACK!



















20 maj - ingen rubrik, nooooo

Hejj! En jobbig dag har det varit, hade tänkt och åka hem efter spanska provet, men jag blev kvar.. Det va väl lika bra! På lunchen satt vi ute på terassen och åt, mycket mysigt, men väääldigt varmt! När ska alla sluta klaga? Vi klagar när det är för kallt och även när det är för varmt. Rätt roligt..

Men men, hade mitt engelska tal idag och det gick bra! Äntligen har jag gjort det. Sen klarade jag även internationella ekonomi provet! IG varning, goodbye. Nu ska Karin och Micke bara sammanställa betyget, lite roligt att jag har vg i internationell politik och ig i ekonomin, och hade ig på ett prov och fick de i hela kursen.. MEN, nu är det avklarat!

Och nu är det mer plugg, en engelsk debattartikel ska vara inne imorgon. KUUUUL.

London part 3

Här kommer del 3 av alla london bilder. Sitter och väljer ut lite fin fina bilder. Sen till sist kommer alla bilder på mig och alla snygga kändisar!




DEL 3


















onsdag - 2 dagar kvar till helg!

Ett prov blev avklarat idag, nationella i engelska blev det inte. Helin, min partner kom inte. Så vi ska göra det på måndag istället, hade inget val. Om jag hade fått prata själv hade jag gjort det så jag hade ett mindre prov att tänka på.

Kvar att göra, matte nationella, muntligt nationella i engelska, engelska tal, debattartikel, företagsekonomi prov, filmkunskapsuppgift.
En hel del med andra ord, men sen är det lov! Och allt detta ska jag klara av, ingen sommarskola eller liknande. Ska njuta av min sommar och förhoppningsvis klarar jag mig bra utan jobb!

Just nu sitter jag och färgar håret. Och nej, det blir ingen ljusbrun tjej! Det blir brunt, fortsätter som vanligt. Har ingen lust och försöka få en bra färg, för det kommer kosta mig, eller min mamma en förmögenhet om mina mörka toppar ska kunna bli ljusare. Så det blir bättre så här. Får byta när jag tröttnat på att vara brun, trivs fortfarande bra i mörkt!




                                  

Dagen beskrivs såhär - mysig

Heeeej! Haft en bra dag? Ja! Tisdagar som brukar va dom jobbigaste i veckan förövrigt.. men idag va allting så skönt! Vädret gör allt. Efter lunchen satt vi och solade lite på baksidan och snackade lite skit. Dagarna blir bara bättre och bättre, det tackar jag vädret och mina vänner för.


Efter skolan blev det att åka hem till mig. Sofia följde med och vi satt här ett tag innan hon drog iväg med pojkarna. Det jag har hunnit med sen dess är att titta på tv, käka och nu håller jag på att färga håret. En aning ljusare, om det lyckas.. Har så mörkt så det är tveksamt om det blir någon ändring, haha! Men vi får väl se helt enkelt. Det är inte bara jag som tar till färgtuben nu, Sofia har påbörjat sin process att bli blond igen.
Får se om jag också lyckas, ska dock bli ljusbrun och inte riktigt blond.

När håret är klart ska jag ta och börja plugga, har internationellekonomi prov imorgon. Som jag måste gå G på annars är jag typ screwed(?). Jag frågade om jag får ig i allt om jag bara missar detta prov, hennes svar blev glatt ja. Men hon sa även att jag får göra om provet tills jag klarar det. Haha, roligt? Nej tack. Så detta ska vi klara tjejer. Det är inte bara jag som ska plugga, S & S ska ta åt sig också. Aka, kurd och PH med andra ord.


                       
                                                                 Ge mig dessa ben, nu.


Sjuk och ännu mer sjuk

Japp! Då har man blivit förkyld, igen.. Jag kan inte ha starkt imunförsvar. Men men! Och skola blir det i alla fall, har liksom inget val. Har så sjukt mycket att göra.

Idag hade jag prov i engelska, imorgon har jag nationella i spanska, på onsdag har jag nationella i engelska och internationell ekonomi. På torsdag har jag ett tal som ska hållas i engelska, och nästa vecka ska jag lämna in ett arbete i filmkunskap. Roligt va? Nej, inte speciellt.. Så jag ska till skolan vare sig jag vill eller inte. Kanske blir att skippa någon/några lektioner då jag har prickat av dessa saker. Annars kommer jag ligga död på fredag morgon. Och det vill vi inte.



Dagens bilder!! Andra båtturen idag! Mycket mysigt, och mycket bra väder! Lyckat!

                          
                         
                        
     
                      
 
                      

                      

                      

                         



Nu ska jag ta och läsa igenom ekonomi boken en sista gång för ikväll. Har i alla fall orkat sammanställa två kapitel ner på lite papper. Underlättar en hel del!

