Äntligen fick vi maten serverad!

Sådär ja, nu har vi kommit hem. Eller ja, jag i alla fall. Jonas och Daniel åkte iväg och har varit borta en stund, så nu sitter jag här och kollar på tv. Själv. Vilket är skönt, har haft fullt hus både i förrgår och igår. Bortsett från att det är disk i höga staplar så mår jag bra. Sopporna som har börjat lukta fick grabbarna gå ut med när dom gick.

Ikväll händer väl ingeting, som vanligt. Dock är det ganska skönt att bara ta det lugnt, vilket är slut med nästa vecka. Då skolan börjar igen. Sista året är det som gäller, galet skönt!

Det är knappt några dagar kvar och jag har många att träffa innan jag blir fullbokad med plugg. Panik? Ja, den börjar krypa fram redan nu. Men men, får ta allting med en nypa salt och bara låta allting komma som de vill.

Idag bockade jag av en kompis som jag inte har träffat på länge. Jag och sarah tog en runda på stan och vi fikade även på mitt jobb. Satt där ett bra tag, vilket var hur skönt som helst. Pratade och bara tog det lugnt. Sen blev det att handla för mig, en dyr liten handling, vilket bara innehöll en middag. Men men, nu har vi i alla fall mat här hemma vilket är ganska så skönt.

Något jag ska göra idag är att fixa i min garderob, den är ju klar men allting som finns i den är i mindre ordning, vilket jag ska fixa. Jag har lovat er en bild på garderoben, och det ska ni få. Dregla dock inte, för den är jääävligt snygg! Dock har jag inte fixat tyg, ska ha ett drapperi för valvet, sen lite småsaker så som lådor och sånt har vi inte fixat än heller, men det kommer. 


                      

                        

                       

                         

                           

                           

                             

                           Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP?

E-postadress: (stannar mellan dig och mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0