Debatt på SVT 1

Har precis slagit om till 1:an. Det är en debatt om bl.a. skönhetsoperationer och mordet på Therese Rojo. Antar att hennes kompisar och hennes nära är där. Hennes morbror är med och pratar, han har också gått ut i tidningen om detta. Dem diskuterar om att om domen är för mild, om 1 år och 8 månader verkligen räcker?
Nej, klart det inte gör. Två unga personer mördade en tjej i samma ålder, och straffet blir så kort? Den som sätter ut detta straff borde få en rak höger! Vem tänker på dem som mördade Therese? Ingen, tänk istället på Thereses familj och nära. Det är dem det är synd om, ingen annan! Dem som mördade Therese valde att göra det.


Usch, vissa människor är hemska. Dem är inte ens människor. Dem är djur, att dem ens kan göra så här. Nej, hårdare straff. För sånt här ska inte accepteras, det spelar ingen roll om dem är unga. Det är väl ändå lika fel?


Kommentarer
Postat av: sofia ph

ta bort alla oskyldiga människor från guantanamo och sätt ditt dom två idioterna som dödade henne tycker jag!

2009-10-30 @ 12:08:19
Postat av: svar till sofia ph

verkligen! antar att du inte lyssnade kanske, men familjen hade fått 3 sömntabletter medans mördarna hade fått psykolog och tabletter och mycket mer. Hur kommer det sig?!

2009-10-30 @ 16:34:44
URL: http://febbss.blogg.se/
Postat av: sofia ph

det är helt sjukt, man börjar ju tveka på människor alltså..

2009-10-30 @ 23:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP?

E-postadress: (stannar mellan dig och mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0