Hörs imorgon någon gång, går sent och sen blir det plugg. Som verkligen alla älskar! Nej, lite mindre av det, tack.

Godnatt alla fina!


Utsläppt VS knut

Har fått frågan flera gånger hur långt hår jag egentligen har och varför jag aldrig har det utsläppt. Varför jag aldrig har det utsläppt finns det inget direkt svar på. Lite tråkig längd och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med håret. Det är enkelt och skönt att ha en liten såkallad bulle.

Dom som passar i uppsatt passar i kort, så brukar det oftast vara. Och jag har haft kort sen i slutet av 8:an nu. Så jag är ganska van att ha kort hår om man säger så. Men ska försöka ha det utsläppt mer, det är då komplimangerna kryper fram. Haha!

Senast jag hade utsläppt var ett tag sen, det va fler i klassen som inte kände igen mig. De var även några som trodde jag va ny i klassen.. Så det är en ganska stor skillnad, med tanke på att jag aldrig har håret utsläppt..


                                                        

                                                                             VS


                                            
                        Observera att det precis är nytvättat, så en aning bättre ser det ut annars, haha!


Kom precis upp ur badet!

Nu har jag tagit ett långt skönt bad! Och nu ska jag ta och blåsa håret!




Var och solade idag, och färg fick man!


16 maj - sol, sol, soool

Puh, kom precis hem ifrån Sunnersta. Var där och solade istället, blev ingen båttur. Det får bli en annan dag istället. Vädret kommer ju bara bli bättre och bättre! Nu är det bara sommarlovet som fattas, det sista sommarlovet i mitt liv!

Nu ska jag ta något att äta innan jag svälter ihjäl!

Om jag har tur så kanske mitt hår färgas ikväll, en aningen ljusare. Någon gång ska jag lyckas att få en bra ljusbrun färg!




Och så har vi ännu en till söndag..

Vaknade sent idag, vaknade runt halv 1. Men skönt va det!

Igår kväll åkte jag och Daniel ner till magnussons och tog en drink sen gick vi vidare till framfickan, de va proppfullt med folk! Vi gick till riverside precis bredvid och satte oss med Patrik och hela hans fotbollsgäng. Där blev vi kvar resten av kvällen. Trevliga personer och goda drinkar! Det blev en väldigt bra lördag med andra ord!




Tog nattbussen hem och fick sovsällskap. Både jag och Daniel slocknade på bara några sekunder.


Och idag då? Plugg och kanske sola lite om det hinns. Kanske träffa Fia också, får se vad dagen har att erbjuda!

Middag, check!

Har precis ätit nu och ska sminka mig lite.

Vet fortfarande inte vad som händer ikväll men någonting dyker väl upp!



Här kommer del 2 av London bilderna!!


































15 maj - bra vääääääder!

Hejsan allihopa! Någon som har varit ute i det uuunderbara vädret? Det har jag, och länge också.
Imorse blev det att övningsköra, handla och kolla på lite saker till rummet. Fick med mig en lampa som ska sitta i garderoben. Sen drog jag ner på stan med Kicki, Sofia och Aline. Sen kom de även några fler, det blev en mysig lunch nere vid ån. Lite spring i affärer också.

Sen blev det att ta bussen hem, trångt och varmt.. Det är inte kul att åka buss när det är varmt.. Nu ska moppen användas flitit, tills jag får körkort.. Vilket inte ska dröja så länge till!




Nu tänkte jag i alla fall ta en dusch och fräscha upp mig lite!

Planer för ikväll? I dont knuuuuuw.


( Ska även ta och lägga upp bilder på det jag köpte i London!)

Här är en sak jag fick med mig hem, 300 spänn.. Sista pengarna spenderades på detta snygga skal på flygplatsen!


                       


En kort men trevlig vistelse.






Hej! Förmodar att inte många är hemma just nu, en fredag kväll klockan halv 1!? Men det är i alla fall jag, som ni märker. Satt hemma och degade tills planerna blev att åka till ulleråker för att besöka Sofia. Båda mina kompanjoner var nyktra och jag tog något glas vin.  Vi var där ett tag och sen blev det att ta bussen hem, och nu sitter jag här och ska torka bort sminket.

Ikväll får man sova själv, Daniel jobbar tidigt imorgon!
Och ingen skiva blev det heller, det kommer fler gånger Sarah! Vi kan köra skiva varje kväll och klä ut oss, gör mig ingenting. Inte dig heller hoppas jag!

Planer för imorgon? GÅ UPP TIDIGT, ja! Orkar inte sova bort mina dagar längre, så imorgon blir det kanske att övningsköra lite då ni andra ligger och är bakis!

Ska fixa naglarna lite nu innan jag sover! Godnatt

Dags och göra sig iordning.

Ska ta och tvätta bort mitt smink som jag inte orkade göra igår, slockande på bara några sekunder. Som vanligt när jag är hemma hos Daniel. Men men, sen ska jag ta och fixa frillan och efter det ska jag möta upp Sofia på stan. Dags för henne och fixa håret igen, och när hon är klar ska vi sola.

Det är mina planer för dagen, så som det ser ut nu i alla fall.



Här är lite bilder på Henning som nu har hunnit bli över 1 år!














Ännu en ledig dag!

Hejsan! Nu har jag kommit hem ifrån Daniel. Gick faktiskt upp 10, duktig som jag var. Åkte sen hem i regnet, mindre roligt. Men men, nu hade jag tänkt och vissa er alla bilder ifrån London!

Alla bilder kommer givetvis ninte upp, men ska försöka klämma in så många som möjligt för eraaan skull!

DEL 1
















































Jag lever!

Kom hem från London i söndags och har inte haft ork eller tid att uppdatera, och det har jag inte nu heller. Men inom kort kommer bilder från allting ni har missat!!



Ikväll blir det utgång, till VIP såklart. Jag och tjejerna kommer att befinna oss där. Gör oss sällskap, ingen vill ju missa 25 kronan!





Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, Sofia kommer snart och vid halv 10 beger vi oss mot staden!

Nu blir jag okontaktbar..


2 lektioner, men har gått till halv 5..

Nu är jag äntligen hemma. Fick sluta tidigare på filmkunskapen, som vanligt! Och det är alltid skönt! Tog sen bussen med Sanah och nu är jag hemma. Om ett tag ska jag iväg med mamma för lite ärenden.

Och en sak till, fick reda på idag att vi har nationella i engelska på fredag då jag är i London. Jävla piss, men inget jag kan göra åt saken nu.. Är ändå glad att jag ska iväg! Få komma bort lite är alltid skönt.












Jag inspirerar dig





Nya naglar

Här kommer resultatet av naglarna jag gjorde igår. Innan hade jag inga alls, och det blev hur bra som helst!




Hallå där!

Är hemma från skolan nu. Men ska tillbaka sen till 2. Vi hade håltimme på både geografin och engelskan. Så jag och Sanah tog bussen hem till mig och gick först upp till OK och handlade lite sen har vi suttit och avnjutit våran lunch på min balkong. Rökt liten vattenpipa har vi också gjort.

Nu sitter vi i vardagsrummet, eller jag sitter och kollar på tv och min söta lilla vän ligger och sover i soffan.
Ska låta henne sova ett tag, sen ska vi tillbaka till skolan. Har en lektion och slutar vid halv 5. Haha, vilken dag! Hade första och sista lektionen, och imorgon får vi hoppas på att Kajsa inte kommer så får vi en liten sovmorgon!


Dags att sovaaaa

Ska fixa klart mina naglar och sen sova. Resultatet får ni se imorgon!

Hoppas alla har haft en bra helg!! :)


Sista dagen på denna vecka

Har precis fått lite massage och ska snart ut ett litet tag.
Imorgon blir det skola från halv 9 till halv 5, efter det ska jag väl börja packa lite. Åker ju till London på torsdag morgon, måste typ gå upp vid 4.. Inte roligt alls, men får sova på planet! Sen har jag inte tid för det! Haha!
Vädret i London är ju snäppet varmare så får hoppas på att ni har regn här hemma då! Så ni kan vara lite avundsjuka i alla fall..

Ska ta och växla pengar också, 2000 får jag av mamma och pappa sen ska jag väl skrammla ihop lite själv också. 4 dagar av shopping kan resultera i mycket pengar. Och det är ju inte billigare i London heller, men men! Ska försöka hålla mig i skinnet och bara köpa saker som inte finns hemma. Annars är det väl bara att shoppa i Uppsala..






En liten repris snart, eller vad säger ni flickor??

Har inte bloggat på ett tag..

Bilder kommer när jag har hittat min sladd och när Sofia har skickat bilderna! Så ni får allt vänta, jag vet att ni är nyfikna men det kommer.. Berättar när jag lägger upp alla bilder..

Idag så har jag övningskört och varit med mamma och kollat på kamera. Hittade en fin rosa liten digital kamera och en liten plattång som jag ska ha med mig till London. Tack fina mamma!

Idag ska jag kanske träffa Sanah om hon kan svara när jag ringer, annars får vi lösa vårat skolprojekt på något annat sätt..



599 kr



249 kr


RSS 2.0